Beltenyészet – Idióták társadalma következik?

Bayer Zsolt: Vérfertőzés

Magyar Hírlap: “Álláspont. A Telegraph című londoni lap internetes kiadása a napokban számolt be egy németországi eseményről.”

“A beszámoló arról szól, hogy a német kormány mellett működő Etikai Tanács fontos ügyben hozott határozatot, s tett ajánlást a kormánynak. A határozat lényege (egyszersmind a Telegraph cikkének címe): „A vérfertőzés alapjog”.

Majd a Telegraph beszámolójából megtudhatjuk, hogy a vérfertőzés-ellenes törvényt eltörölhetik Németországban azok után, hogy a kormány háttérintézményeként működő csoport kimondta, az ilyen típusú kapcsolat fiú- és lánytestvér között legális lehet. Az Etikai Tanács kijelentette azt is, hogy a vérfertőzés- ellenes törvény elfogadhatatlan beavatkozást jelent a „szexuális önmeghatározás jogába”. Szeretnék egy mondatot szó szerint idézni az angol szövegből: „The fundamental right of adult siblings to sexual self-determination is to be weighed more heavily than the abstract idea of protection of the family.” Magyarul: „A felnőtt testvérek szexuális önmeghatározásának alapjoga többet nyom a latban, mint a család védelmének elvont eszméje.”

Az Etikai Tanács azt is kimondta, hogy a vérfertőzés elítélése egy elavult társadalmi tabu csupán. A cikkből megtudjuk azt is, hogy egy ausztrál bíró már szintén kimondta ugyanezt, kimondva azt is, hogy a továbbiakban szükségtelen fenntartani ezt a tabut.

Nos, nyájas olvasó, íme Ön előtt áll az európai fehér ember, az őshonos fehér rassz önfelszámolásának újabb fontos lépcsője. És fölöttébb nehéz megszólalni ezek után. Azok után, hogy a német kormány fizetett tanácsadó testülete, mely magát ráadásul „Etikai Tanácsnak” merészeli nevezni, hitet tesz a vérfertőzés mellett.

Mi jöhet még ezek után?

Először is az, hogy ezeknek az ön- és közveszélyes, velejéig rothadt állatoknak az állásfoglalását számos ön- és közveszélyes, velejéig rothadt állat korlátozónak és antidemokratikusnak fogja érezni, és harcot fog indítani a „szabadságjogok” kiterjesztéséért. Mert mi az, hogy kizárólag testvérek számára teszik lehetővé (legálissá) a vérfertőzést? Mi lesz azokkal a szabad és liberális polgárokkal, akik anyjukkal, apjukkal, esetleg egyszerre mindkettővel szeretnék megélni a szerelem teljességét? Hát nekik nem jár a boldogság, a szabadság, a vérfertőzés alapjoga? Hát micsoda nácizmus már, hogy csak a bratyó feküdhet le a hugival! És a mamával miért nem, ha egyszer szereti, és mindketten akarják? És a fater miért nem kettyintheti meg a lányát, ha akarja, kívánja, szereti? Ugye-ugye! Aztán mi ez a korlátozás az életkorral kapcsolatban? Miféle ördögi, náci kitétel, hogy mindez csak „felnőtt” testvérekre vonatkozik? Hát ha egyszer tizenhét, tizenhat évesen jön a szerelem, akkor mi lesz? Ki tudná ezt szabályozni meg visszatartani?
Nem… Mégsem szeretnék cinikus lenni.

Ez tényleg a teljes pusztulás előszobája.

És csak egyetlen pillanatra gondoljanak bele abba, hogy hol tart az a civilizáció, amelyik ezt ki meri mondani. Miféle világ, miféle kultúra, miféle társadalom az ilyen? S mindezeken túl vajon mi lesz az „alapjogból” következően majdan megszülető életképtelen, idióta ivadékok sokaságával – hogy csak egyet említsünk a rémségek közül. Mi lesz? Majd azok a maradi, nevetséges, fejlődésképtelen egyedek eltartják őket, akik képtelenek haladni a korral, és nem legközvetlenebb vérrokonaikkal üzekednek, igaz?
Elmaradott társadalmi tabu a vérfertőzés tilalma – szól az ítélet.

