Ukrajna és Donbassz-ma

Sznyezsnoje: a jelek szerint a milicisták el tudtak “menteni” a közeli Makarovo melletti ma délelőtti rajtaütés során legalább egy darab üzemképes T-64-est.
Tekintettel arra, hogy már az idő is igencsak előrehaladt-és ebédidő következett-hát néhány helybéli milicista felpattant a szerzett holmira, és hazaugrottak ebédelni. Erről pedig az alábbi video tanúskodik.
Kramatorszknál újabb erői jelentek meg a miliciának, és a repülőtéret ismét teljesen sikerült körbezárniuk. Magyar idő szerint délután három órakor meg is kezdték az aknavetőik “betájolását”! Az elmúl három nap kramatorszki csendjét a jelek szerint a felszabaditók maradéktalanul kihasználták.
Szergej Lavrov orosz külügyminiszter ma kora délután meglehetősen “emelt” hangú nyilatkozatban követelte az éjszakai-Szemjonovkát ért-terrorbombázás részleteinek a feltárását, és a felelőseinek megnevezését. (Segitünk: Valcman-Porosenko, Szenya Jacenyjuk, Arszen Avakov, Mihail Koval, és Barack Obama!)
Erre a hirre a latorhorda sietve közölte: közük sincs az egészhez! Nekik ilyen fegyverük nincs!-és nem is volt. Szerintük az önvédelmisek gyújtották magukra Szemjonovkát, hogy szánalmat ébresszenek maguk iránt.
Mai nyilatkozatában Leonyid Kalasnyikov a KPRF képviselője, a Duma külügyi bizottságának elnöke igy fogalmazott: “Eljött az ideje, hogy Oroszország megtegyen bizonyos diplomáciai lépéseket.”

 

A LifeNews mai beszámolója szerint drágán megfizethet a napszúrás miatt Valcman-Porosenko beiktatásánál összeeső fiatal diszőr. Maradék-Ukrajna teljhatalmú urának parancsára Donbasszba vezényelték harcolni. A “Bosszú Népének Fia” nem kegyelmez! Csak bizhatunk abban, hogy a srác ép bőrrel megússza-és a falhoz állitott nyűvágóra még célozhat!
sepetovka1A Hmelnyickij régióbeli Sepetovka városának legnagyobb üzeme-a cukorgyár-előtti téren pedig ma ünnepélyes külsőségek között felvonták az USA nemzeti lobogóját. Mint Ukrajna függetlenségének legújabb szimbólumát.
sepetovka (E srok beszerkesztőjének régi-kedves jó barátja-aki Sepetovkában él, és nagy hive a volt és a leendő Szovjetuniónak-csak ennyit mondott: “SZÉGYEN”!)
(B-R)
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólás