Donyeckben hivőket égetett a kijevi zsoldoshorda

A tegnapi nap folyamán Luhanszknál összecsapások törtek ki az ukrán hadsereg belügyi alakulatának laktanyájánál a “nemzethy” gárda (tehát nem az ukrán hadsereg) zsoldosai, és a népi milicia egységei között.
A katonák ez idő alatt elbarikádozták magukat a laktanyában, és onnan nézték-hallgatták a történéseket.
Késő délután a népi milicisták erősitést kaptak. A kijevi zsoldoshorda SZÁZ (!!!) egyedének rövid időn belüli fűbe harapása láttán a latorcsapat elkotródott, és este fél nyolcra csend lett a környéken. (Meg kell jegyezni, hogy az ukrán légierő távol tartotta magát a bulitól, mert elfogott rádióüzenetekből kiderült, hogy a milicia eszköztárában a zsoldosok felfedezni véltek a repülőgépeknek ártani tudó eszközöket, és erről be is számoltak illetékeseiknek. Igy aztán a horda légi támogatás nélkül maradt.) A Népi Milicia közlése szerint egy milicista elesett a harcok során, három pedig megsebesült.
Este nyolc órakor aztán-a veszély elmúltával-a belügyi egység 82 katonája megadta magát a Népi Miliciának. (Persze előtte “megkérték” őket erre a nemes gesztusra.)
Fegyvertelenül távoztak a barikádmentesitett körletükből, és most a milicisták vendégszeretetét élvezik.
Szlavjanszkra a kijevi hiénahatalom banditasereglete aknagránátesőt zúditott tegnap. Az alábbi videobeszámoló első része az objektiv valóságról szól. Az orosz ORT televiziócsatorna tudósitását követi 3-perc 15 másodperctől az ukrán csatorna tudósitása, csak vágóképekkel-ugyanarról az eseményről. Ebben a tudósitásban a rémségek elkövetői a kijvi hatalom által csak “terroristáknak” nevezett önvédelmi milicisták
A Luhanszk-régióbeli Rubezsnojénál zajló csatározásokban négy milicista elesett, mig a fasiszta támadók veszteségeit éjfélig senki nem közölt. Este hat óráig két-fogát ott hagyó-zsoldosról voltak bitos információk.
Donyeckben a nemzetközi repülőtérnél a féreghad tegnap délután ismét vérfürdőt rendezett.
Az összecsapások mielőbbi befejezéséért a helyszinen imádkozni akaró ortodox hivők zarándokoltak a repülőtérhez. Andrej Purgin a DNR miniszterelnök-helyettese arról tájékoztatott, hogy a repülőteret ostromló banditahorda először mesterlövészekkel nyitott tüzet a menetre, majd a levegőből egy helikopter gyújtólövedékekkelm árasztotta el a zarándokokat.
На территории аэропорта в Донецке заживо сожжены верующие
Azonosithatatlanul összeégett, összeszámolhatatlan holttesttömeget eredményezve. Az áldozatok száma még nem ismert. Gyenyisz Pusilin a DNR miniszterelnöke arról tájékoztatta a sajtót, hogy a környéken garázdálkodó orgyilkos mesterlövészek miatt a halottak összeszedése és elszállitása lehetetlen.
Andrej Purgin elmondta azt is, hogy az utóbbi két napban legkevesebb 44 fegyvertelen polgári személy vesztette életét csak a repülőtér környékén.
(Szveta B-R)
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

5 hozzászólás a(z) Donyeckben hivőket égetett a kijevi zsoldoshorda bejegyzéshez

  1. Névtelen szerint:

    Szemmel láthatóan az Ukránok a kommunista vezetésű,a Szovjetunió2 ideológiájú Népköztársaságot leverni nem tudják! megindult az internacionalisták áradata a térségbe.Putyin egyet tehet beáll a testvérgyilkosok mellé,és segít leverni,mert a következő ő maga lesz.Az Ulrán TV hiába hazudik terroristákat,itt a felkelt nép a kommunizmus mellett harcol mindhalálig.Az asszonyok nem hazudnak.Siratják a vérbe fagyot gyereket,férjet.Maguk is véresek lettek,vérfoltos szoknyába járnak.A hazai értelmiség is jól nézze meg a filmeket.A nép bosszúja őket is elfogja érni.Hiába kétharmados választási csalás.Ha előkerül az AK-47-es nincs többé kétharmad.Eljön az igazság pillanata. Kiderül,hogy hazudtak éjjel nappal,meg este,a TV-be.Vitorla

  2. kaponya jozsef szerint:

    vitorla tőkéletesen igazad van ellkell jőnni ennek az időnek. sztalin és zsukov a nagy.

  3. Pityu szerint:

    Fegyvertelen imádkozni vonuló civileket megtámadni és megölni több mint barbárság,ezek nem emberek csak azoknak látszanak,könyörtelenül meg kell őket semmisíteni ismétlem ezek nem emberek!!!A mesterlövészeket, csak erre szakosodott egységeknek kéne levadászni nagyon okosan,szerintem már hónapokkal korábban megérkezhettek ezekbe a városokba és álnéven szállásolták el magukat különböző helyekre..Utána kéne nézni hogy hány külföldi érkezett ezekbe a városokba az utóbbi hónapokban és azok hová lettek bejelentve,ha ez lehetséges…

  4. Névtelen szerint:

    A sátán zsoldosai,izrael szolgái.

  5. Namivan szerint:

    A hívők lemészárlását ma délután hallottam a SzektATV hírekben. Nem én néztem, hanem egy ismerős, én csak arra jártam. Azt adták éppen elő, hogy a szeparatisták megtámadták a repülőteret, és olyan nagyon elverték őket a hős kijevi csapatok, hogy tömegével hagyták ott a fogukat. Szanaszét hevernek a hulláik, és a dicső kijevi büntetőbrigád nem engedi meg nekik, hogy összeszedjék a halottaikat, amik ott hevernek a tűző napon. Ez utóbbi mondatot nem igazán tudtam értelmezni, mert valahogy nem fér bele a sajtó által előadott kijevi jófiúk képbe, mégis ezt adták elő.

Hozzászólás