Medvefrász Litvániában!

Twitter üzenetében jajong ma a litván Nemzeti Fegyveres Erők góréja. Medvét kiabál.
Történt ugyanis, hogy jelentették neki: a Balti – tenger nemzetközi vizein, de közel Litvánia tengeri határaihoz – felbukkant egy orosz hadihajócska.

Вблизи морской границы Латвии замечен корабль ВМС России

Egészen pontosan be is mérték a pozicióját, miszerint 11,5 kilométerre megközelítette a litván tengeri határt.
A Góré hideg verejtékben fürödve, reszkető kezekkel nyálazta fel a kódkönyvet, hogy megfejtse az orosz “SS-750” kódjelű rettenet mibenlétét.
Ezt követően jajdulta bele a világba szíve fájdalmát, hogy Medve csörtet a NATO – határvizei közelében.
(Arról nem tett említést, hogy NATO – erők pillanatnyilag mintegy 20 kilométer távolságra bohóckodnak Oroszország határaitól, LITVÁN TERÜLETEN!)
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

10 hozzászólás a(z) Medvefrász Litvániában! bejegyzéshez

  1. major szerint:

    A Góré meg bekaphatja ……..Porosenko csokiját !!!!!

  2. lolek58 szerint:

    ezek a balti államok olyanok mikor egy kóbor kutyafalka összejön,és azok közül is a legkisebb pics@nyalók a legháklisabbak mert hátuk mögött tudják a kuvaszt,dobermannt és egyebeket. ne ezért utálom az ilyeneket mert csak ilyenkor mernek csaholni és vicsorogni.ahelyett hogy örülnének annak hogy luk van a seggükön.

  3. Pex szerint:

    Azért érdekes, hogy egy orosz hadihajótól besokkol mindenki. Meg egy orosz repülőgéptől. Az orosz hadseregnek ezek szerint van hírneve.

  4. furnan szerint:

    Műbalhé az egész.
    Csak azért tépik magukat, hogy a média közremüködésével “meggyőzzék” a népeiket, hogy szükség van az atlantista jelenlétre (NATO).
    Mert azért arrafele is akadnak olyanok, akik hasznosabbnak tartanák a békét a “Medvével”, mint az amerikai megrendelésre folytatott “harci játékok” -at…….

  5. TERMIN8ATOR szerint:

    Gyülölet keltés ,háborura való uszitás= hisztéria

  6. Zászlós szerint:

    Az úgynevezett nép szerintem arrafelé se egészen hülye, mint azt a felkent vezetőik gondolák vala.
    Fecseg a felszín,és hallgat a mély,nemde?Most már csak az a kérdés hogy még meddig???

  7. Pex szerint:

    Marhák ezek, egy ilyen hajó porrá lövi őket, mielőtt felsikoltanak. Ha nem térnek észhez. Zsirinovszkij nemrég barátságosan elmesélte az elképzeléseiket, hogy ahol NATO harci erő van, azt a területet felperzselik. Egyszerű. Szal, csak csorgassák a medve nyálát a NATO-val.

  8. Névtelen szerint:

    Litvánia éppen a tengerpartját és a fővárosát köszönheti a szovjethatalomnak… Memel német birodalmi kikötőből így lett Klaipeda, Wilno lengyel városból meg Vilnius litván főváros.

  9. Névtelen szerint:

    De hol van Lenin elvtárs?
    A szovjet képzőművészeti akadémia pályázatot ír ki Lenin elvtárs hősies élete egyes epizódjainak megörökítésére “Lenin Finnországban” címmel. Érkeznek be sorra a “gyönyörűségesebbnél gyönyörűségesebb” mázolmányok, mígnem az akadémia perzekútorainak horgára akad egy különös alkotás. A képen Lenin arája, Krupszkaja látható, anyaszülten egy pamlagon, Ordzsonikidzével… Ő is anyaszülten persze. Behívatják a művészt, s az elnök felteszi a kérdést. – Elvtárs, csodálatos, igazi szocreál művet alkotott. Gratulálunk! Csak egyvalamit nem értünk. Hogyan kapcsolódik az ön erotikus remekművének témája a címhez? Konkrétan: hol van Lenin elvtárs? A festő rögtön válaszol: – Hát, Finnországban, kedves elvtársak! 😀

    • agyorkos szerint:

      Aranyos, de nekem ez a képzőművészeti akadémia és a perzekútor nem áll össze sehogy sem. Nem vagyok benne biztos, hogy ezt a szót akarták használni.

Hozzászólás