Terike kipakol Imikéről

Rácz Károly, ismertebb nevén Terry Black is megszólalt Kerényi buzizása kapcsán. Burkolva, de lebuzizta a buzizót.
A transzvesztita előadóművész néha fogja magát és reagál a közélet eseményeire, legtöbbször akkor, amikor szóba kerül a magánélet és/vagy a szexualitás.

Korábban listát tett közzé erkölcstelen politikusokról, köztük Semjénről, Szájerről és Vonáról, de a Zuschlag-ügyben is kifejtette véleményét, szerinte nem molesztálták a politikust, sőt.
Kerényi a minap buzilobbit emlegetett, szerinte a heteroszexuálisoknak kell megvédeniük magukat a meleglobbi hiperaktivitása ellen. Sokan, sőt, rengetegen felemelték a hangjukat (Orbán Viktor nem, még nem tudni, neki mi a véleménye erről), Terry Black is csatlakozott hozzájuk, bár ő átmegy személyesbe:

teri

„Ön egy tehetséges ember volt, akit az egész szakma szeretett 1970-től. Szép és tehetséges, akinek nem voltak bajai a homoszexuálisokkal sem. Annak ellenére, hogy megnősült, 2 szép gyermeke is lett nem tagadhatja, hogy F. Istvánnal, K. Mikóssal és velem is volt jó pár hónapig románca” – írja, bár kicsit dolgoznunk kellett a szöveg nyelvtani oldalán, hogy olvasható és értelmezhető legyen.
(hir24)
Bal-Rad komm: No tessék! Döbrögi Udvari Művészeti Főfényezője is kedveli a változatosságot? És vajjal a fején indul napozni?
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

5 hozzászólás a(z) Terike kipakol Imikéről bejegyzéshez

  1. Névtelen szerint:

    Kerényi egy igazi ratyi.Ja és zsidó is.Bele se merek gondolni mi lehetett,amikor összebújtak tery blackkel.Undorító férgek!Munkatáborba velük!

  2. Bukott Angyal szerint:

    Budapest egy hänyadek,egy atombombät megerne.
    Ennyi fekälia egyben keves helyen koncenträlodik a vilägban.

  3. Névtelen szerint:

    Valóban egy hányadék Budapest,buzikkal,cigányokkal,niggerekkel és persze sok gazdag polgárival és nemessel a jó kerületekből.A proli kerületekben hemzsegnek a dologtalan cigány bűnözők és narkóárus színesbőrűek.Van-e kiút a beteg züllöttségből?Ki vállalja a rendrakást?

  4. Névtelen szerint:

    A szocialisták fognak rendet rakni,a nemzeti kommunisták és a nemzeti szocialisták közösen!Képesek vagyunk felfogni,hogy nem egymás ellenségei vagyunk!Közös célokkal,közös ellenséggel!Üdvözlettel:egy nemzeti kommunista KITARTÁS!

  5. Maria szerint:

    Bukott Angyal! Ezt írod:Budapest egy hänyadek,egy atombombät megerne.
    Óvatosabban fogalmaznék helyedben. Élnek Budapesten tisztességes erkölcsös emberek is. Akiknek kár lenne meghalnia egy atombombától a sok szemét mellett. Én pl. nem szeretnék.
    Nem szabad általánosítani és az indulatokat kontrollálni kell. Vannak unokáim, akiknek nagyo szükségük van a nagyszüleikre. Erre nem gondolsz? A jövőre? Mert annak lennie kell! Bizony!

Hozzászólás