Hat a medvemorgás

Visszakozik a Pentagon! Az amerikai hadügy úgy döntött, hogy a legfőbb latorállam Afganisztánból kivont banditaseregletének fegyverzetét és egyéb-Maradék-Ukrajnában “hasznosítható”-felszereléseit mégsem cuccolják le Nyalókakirály uradalmában.
A döntés hírét a szokásos csatornákon közölték is Valcmannal. A kedvezőtlen washingtoni direktíva igencsak elszontyolította Valcman Őfelségét és a kijevi udvartartást! Hiszen a “second hand” portékát már figyelembe vették a jövő esztendei költségvetés kiumbuldálásakor! Úgyhogy némi további “nemmegszorításra” még számíthatnak emiatt az ukrán alattvalók!

sm

Megfigyelők viszont úgy értékelik a Pentagon eme döntését, hogy némi riadalom támadt az ötszögletű hiénakotorékban az eredeti ötlet miatti medvemorgás hallatán.
Nagy-Britanni és…stb.stb.stb. Uralkodója -szóval II. Erzsébet kormányát pedig egyszerűen sokkolta az a hír, hogy Misa nem hajlandó türelmet tanúsítani. Még a “Queen Elizabeth” repülőgép-anyahajó elkészülte és hadrendbe állítása előtt Oroszország-engedve a csábos tekintetű Cristina Kirchner argentin elnöknő ajánlatának-légitámaszpontot rendez be Argentína területén. Ahol mindenféle-Őfelsége Kormánya szerint rettenetes-orosz harci repülőgépek fognak majd állomásozni. De főként SzU-24-es bombázók.

hadb

Őfelsége Kormányát az is kimondottan idegesíti, hogy Argentína elnöknője két héttel ezelőtt nekik is ajánlatot tett. A csábos tekintetű Cristina meg őnekik azt javasolta, hogy ülnének már le egy közös beszélgetésre a Falkland-szigetek hovatartozásának ügyében. Ezen javaslatát pedig azok után tette meg a csábos tekintetű Cristina Kirchner elnökasszony, hogy a Latin-Amerikai Gazdasági Unió egyhangúlag magáévá tette az ötletet: vissza kéne állítani Argentína fennhatóságát a Falkland-szigetek, a Dél-Georgia és Dél-Sandwich szigetek,-valamint a körülöttük lévő igencsak tekintélyes kiterjedésű Atlanti-óceáni vízvidék fölött. Amiket egy 1982-es argentin-brit affér óta Nagy-Britannia bitorol.
Őfelsége Kormánya most úgy véli, hogy az orosz hadászati bombázók és egyéb harci gépek megjelenése Argentínában az ő anyahajójuk elkészülte előtt, némiképp számukra hátrányosan alakítaná át a térség katonai erőviszonyait. Ami bizony a fentebb említett föld és vízbirtokok Argentínához való visszakerülésével járhat. Ezért hát a nagy izgalom most Londonban Őfelsége Kormányának soraiban. Ezért aztán a lovagiasság szabályainak fölrúgásával vádolják a Kremlt, mert nem várja meg, amíg az ő anyahajójuk…stb. stb. stb.
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

19 hozzászólás a(z) Hat a medvemorgás bejegyzéshez

  1. KB szerint:

    Tudom nem ide tartozik, de lehet hogy ezért nem frissül az Oroszország hangja.

    „Én is keresem au új híreket, de 24 óta nincs. A német kiadáson sincs új hír, de ott van egy üzenet, mely szerint az Oroszorszáh hangja egyesült a RIA Novosti-vel és SPUTNIK néven új honlapot indítanak, ami már lérhető. Lehet, hogy a magyar késik???”

    Forrás: arckönyv

  2. Névtelen szerint:

    Pentagon nem fog visszakozni. Méghogy Ők nem akarják eteni a sátánkutyáikat? Eddig is elkövettek minden disznóságot, ami eszükbe jutott.

  3. papái szerint:

    Úgy mint eddig, sunyiba nyomják a technikát és az embert.

  4. TERMIN8ATOR szerint:

    …De főként SU24-es bombázók ! Ellátva CHIBINY rádió lokátorokkal amelyek majd ,,őfelsége redszerét meg fogja bénitani, mint anno a Donald Cook vezérlő rendszerét. A falkland (Malvin) ,szigetek nem is olyan messze van az Argentin partoktól. ( CHIBINY,az eegy hegység a Kola félszigeten 1240 m magas, két oldalán 2 drb. tó van, közelében egy Kirov nevezetü várossal, a sarkkörön túl ,a Fin- Norvég határhoz közel.Eről a hegyről kapta a nevét az a rádió lokátoros rendszer,amely miatt a fentemlitet us romboló legénységének ROMBOLTA LE az IDEGIKET).