Hát persze, hogy az. Végül is, majdnem minden az. Vegyük példának a Tízparancsolatot. Maga az elmaradottság, az ostoba társadalmi tabuk gyűjteménye. Vegyük mindjárt az elsőt: Ne ölj! Ugyan kérem! Ideje volna meghaladni ezt is. S persze, hogy ne legyen sokkszerű az újítás hatása, javaslom, hogy fokozatosan legalizáljuk az ölést. Legelőször csak a német Etikai Tanács tagjait legyen szabad megölni. És azokat, akik szerint a vérfertőzés szabadságától lesz szép az élet és teljes a szabadság.

Amúgy egyetlen kérdés: Ezek után csodálkozik még valaki, hogy fiatalok ezrei mennek Szíriába és Irakba a fényességes Nyugatról, hogy csatlakozván az Iszlám Államhoz fejeket vágjanak le a sivatagban?

(Ui.: vasárnap óta egy másik esemény tartja izgalomban az angol sajtót. Történt, hogy valahol Angliában egy család utazott a buszon. Papa, mama és az autista gyerekük. A gyerek valamiért sírva fakadt, mire a szülei énekelni kezdtek neki egy ősrégi angol gyerekdalocskát, ami valami malacokról szól, és a refrénnél viccesen röfögni kell. Ott röfögött a család az autista kisgyereknek, amikor odalépett hozzájuk egy kendős, muzulmán nő, és felháborodottan ordított, miszerint nevezett család rasszista, és azért röfögnek itten, hogy őt kigúnyolják. Ebből vita támadt, majd a sofőr megállt, és leszállította a semmi közepén az angol családot, mondván, menjenek gyalog tovább, ha már egyszer rasszisták.

Halálra vagyunk ítélve. Úgy, mint őshonos fehér rassz. És ha nem lázadunk fel, meg is érdemeljük a sorsunkat…)”

Bal-Rad komm: Mi nem használunk olyan nagy szavakat, hogy “őshonos fehér rassz”.

Mi csak azt tudjuk, hogy a rokonok házassága, s szaporodása az egész populációra kihat, – legyen a bármilyen rassz, vagy fajta, – faj. Még az állatoknál is.

liberal_idiotA rokonházasságok engedélyezése, ezzel együtt a rokonok egymással való szaporodása, – az egész társadalom pszichikai, tudati és szellemi romlását idézi elő. – Ezt egyszerűbben; beltenyészetnek hívják… s ebből lesz majd az idióták társadalma, – melynek előjeleit már most is tapasztaljuk. – Főleg akkor, ha a kereskedelmi televíziók műsorába belenézünk.

Szellemileg visszamaradott gyermekek születnek majd, akiket sokkal könnyebb lesz folyamatos kontroll alatt tartani, – mint egy szellemileg egészséges, öntudatos állampolgárt.

Ezt megfejeli még, a kábítószerek legalizálása, a buzulás propagálása, – és kész az Új Világrend, liberális módra.

Bár nem kell ehhez liberálisnak lenni, – előfordultak már ilyen jelenségek Horthy úri Magyarországán is, – amikor is az arisztokrácia jó része sokszor egymás között házasodott. – Ezekből lettek aztán az “Arisztid és Tasziló” viccek és az egyéb gügye urakat kifigurázó vidám történetek.

“Úgyhoty kévemszépem kedvesh bahátaim, tisztelt uhaim és őgyeim!” – Ne lepődjenek meg majd a következményeken; Nemcsak az “őshonos fehér rassz” – hanem az egész emberiség halálán.

Bal-Rad

Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

52 hozzászólás a(z) Beltenyészet – Idióták társadalma következik? bejegyzéshez

  1. Névtelen szerint:

    Akár tetszik, akár nem bizony vannak fajok, akik előszeretettel alkalmazzák ezt a szokást. Elsősorban a zsidóra ill a cigányra gondolok. Míg előbbi a vagyon, hatalom megtartása érdekében, az utóbbi egyszerű ösztönből cselekszik.
    A liberális németek meg egyszerűen lejebb már nem is sülyedhetnek. Bár az állatokkal való nemi aktust már betiltották.

