Megálljon-e a józan ész most?-vagy csak legyintsünk?!

A Bal-Rad olvasóit figyelmeztetjük: ezért a hirért nem tudunk jótállni. Abban is biztosak vagyunk, hogy csak növelni fogja a fejekben a zűrzavart – ami a maláj gép lelövése körül kialakult – DE…!
Az alábbi hirt Igor Sztrelkov a cikk felküldésééig nem cáfolta. (Legalábbis mi ilyenre nem bukkantunk!)
A http://novorossiya.name  oldalról:
Igor Sztrelkov: “A Boing 777 utasai már a baleset előtt halottak voltak!”
A DNR területére lezuhant maláj utsszállitó valamennyi utasa már a gépet ért katasztrófa előtt néhány napja halottak voltak! – irja Igor Sztrelkov Vkontakte oldalán.
Megjegyzi ugyanakkor, hoghy nem bizik ennek az információnak az orvosszakértői megerősitésében!

Стрелков о крушении боинга - они были мертвы

A becsapódás szinhelyére érkező tanúk megállapitották, hogy VÉRTELEN – SZEMMEL LÁTHATÓAN NEM “FRISS” – holttestek és testrészek vannak a terepen. EZEK AZ EMBEREK MÁR NÉHÁNY NAPJA HALOTTAK VOLTAK!
A fedélzeten továbbá speciális orvosi terhelés volt.
Igor Sztrelkov elmondta, hogy az imént beszélt kettő olyan helybélivel, akik az áldozatok után kutattak. A balesetet követő fél órán belül a helyszinen voltak.
“Az ő szavaikat irom le: azt mondták, hogy a megtalált holttestek teljesen vértelenek voltak, mintha a vér megalvadt volna. Az pedig hosszú idő. A kutatók pedig erős hullaszagot éreztek. Ebben az időjárásban pedig (tegnap elég hűvös-felhős idő volt) a bomlás még nem lehetséges fél óra elteltével.

 

(Forrás: http://novorossiya.name/strelkov-passazhiry-boinga-byli-mertvy)
Azt még hozzá kell tennünk, hogy Igor Sztrelkov által leirt dologról van szó. A Vkontakte bejegyzésének kópiájával. Hogy az általa leirt hallottak, vagy a Vkontakte profilja valódi-e vagy hamis?-ezt mi nem tudjuk lekontrollálni!
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

20 hozzászólás a(z) Megálljon-e a józan ész most?-vagy csak legyintsünk?! bejegyzéshez

  1. Attila de hun szerint:

    Akkor ez a gép az eltünt Malájgép

  2. Névtelen szerint:

    Komolyan képesek voltatok egy ilyen”cikket” összehozni? Gratulálok.

  3. Istvan szerint:

    Ezt meg az USA sem lenne kepes elintezni. A beszallas vegig rogzive volt.

  4. urfang szerint:

    Értem én, hogy ilyenkor csúcsra járnak a konteók, de ez azért mégis csak sok.

  5. Névtelen szerint:

    ccc

  6. daenki7 szerint:

    Elég “meredek” hír. Bár kétségtelen, hogy van pár igen furcsa “apróság” az ügyben. Pl. tegnap este még 24 USA állampolgár is volt az áldozatok között (az utaslista szerint), ma reggelre ezek száma lecsökkent nullára.

  7. Névtelen szerint:

    Nyilván hülyeség a cikk de hasonlóságok vannak ez és egy sorozat közt.
    Légyszi nézzétek meg: http://vidto.me/8xlt9svsg9il.html

  8. Névtelen szerint:

    Az ügy komolyságát figyelembe véve CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a milicisták által ellenőrzött és biztosított területen egyezzenek bele bármilyen nemű vizsgálatba, legyen az orvosi, fekete doboz bármely más egyéb kiderítendő felmerülő kérdés.

    Minden egyes érintett ország adott szakembereinek és az ö munkájukat dokumentáló személy részére biztosítani a részvételt a vizsgálat idejére, a bizonyítékokról bárki bármilyen fotót elektronikus mentést végezhessen. Semmilyen bizonyítékot ilyen esetben kiadni szerintem az ellenségnek nem szabad, csak a lefolytatott vizsgálatok után aminek az eredményét mindenki el ismeri!