  5. Bodor Attila szerint:

    Vagy más megvilágításból:

    Jel 12.9
    Levetették a nagy sárkányt, az ősi kígyót, aki maga az ördög, a sátán, aki tévútra vezeti az egész világot. A földre vetették, s vele együtt letaszították angyalait is.
    Jel 12.12
    Ezért örüljetek, egek, és ti, akik benne laktok! Jaj a földnek és a tengernek, mert oda szállt le a sátán nagy haragjában. Tudja, hogy kevés ideje van hátra.”
    Ki uralkodik a földön?
    Ki az aki felemeli és engedi uralkodni a föld vezetőit?
    Kinek beleeggyezése nélkül senki se győzedelmeskedhetik.

    De!
    Préd 8.5
    Aki megtartja a parancsot, azt nem éri semmi rossz, és a bölcs elme megérti az időt és az ítéletet.
    Préd 8.6
    Mert minden vállalkozásnak megvan a maga ideje és módja, és súlyosan ránehezedik az emberre a veszély.
    Préd 8.7
    Hisz nem tudja az ember, mi következik. Mert ki tudná előre megmondani, hogy mi lesz.
    Préd 8.8
    Nincs ember, akinek hatalmában volna az éltető lehelet, hogy visszatartsa, és senki sem ura a halál napjának. A harcból nincs elbocsátás. A gonoszság nem menti meg elkövetőit.
    Préd 8.9
    Ezt mind láttam, amikor figyelmemet arra a fáradozásra fordítottam, amely a nap alatt folyik, amikor az ember az emberen uralkodik, annak kárára.
    Préd 8.10
    Aztán láttam: Sírjukba vitték a gonoszokat; jöttek a szent helyről, hogy megtiszteljék őket a városban, amiért ezt tették. Ez is hiábavalóság!
    Préd 8.11
    Mivel a gonoszságot nem éri azon nyomban utol a büntető ítélet, az embereknek nő a bátorságuk a gonosztettre.

  6. varga istván szerint:

    b.attila sajnos itt sok zsido meg ateista van igy nem hisznek proféciákban pedig jobban tennék ha tájékozodnának mert szerintem is közel a végjáték-igaz én sok mindent másképp látok—én szerintem emberiség se nem evulucio sem isteni teremtés hanem bizonyos fejlödésben magasabb szintü fajok hozták létre-ráadásul több faj s ezt nem igen értem hogy miért de pozotiv humanoid fajok s negativ gonosz fajok akik hüllö fajták is adtak génkészletet-például ami elöször kifejlödik emberi embrioban azt hüllöagynak nevezzük s nem véletlenül-persze ez csak a fizikai test-a lélek már másik tészta az már istentöl valo-mindent képes létrehozni a gonosz csak lelket nem mert az maga az isten-tehát visszatérve az a rendkivüli emberi testben hogy szinte mindegyik lény képes inkarnálodni s müködtetni egy emberi testet—kétségkivül háboru folyik s a föld s benne az ember egy csatatér–szoktam szidni a zsidokat de nem azért mert ugy gondolom hogy ök a hatalom kik okozzák földi embereknek szenvedést de kétségkivül ök szolgálják leginkább a hüllöket kik gyülölik humanoid embereket s szeretnének elpusztitani bennünket…..

    • Bodor Attila szerint:

      Kedves István!
      Nem számít hogy miféle emberből itt mennyi van, A lényeg, hogy amit az ember kap azt ne tartsa meg magának. És nem tudhatjuk, hogy kinél, mikor csap be az Isteni szikra, a megvilágosodás.
      Én csak egy eszköz vagyok, és teszem a dolgom. Nem válogatok elmondom mindenkinek, amit megértettem és látok.
      Van hitem, hát megvallom!
      Aztán mindenki, azt tesz vele amit akar, az már az Ő dolga.
      A magvető is csak vet, szórja a magot, de nem ő adja a növekedést.
      “kétségkivül háboru folyik s a föld s benne az ember egy csatatér–szoktam szidni a zsidokat de nem azért mert ugy gondolom hogy ök a hatalom kik okozzák földi embereknek szenvedést de kétségkivül ök szolgálják leginkább a hüllöket kik gyülölik humanoid embereket s szeretnének elpusztitani bennünket…..”

      Ha megértenénk, hogy Isten gyermekei vagyunk és teremtő erővel rendelkezünk, akkor nem más használná a saját erőnket a teremtésre.

      mert nem a világ hozza létre a körülményeidet, hanem Te, csak Te lemondtál róla.