    • Durumó szerint:

      az állatokkal való nemi aktust az állatok védelmében tiltották meg, nem az emberi erkölcs védelmében 🙂

      • Névtelen szerint:

        Ha amiatt is, ha nem nyuugati democsokrácia… Én nem követem

        • Névtelen szerint:

          ez a hozzászólás így egy kicsit félresikerült, mert azt is lehet belőle érteni, hogy Ön az állatokkal fajtalankodik, csak hogy dacoljon a nyugati democsokráciával 🙂

  2. Névtelen szerint:

    A társadalmunk jelenleg vérfertőzésen alapul.Belterjes állatok gyakorolnak terrort.A média segítségével pedig halálos kórt terjesztenek az ifjúság körében(homoszexualitás,drogok,tolerancia és hasonló pokolra való mocskok).Ébredjetek!Cselekedjetek!

  3. Namivan szerint:

    Bal-Rad komm: Mi nem használunk olyan nagy szavakat, hogy “őshonos fehér rassz”.

    Csak nyugodtan használjatok, mert itt a Kárpát-medencében, de úgy általában Európában is őshonos a fehér rassz, ellentétben a cigánnyal, zsidóval, négerrel, mindenféle közel-keleti iszlámhívővel, és hát Európáról van szó, és ránk nézve is ez lesz nem soká a kötelező, ha nem tudunk kiugrani. Az ilyen etikai tanácsot a világ jobb helyein azonnal megkövezik.

    Amúgy szükségtelen megint Horthyzni, mert a rokonok közötti házasodás nem csupán a két világháború közti elzsidósodott és amúgy is idegen származék arisztokraták között dívott, de kicsi és elzárt falvakban is volt rá példa, pl. dunántúli sváb falvakban, de gyanítom, hogy a magyar közösségen belül és másutt is előfordulhatott, ha nem is a cigányokra-zsidókra jellemző népszokásként.

    • Durumó szerint:

      a svédeknél is elharapózott a beltenyészet. mit találtak ki az okosok? négerekkel erősítették a genetikai állományt! – nem csak a németek idióták

  4. Névtelen szerint:

    Tűrtél Magyar nagyon sokat, többet is mint eleget, ha nem vigyázol, tögyfád alól kilopják a földedet! MG

    • Névtelen szerint:

      Gyurcsány orbán tandem már mindent kilopott, természetesen a többség nevében… NEMZETI SZOCIALIZMUST!!!

  5. TEK szerint:

    Ha mar tul sok lesz a beltenyesztet, meg mindig ott vannak az allatok.
    Tudom, ez rossz vic volt

  6. Névtelen szerint:

    A megveszekedett szélsőjobboldali politikai bulvárban utazó zugfirkász Bayer Zsolt kéjesen csámcsogó szösszenete helyett le lehetett volna közölni, mondjuk a Mandiner alábbi – mértéktartó – közlését is. Persze akkor valamivel nehezebb dolga lett volna az itt röfögő (na már én is, nem csak a muszlim nő?) rasszista mórickáknak (bár azok éppen azért mórickák, mert bármire képesek zsidózó-cigányozó-hottentottázó-biciklistázó böffenettel reagálni)

    (MANDINER):

    Német Etikai Tanács: Alapjog a vérfertőzés

    2014. szeptember 25. 09:40

    A vérfertőző szexuális kapcsolat önként beleegyező felnőttek közt olyan alapjog, ami felülírja a család védelmének absztrakt jogát – mondta ki a Német Etikai Tanács a Telegraph tudósítás szerint, szembemenve a strasbourgi Emberi Jogi Bíróság ítéletével is. A német kormány nem fogja követni a testület javaslatait.

    A vérfertőző szexuális kapcsolat önként beleegyező felnőttek közt olyan alapjog, ami felülírja a család védelmének absztrakt jogát – mondta ki a Német Etikai Tanács a Telegraph tudósítása szerint. A testület szerint a büntető törvénykönyv nem alkalmas arra, hogy társadami tabukat fenntartson.

    A tanács határozata azután látott napvilágot, hogy egy családos testvérpár férfitagját három év börtönre ítélték vérfertőzését Szászországban. A testvérpár kis korában nem ismerte egymást, a férfi már felnőtt, a lány 16 éves volt, amikor találkoztak. Családot alapítottak, négy gyermekük van, ebből kettő fogyatékos. Az ítéletet a strasbourgi Emberi Jogi Bíróság is helyben hagyta.

