Gyerekeket feszítenek keresztre Szíriában a dzsihádisták

Egy radikális dzsihádista milícia, az ISIS keresztre feszít embereket Szíriában. A CNN tudósítása szerint az egykor az al-Kaidából kivált szervezet több áldozatot napokon keresztül hagynak elrettentésül a kereszteken.

A body is strung up on a cross in the northern Syrian city of Raqqa on Tuesday, April 29. The al Qaeda splinter group ISIS said the brutal display serves as a lesson to anyone who dares challenge its rule.

A Syrian Observatory for Human Rights szerint a szélsőséges csoport már 7 embert feszített meg nyilvánosan. Legutóbb ar-Rakka városában csaptak le. A CNN arról ír: az áldozataik közül öten is 18 éven aluliak voltak, sőt, volt köztük hetedik osztályos gyerek is.

The jihadist group carried out a total of seven public executions in Raqqa on April 29, but only two bodies were displayed afterward, according to the Syrian Observatory for Human Rights, a London-based monitoring group.

The crucifixion displays began in March, when ISIS accused a shepherd of murder and theft, then shot him in the head and tied his lifeless body to a wooden cross.

Other images provided to CNN purport to show members of ISIS preparing to execute prisoners by gunshot.

Ar-Rakka keresztényeit meglepő módon eddig viszonylagos békében hagyták a dzsihádisták: nekik eddig elég volt nagyobb adót fizetniük, valamint megtiltották, hogy kereszteket állítsanak fel, illetve hogy a polgárháborúban megsérült templomaikat felújítsák. A muszlimok sokkal rosszabbul jártak helyben, legalábbis azok, akik a szélsőségesek szerint nem vették elég komolyan a vallási előírásokat. Úgy tudni, mind a hét keresztre feszített áldozat muszlim volt.
The United Nations, the Syrian opposition and human rights groups have corroborated the scenes of horror in Raqqa.
(vgo)
Bal-Rad komm: Amerika és Izrael “demokratizálási” akciósorozata a Közel-Keleten “TOTAL SIKER”! Brutalitás “minden szinten-szinte minden!” Most Sziria van soron! A cionatlantisták által kiképzett terrorszervezeteket rászabaditották Sziria népére. Igaz, hogy egyre inkább verik őket a kormánycsapatok, ám az egyre kétségbeesettebb terrorista kutyafalkák egyre inkább fordulnak a védtelen civilek ellen!
Ez lett az eredménye a világ “egypólusitásának”! A latorállamok és terrorista csatlósseregleteik EMBERISÉG ELLENES BŰNCSELEKMÉNYEK SOROZATAIT KÖVETIK EL SZIRIÁBAN!
Szerencsére változóban a világ! Oroszország erősödésével a latrok hamarosan bűnhődni fognak!
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

7 hozzászólás a(z) Gyerekeket feszítenek keresztre Szíriában a dzsihádisták bejegyzéshez

  1. Bukott Angyal szerint:

    Az ilyen felvetelek csak az usanak,es izraelnek ärtanak.
    Most mär a viläg kezd tisztäban lenni,hoy kiket penzel a pentagon.

  2. Névtelen szerint:

    A politikai vallási őrület ,akár nálunk a FIDESZ aktivisták,mindenre képesek. A vallások alkalmat adnak az emberek elhülyítésére. Tegnap a televízióban láttam egy református papot,aki Apró és Gyurcsány családját átkozta nyilvánosan.És persze kommunistázott.A Tanácsköztársaság hőseire hoznak szégyent ezek a disznó fasiszta állatok! Először voltak magyarok és másodsorban kommunisták.Mert ez így van rendjén.Ez most is így van.A nép valódi érdekeiért csak mi tudunk harcolni.A többi csak hőbörög! Az meg kevés!Felvetődött ,hogy alakítsunk pertársaságot a mindannyiunkat károsító privatizáció miatt.És nemzetközi bíróságon kérjük a kártalanításunkat,a Népköztársaság vagyonának minden állampolgárra eső része miatt!Ha a zsidók kaphattak,akkor a mi tragédiánk se kisebb Nekünk minden magyar állampolgárnak jár a kártalanítás. A gyáriparunkat ócskavasba vitték Németországba,fizessék meg az árát.Vitorla

  3. Élőfa szerint:

    A “pápa” hogyhogy nem nyitja ki a pofáját ilyenkor?

  4. Szíriai Hírek szerint:

    Kedves Bal-Rad Rakka városában már egy keresztény sem maradt, ezeknek az állatoknak meg megy az úgy nevezett US NON LETHAL AID!

  5. Névtelen szerint:

    A pápát ne merd a szádra venni!

    • Bohun szerint:

      A pápa lejattolt Jacenyukkal, az önjelölt puccsista ukrán miniszterelnökkel. – Így kell ezentúl hozzáállni. Ennyi.

  6. Makasov szerint:

    Pusztuljon a jó édes anyjába a mocsok pápa is!Persze neki fontosabb homokos,és pedofil papokat mentegetni,mint valóban keresztényhez méltóan felvállalni a zsidófasizmus elleni küzdelmet!

Hozzászólás