      Minden a hitnél kezdődik.
      A tudomány és amit megtanultunk az iskolában, az is egy hit, csak nem tudjuk.
      És mert elfogadtuk , annak szemüvegén keresztül látjuk a világot a saját korlátaival.
      Így korlátoznak le minket.

      Ülj le és figyeld meg magad!
      Mond ki, képes vagyok a vízen járni.
      Mi az első gondolatod? Az lehetetlen, mert megtanultad a fizikát stb. Az lehetetlen!
      Aztán már nem kell csodálkozni, hogy az fog megvalósulni.
      Így működünk.
      Agyvezérelve, elnyomva a szabad örökké élő Isteni részünket.
      Mert megtanultuk, nagyon okosak vagyunk, képzettek. Elvégeztük a képzéseket mint kutya a kutyakiképzést és jó ebek lettünk.
      Megtanítjuk a gyermekeinknek, unokáinknak is. Mi vagyunk a börtönünk őre is egyben.
      És szeretetből visszarántjuk azt, aki ki akar törni.
      Mert itt jobb, még van mit enni, a kaki melegít!

      • varga istván szerint:

        gratuálok tetszik hozzáállásod–sokkal jobb lenne a világ ha embereknek lenne spirituális tudásuk is

  7. PPS szerint:

    Őfelsége Kormányának nem kell sokáig aggódnia. Már csak a nemzetiségi arányok átrendeződése okán is közeleg az idő a muszlim Anglia létrejöttéig. És ugye attól kezdve már egészen mások lesznek a preferenciák. Az USA-ra is ez vár majd, vége lesz a hegemon szerepnek. A kazárivadékaik meg menekülhetnek majd, de hová is? Tán a Holdra.

  8. János szerint:

    Ez a sok jóslat, “nesze semmi, fogd meg jól” stílusban, harmatgyenge dolog. A társadalmak kollektív tudata, a közös tudat alatti, valamint az érzelmekre egyszerűsödött tapasztalatok mozgatják az embercsoportokat. Az USA mindig mindenkivel csak kibaszott, mindig mindenkit csak és kizárólag kirabolt, kifosztott legyilkolt, élvezetttel tömeggyilkolt le népeket. Ezek a sötét érzelmek feltolulnak az emberben, már meg sem kell szólalniuk, máris útálja mindenki őket. Érzelmileg, vagyis a tapasztalatok összegzése és rendszerezése eredményeképpen közelítenek a “minden rossz okozója” szinthez.

  9. Laci szerint:

    Nem csak morog az a medve!

    PUTYIN CSAK MOSOLYGOTT, ÉS FILLÉREKÉRT VISSZAVÁSÁROLTA AZ OROSZ GAZDASÁGOT

    Mivel a spekulánsokat a nyugati sajtó sikeresen meggyőzte arról, hogy Oroszország ma-holnap összeomlik, lehetővé vált, hogy Moszkva néhány nap alatt felvásárolja a külföldi tulajdonban lévő orosz vállalatok részvényeit, és ezt úgy tette, hogy a valós érték töredékéért vette meg az idegen kézben lévő vállalatokat.

    Holnap, 2015. január 1-jén kezdi meg működését az Oroszország vezetésével kialakított Eurázsiai Gazdasági Unió, aminek előestéjén az orosz gazdaság nagy része orosz kézbe került vissza. Oroszország elnyerte függetlenségét a nyugattól.

    Oroszország az új szövetségi rendszer megalakulását megelőző pillanatokban a nyugati befektetők nagy részét kitakarította az országból, és ezzel kiküszöbölte a legnagyobb biztonsági kockázatot, ami az Eurázsiai Gazdasági Unió indulását követően komoly nehézségeket okozhatott volna.

  10. Névtelen szerint:

    Mivel az említett szigetel elég messze vannak Argentínától és sohasem volt argentin lakosságuk, valamint cca 230 éve angol gyarmatok azaz tengeren túli területek voltak brit lakossággal,az argentin képesség a brit anyahajó nélkül is hiányozni fog azok elfoglalására. Mindenesetre az argentínai orosz légitámaszpontok pont olyan geopolitikai lépés, mint az USA ukrajnai és grúziai kisded játékai… szúrás az amerikai világbirodalom latinamerikai lágy alfelébe…

  11. Namivan szerint:

    Mivel az említett sziget jóval messzebb van Britanniától, mint Argentínától, és a brit gyarmatbirodalom eléggé leszálló ágban van – mi több, hiába építenek újat, akkor is csak fogynak az anyahajóik –, előbb-utóbb be kell látniuk, hogy senki nem kér belőlük ott a világ alfelén, és jobb, ha hazahúznak a picsába a muszlimjaik közé.

Hozzászólás