    A család felbomlott, miután a bírósági döntés következtében a gyermekeket elvették a szülőktől. Az etikai tanács szerint viszont a bíróság nem hivatkozhatott volna arra, hogy a vérfertőző kapcsolatból származó gyermekeknél nagyobb az esélye a fogyatékosságnak, mivel más párok esetében, ahol ugyanez a veszély fennáll, ez nem jogi akadálya a kapcsolat legalitásának.

    A legtöbb európai országban a vérfertőzést bünteti a törvény, Franciaországban viszont Napóleon idejében eltörölték az ilyen irányú törvényeket. A Max Planck Intézet felmérése szerint a németek négy százalékának volt életében „vérfertőző tapasztalata”. A német kereszténydemokrata kormánypárt szóvivője szerint Angela Merkel kormánya nem fogja követni az etikai tanács javaslatait.

    —————

    Ja igen! Valaki mondja már meg Bayer Zsoltikának, hogy a “Ne ölj!” az az Ó-testamentumban a hatodik, a katolikus és evangélikus Bibliákban az ötödik parancsolat, de sehol sem az első. Látszik, hogy az életében nem volt még a kezében a Biblia.

    O/P

    • Névtelen szerint:

      Az egy külön kérdés, hogy ez a hír – még ha nem is Bayer Zsolt mocskos tollából lenn – miért olyan fontos egy Baloldali Radikális portálon?

      O/P

      • baloo szerint:

        Azért mert ezen pártállástól függetlenül minden normális ember kiakad. Jobb- és balradikális egyaránt. Ez egy hír, a boldog, szabad és a végtelenségig demokratikus európai élet apró szeletkéje, amin a Bayer Zsoca ugyanúgy kiakadt mint a BalRad szerkesztősége.

    • Bohun szerint:

      De ez itt nem egy liberális oldal, bármennyire is szeretné elhinteni itt ezeket az eszméket a folyton nácizó-zsidózó-bringázó Főnix.
      Még jó is, hogy nem az.Mindkét írással, a Bayerével és a kommentel is maximálisan egyet értek.
      Tüzetesen végig is néztem, s kerestem Odesszit-Főnix kulcsszavait, de egyikben sem találtam meg. (Lásd: náci, zsidó, stb…)
      Úgyhogy meg kell állapítanom: Itt maga Odesszit-Főnix a gyűlöletkeltés magva.
      Gyűlöletével beszórja a földet, mint a mandragóra magjait.

      • Névtelen szerint:

        Kedves Bohun!

        Nem tudom, milyen “kulcsszavaimat” kerested a Bayer-cikkben. Akinek van egy csöpp ízlése, az érzi a különbséget Bayer csámcsogása és a Mandiner-hír tárgyilagossága között (hogy a már a Bal-Rad szerkesztőnek is sok “őshonos fehér rassz”-ról ne is beszéljek).

        A zsidózást-cigányozást – ezúttal – nem Bayer Zsoltnak róttam fel, hanem Névtelen (2014/09/29 13:23), Névtelen ( 2014/09/29 13:27), Namivan, Durumó. MG hozzászólásainak. Névtelen (2014/09/29 14:27) és Sub Zero “nem mondják, csak mutatják”. Vagyis a hozzászólások abszolút többsége nyíltan vagy rejtve zsidózik-cigányozik-négerezik egy olyan témában, aminek semmi köze az esetleg érintettek etnikai hovatartozásához (persze nem a hozzászólók szerint, mert ők pontosan tudják, hogy a zsidók és a cigányok vérfertőzők – hiszen sok esetben ők tartották a gyertyát 😦 )

        Egyébként a Mandiner cikkből kiderül, hogy Franciaországban immár kétszáz éve nincs törvény a vérfertőzésre, és nem tudok róla, hogy ott lényegesen több eset lenne, mint bárhol máshol. Az is kiderül a cikkből, hogy a Német Etikai Tanács egy olyan esettel kapcsolatban fordult a témához, amikor olyan embereket büntettek meg, akik nem is voltak tisztában azzal, hogy testvérek.

        Főként azonban továbbra is az érdekel, hogy egy Baloldali Radikális portálon tényleg ez a legfontosabb téma?

        O/P

        • baloo szerint:

          Te meg a fiktív nickedet se írtad ide, Névtelenke. Hogyan lehet valakinek véleménye, ha még neve sincs?