    Elképzelhetőnek tartom azt is, hogy a hullák az eddigi összeszedett külföldi zsoldosok, de direktbe ezt nem hozhatják nyilvánosságra melyik országból származnak, így most minden probléma nélkül elszállíthatják mint bizonyíték.

    • Névtelen szerint:

      Nagyon is elképzelhető!Párhuzamosan az Izraeli agresszióval.Nem kell a szerencsétleneket eltemetni.Akár ez lehet egy “hadi csel” a zsidók részéről!A nácik is csináltak hasonlókat,ilyen a katini vérengzés,legalább egy része! Vitorla

    • Béla szerint:

      Az ukránok ragaszkodnak hozzá, hogy. Ukrajnában történjen a vizsgálat, és minden bizonyíték, is ott maradjon, Szerintetek az ukrajnai orosz ajkú lakosságot nyilvánosan és következetesen szó szerint “FÉLÁLLAT”-nak nevező alkoholista nyalóka király – meg a többi zsidó és fasiszta cimborája hogy fognak állni ehhez a kérdéshez? Marad ott érintetlen bizonyíték, bármelyik nemzetközi képviselőt oda engednek csak úgy kutakodni, mielőtt előkészítettek mindent? Hát az eddigi viselkedésük alapján erre azért nem vennék mérget. (én sem)

  9. Kovács Judit szerint:

    Igor biztos nem kamuzik,de nyilván sok vizsgálat kell még.

  10. Névtelen szerint:

    Lehet hogy már halottak voltak, nem hiába a sok 17-es szám a gép körül. 1997.07.17-én repült a gép először, 2014.07.17-én zuhant le. Itt egyből 2 17-es. A kettő között 17 év telt el. A gépnek a száma 17-es. December 17. és Július 17 között 153 nap telt el. December 17, Napunk a Galaxis középpontjánál. Megrendezett az egész géplelövősdi. Galaxisunk magjába most zuhan bele számunkra a G2. Azért számunkra mert ugyebár ez már megtörtént a távolság miatt kb. 25000 éve. Paul Laviolette is kérte a nyilvánosságot, hogy jelezzék feléje az olvasói, ha bármi rendelleneset tapasztalnak, a sugárzás szintjének megemelkedése miatt. Amerikában sem a fukushima sugárzik, és a vulkánok sem véletlenül aktivizálódnak.
    Ha ott fent bedurvul, itt lent is bedurvul. Játszanak velünk.

  11. Pityu szerint:

    Ha a halottak beszélni tudnának ,az élők sok mindenen meglepődnének és nem hinnék el elsőre amit hallanak!!!

  12. Boci szerint:

    Igor Sztrelkov eléggé szavahihető ember, illetve már tuti láttak ott 1-2 halottat.
    Persze ezt a hírt nehéz lesz alátámasztani, viszont részemről elképzelhető.

    A szep. 11-es dolgot is szépen összehozta az usa, szerintem ezt is meg tudja csinálni

  13. Névtelen szerint:

    …ha vannak megtalált telefonok, sokat segíthet…Persze még azokat is lehet manipulálni..

    • Béla szerint:

      Manipulálni mindent lehet, lásd 9/11 vagy a Boston Maraton. Kérdés, hogy a kivizsgálók az igazságra kíváncsiak-e, vagy el akarják titkolni azt? Az eredmény eszerint fog alakulni.
      Sztrelkov sem készpénzként hozta le (már ha ő írta), hanem mint vele közölt indformációkat, megfigyeléseket.
      Az minden esetre biztos, hogy egy halott test erősen érezhető hullaszagot nem félóra, múlva bocsájt ki. A hőmérséklettől függően legalább 5-10 óra múltán, de hideg időben ez akár sokkal több is lehet. És az is biztos, hogy szakember viszonylag pontosan meg tudja állapítani a halál beálltát, attól függően mikor tudja megvizsgálni az elhunytat. Minék később, annál nagyobb a lehetséges intervallum.

  14. Istvan szerint:

    Kerdezd mar meg magadtol, hogy minek kel nekik 36 halot??? Nincs eleg Luhanszkban?

Hozzászólás