          • Névtelen szerint:

            Kedves Baloo!

            Mossad ki a szemedet, és vedd észre az aláírást: O/P (azaz Odesszit/Phoenix).

            Arról én nem tehetek, hogy ide az állítólagos Baloldali Radikális portálra a szélsőjobb-náci hozzászólók szabadon írhatnak, de engem eltiltott az Admin-2 attól hogy nickemmel szabályosan bejelnetkezve írjak véleményt.

            O/P

  7. Sub Zero szerint:

    Mivé lett Németország? Az a Sztálingrádnál elesett 180.000 elitkatona forog a sírjában!

  8. Névtelen szerint:

    Meglepődnétek, ha megírnám, hogy melyik kisebbség érdekében hozták a törvényt, de az nem a stájer és O/P azonnal rasszistázna…
    Érdemes statisztikákat megfogni és áttanulmányozni, hogy az arab/moszlim világban mekkora a testvérek,unokatestvérel,másodunokatestvérek közti házasság. Meglepődnétek nem kicsit …

  9. Névtelen szerint:

    A fehér Európának ezen az úton meg vannak számlálva a napjai!A zsidók egy keverék rasszot akarnak létrehozni,egy minden szempontból retardált hulladék-állományt,hogy ők uralják a földgolyót!

  10. Névtelen szerint:

    Már megint zúdítják a burzsoá kultúra szemétjét.Tartsuk meg a védőtávolságot!

  11. Adolf Szamuely szerint:

    Melegházasság – kipipálva!
    Belterjes házasság – kipipálva!
    Pedofil házasság – folyamatban!

    Szép, új világ! 🙂

    • Névtelen szerint:

      Miféle pedofil házasság? Nekem 2 gyerekem van, az ilyen féreg a lábam előtt fog elvérezni, átvágott torokkal, s végig nézem! Teszi ezt ki írta: Májá Másíná!

      • Adolf Szamuely szerint:

        Hát most az jön! Ezek a deviáns állatok mindenre képesek!
        (Egyébként egyetértek veled, aki bántja a gyermekedet, azt nyírd ki!)

  12. Névtelen szerint:

    Bayer Zsolt ennél tehetségesebb, hogy bértollnokként bemocskolja magát. Nagyon jó írásai vannak, kitűnő történelmi-dokumentum filmjei, hangulatos útikalauzai, szellemes TV műsorai….kár érte

  13. Névtelen szerint:

    A belterjes szaporodás fajunk elkorcsosulásához vezet.Borsod megyében nemrég egy cigánynak a saját anyjától született gyereke.És ez nem is ritka eset.A putrik vérfertőző orgiái,degeneráltak szaporodása sötét jövőt sejtet.Sajnos elállatiasodott fehér emberek is keverednek cigányokkal.Ez pedig szégyen!Ha nem tudjuk megállítani a pestist,a dinoszauruszok sorsára jut a fehér ember!

    • Névtelen szerint:

      Vagyis ránk is ránk fog zuhanni egy sok ezer tonnás meteorit? Ugyanis a dinoszauruszok emiatt, és nem a vérfertőzésük miatt haltak ki. Viszont túlélte meteorit becsapódást egy cickányféle, amely részben a mai rágcsálók, részben a mai majom félék, így az ember ősének is tekinthető

      Mellesleg a melegvérű állatok között – az ember után – az egér-patkány-pocok típusú rágcsálók rendelkeznek a legnagyobb populációval. Aki tartott már ilyen állatot, az jól tudja, hogy náluk a “vérfertőzés” mindennapos gyakorlat – és ennek ellenére sem a degeneráció, sem a kihalás jeleit nem mutatják. Ez persze nem jelenti azt, hogy követni kellene a példájukat, csupán annyit jelent, hogy felesleges hülyeség áltudományos halandzsával alátámasztani különböző többé-kevésbé vérszomjas előítéleteket.

      O/P

      • Adolf Szamuely szerint:

        Tisztelt O/P!

        Végigolvastam a hozzászólásait és lenne egy kérdésem önhöz: Ön lefeküdne a saját anyjával, húgával, vagy nővérével? Mert a hozzászólásaiból ítélve ön egyetért ezzel a fajta devianciával.

        • Névtelen szerint:

          Kedves A.S.!

          A nick-nevéből következően önnek súlyos skizofréniája van.

          Rosszul ítélte meg a hozzászólásaimat. Én a rasszista, náci, kirekesztő típusú devianciákkal nem értek egyet, sőt szívből utálom őket. A vérfertőzés ügyét mondvacsinált problémának tartom, amit az is mutat, hogy ott ahol tiltja és bünteti a törvény, ott nagyjából hasonló az előfordulási aránya, mint ahol nem (Franciaország). Attól viszont valóban hányni tudnék, amikor valakinek (számomra elfogadható módon, mert én is hasonlóan gondolom) ellenszenves ez a fajta szexualitás, ám náci mórickaként ezt a devianciát azonnal az általa gyűlölt etnikumok faji sajátosságaként tünteti fel: “Hogy ki a vérfertőző, azt én mondom meg!” (Lueger és Göring után szabadon 😦 )

          O/P

          • Adolf Szamuely szerint:

            Tehát akkor nem támogatja a szülök és gyermekeik, és testvérek között létesített szexuális kapcsolatot! Ezt örömmel olvasom! 🙂
            Ja, és örömmel látom, hogy még a pszichológiához is ért, és látatlanba, a hasára ütve megmondta, hogy skizofrén vagyok. Mert aki az Adolf Szamuely nick nevet választja, az csak az lehet? Vagy csak arról van szó, hogy az “Hogy ki a skizofrén, azt én mondom meg!” (Lueger és Göring után szabadon) 🙂

            • Névtelen szerint:

              Nem egészen. Bár némi saram azért van.

              a) Ha Ön dicséretes módon a saját valódi anyakönyvi nevét használja nicknek, akkor ebben az esetben őszintén kérem bocsánatát;

              b) Ha Ön konstruálta a nickjét. akkor erősen feltételezhető, hogy a szándéka a nick-válaztással holmi asszociációk keltése volt. Kézenfekvőnek tűnik (bár – ismét önkritikát gyakorolok – nem nélkülözve némi enyhe előítéletet), hogy a cél az ADOLF Hitler – SZAMUELY Tibor asszociáció keltése volt. S ha valóban ez a helyzet, akkor bizony ebben erős skizofrénia érzékelhető. Talán nem kell elmagyaráznom, hogy miért … 🙂

              O/P

              • Adolf Szamuely szerint:

                Tehát aki használja az Adolf keresztnevet és a Szamuely vezetéknevet nick névként, az már skizofrén. Aha, értem. Nem lehet, hogy éppen ön a beteg? Ön, aki már mindenhol nácikat lát? 🙂

            • Névtelen szerint:

              Szia O/P !
              Nem véletlen írtam, hogy járjon utána a statisztikáknak, de úgy látom kissé lusta volt. Segítek hát egy linkkel, egy kattintás az egész így:

            • Névtelen szerint:

              O/P-nek:
              Romákhoz kapcsolódóan hasonló témában:

              Ugyan az előző linken látszódik, hogy lényegében mára jelentősen csökkent a zsidóságon belüli rokonházasság aránya, ez elsősorban a múltban, a középkorban volt jellemző. Ahogy a nyugati világ fejlődött és kinyílt, az utazás könnyűvé válása révén és politikailag is megváltozott, úgy a zsidóság is kiszakadt a gettók zárt világából és ez ma már a diaszpórában szerintem csekély mértékű, Izraelben is kisebb arányú, mint a többi közel-keleti vagy akár mediterrán országokban.(lásd. első link statisztikáit)

              • Névtelen szerint:

                A Mein Kampf mellett a kuruc.infot sem tartom mértékadó, elfogulatlan forrásnak etnikai ügyekben. Most nagyon nagyon visszafogott voltam.

                O/P

                • Névtelen szerint:

                  Látszik, hogy bele se “lapoztál”. Főként izraelita kutatók művei alapján írták a cikket, tehát nem vádolhatók elfogultsággal:
                  T. Cohen, R. Vardi-Saliternik and Y. Friedlander,ELISABETH GOLDSCHMIDT, AMIRAM RONEN, ILANA RONEN,Moshe Feinmesser, Lilly Tell and Hay A. Levi,K. FRIED, A. MICHAEL DAVIES,H Costeff, B E Cohen, L Weller, and D Rahman,J Zlotogora, M S Shapiro, N. E. Morton, Janice Matsuura, R. Bart, R. Lew,Weinstein, Lenore B., Joel Charrow,Inbal Kedar-Barnes, Rozen Paul… Nem folytatom , te is megtalálod a statisztikák készítőit alább, mert bizony itt sok-sok statisztikából lett összeállítva a lényeg.

          • Namivan szerint:

            Figyelj csak faszikám! Áruld már el, hogy a zsidó mióta etnikum. Legalább olyan vegyesek, mint a nem létező ámerikai nésön. Az Ábrahám köldökéből való egységes származás nem több rémmesénél. Ha valaki valamiért gyűlöli őket, nálunk az véletlenül sem antropológiai sajátosságaikért teszi ezt, hanem a körön kívüliek iránt tanúsított viselkedésükért (cigányokra dettó ue. érvényes). Persze, a hátam közepére sem kívánom a sémi meg cigány antropológiai jegyek feldúsulását a magyar genetikai állományban.

            A zsidó nem is rassz, így rasszista sem lehetek velük szemben. A ma élők több, mint 90%-a még csak nem is szemita, legfeljebb nyomokban, mivel a tényleg szemita arab terjeszkedés elől felfelé húzódó és a kazárok között befogadásra talált, a kazár vezetőrétegbe a szokásos módon beszivárgó, majd puccsot elkövető pokolfajzatok rabbijai a Talmud szellemében baszogatták a 6 éves korukat betöltött és az őshonos fehér rasszhoz tartozó kisfiúkat és kislányokat. Szóval, még antiszemita sem lehetek. Azt tudtad egyébként, hogy az antiszemita kifejezést az 1860-as években egy zsidó újságíró vezette be a köztudatba, hogy ugyanmá ne örökösen zsidókra mutogatást halljanak?

            Kirekesztő pedig legfeljebb a beteges főkirekesztő, az egyiptomi fáraóktól átvett kiválasztottság tudatukkal önmagukat gettósító zsidók szemében lehetek, amikor nem fogadom el, hogy az Európában idegen zsidók engem, az őshonos magyart kirekesszék a saját hazámban.

            Göring után szabadon pedig nyilván ti, zsidókáim vagytok a legautentikusabbak megítélni, hogy ki a náci. Én meg, hogy ki a zsidó.

        • Névtelen szerint:

          Névtelen (2014/10/01 03:50) kommenteléssel élvez el – nála ez természetes 🙂

  14. Makasov szerint:

    Pusztuljanak a mocskos zsidó patkányok,akik ezt kiagyalták,nyílván háttérhatalmi érdekből.Gyanítom, nem európai,normális öntudatú emberek agyában fogant meg ez az elmebeteg gondolat,hanem lealjasodott beltenyésztett rothadt cionista tetvektől.S most igen kimondtam a szitokszót nevén neveztem,bár ez azzal jár hogy admin törli,de gondolkozzon mindenki el hogy egy ilyen jövőben akar e élni,vagy határozott anticionnáci protestálásba kezd!

    • Névtelen szerint:

      Egyszerűen hoztak egy törvényt a jelenleg még kisebbségük javára. Ugyanúgy mint nálunk a két váltópárt, ott is az uralkodó pártok a jövőre gondolnak. A jövőben többségbe kerülnek a bevándorlók(ha csak nem tör ki valami ribillió), tehát ők lesznek a jövő szavazói, ezért nekik kedveznek. Nálunk is él ilyen kisebbség.

  15. Virág szerint:

    Érdekes, hogy egyesek Bayer Zsoltot mocskolják, holott a mocskolódók is -állítólag- nemzeti érzelműeknek mondják saját magukat, és ha Bayert olvassuk, hallgatjuk, ő is színtiszta nemzeti. Végülis nem csodálkozom, hogy az ellenség hétrét görnyedve röhög rajtunk, és az orrunk előtt húzza ki a lábunk alól a magyar talajt! Meg is érdemeljük, ha minket magyarokat kiírtanak a zsidók, mert még saját magunk sem tudjuk, ki az ellenség, és ki a magyar testér!

  16. Virág szerint:

    Javítás: testvér

Hozzászólás