Valcman győzelmet vízionált

Ukrajna meg fogja nyerni a háborút a Moszkva támogatta, oroszbarát lázadók ellen – jelentette ki szerdán újévi üzenetében Petro Porosenko ukrán elnök, aki katonák és önkéntes segélymunkások körében beszélt.

von

                                                  Nicsak! Jön Vologya! Biztosan a Délkeletet akarja!
“A most véget érő év a legnehezebb volt számunkra az utóbbi hetven esztendőben. A kegyetlen ellenség életünkre, szabadságunkra, függetlenségünkre tört, megtámadta területünket” – mondta, Oroszországra utalva, amely márciusban magához csatolta a Krímet, és amelyet azzal gyanúsítanak, hogy megszervezte az oroszbarát kelet-ukrajnai lázadást, felfegyverezte a lázadókat. “Az elmúlt év jelszava az ‘egységes ország’ lett” – tette hozzá, ezt már az ukrán mellett oroszul és tatárul is, tekintettel arra, hogy jelentős számban beszélik ezeket a nyelveket az országban. Végül tartós békét kívánt az ország lakosságának. Az őt beszéde közben körbevevő mintegy 15 katonával, segítővel együtt egy perces csenddel tisztelgett az ukrajnai konfliktusban meghalt több mint 4700 ember emléke előtt.
(Híradó)
Bal-Rad komm: Nyalókakirály a több mint 4700 ártatlan civil donbasszi áldozat emléke előtt tisztelgett volna? Aligha hihető!
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

9 hozzászólás a(z) Valcman győzelmet vízionált bejegyzéshez

  1. MG szerint:

    A kép csillagos ötös! Poró meg (gondolom én) vizionált a stimulánsoktól, elvégre mégiscsak szilveszter! A képet loptam, megy a bookra!

  2. Proféta szerint:

    100 év ármánykodása hult porba.
    A nacionalista kazárok kunspirácioja 90%-ban sikerult.
    Ukrajna fedö néven létre hoztak egy birodalom alapjait.
    Eurázsia közepéröl szeretnék irányitani a globalizmust.
    Putyin a konspirálo nacionalista kazároknak a második Sztálinuk.
    Sztálin is bele szart a ventilátorba,és most Putyin is.

    A kazárok sorsa megpecsételödött.
    2015 legyen a KAZAR FREI WORLD

    Éljen Putyin ,éljen az Eurázsiai unio,éljen a BRICS

    Fasiszta,Náci mentes világot a föld lakoinak.

  3. Sub Zero szerint:

    Tisztelt Admin! Legyetek szívesek összegyűjteni csak ezen az oldalon a fotókon szereplő halott ukrán katonákat. Szerintem már az meghaladja a 4700-at! Persze ez egy kis túlzás, de mégsem akkora ferdítés, mint Porosenko 4700-a! Nyugodtan hozzá lehetne biggyeszteni a végére még egy 0-át.

    • Csikós Sándor szerint:

      Ez nem Poros Jankó 4700 áldozata – hanem a magyar sajtóé, amelynek halvány fogalma sincs arról, mi micsoda.
      Nos, a 4700 az az (eddig ismert) polgári áldozatok száma. Azoké, akiket kibombáztak, éhen haltak, megfagytak – netán az ukrán náci rohamosztagosok áldozatául estek (lásd: tömegsírok).
      Az Ukrowehrmacht veszteségei eddig – többek becslése szerint – már meghaladták a 12 ezret (a junta kb. kétezret hajlandó beismerni).
      Vélhetően ezek emléke előtt hajtott fejet Poros Jankó (habár valóban hullatott már krokodilkönnyeket a civil áldozatok emléke előtt is – így próbálván titkolni, kik is a 4700 ártatlan áldozat valódi gyilkosai).

      • Sub Zero szerint:

        Ahogy követem a híreket, azt látom, hogy az ukrán hadsereg legalább három részből áll. Egyszer van a rendes ukrán haderő. Másodszor vannak a nacionalista zászlóaljak és harmadszor pedig a külföldi zsoldosok. Ezek néha még egymással is össze-össze tűznek. Továbbá senki nem tudja, hogy hányan haltak meg és hányan dezertáltak. (Figyelembe véve a rendes ukrán hadseregen belüli harci morált.) Következés képen Porosenkónak fogalma sem lehet a veszteségekről! Már hónapokkal ezelőtt olvastam olyat, hogy 45000 a veszteség. Nem tudom, hogy ebből mi az igaz, viszont az ukrán sereg a háború kezdete óta többször lecserélődött! Nem lepődnék meg, ha ez a szám megközelítené a valóságot!

    • TERMIN8ATOR szerint:

      Egyszer már írtam eről ! November elején a DNR veb oldal pontos listát közölt az uki ármádia vezteségeiről pontosan leirva melyik uki területről, menyi halottal ! Összesitve a DNR veb oldal pontosan 20934 uki elhalálozot-ról adott hírt ! Azóta nem csökkent,hanem inkáb emelkedet az ,,elhunytak száma,, hacsak nem ,,támadtak fel,,

  4. Névtelen szerint:

    Az éhes disznó makkal álmodik! Hány háborút is nyertek meg cionkomáék a 2. világháború óta? Porosenko sorakoztathatja a szerencsétlen latorjait a havi 600 fős áldozat listára és küldheti őket Donnbasszba akár a következő 20 évben is, de ott neki győzelmi babér nem terem.

    • TERMIN8ATOR szerint:

      Névtelen-nek ! Az elmult év folyamán is győzelemről harsogta tele a világot.

  5. agyorkos szerint:

    A junta sarcol!
    Az állampolgárok jövedelmének 1,5%-át kitevő HADIADÓ meghosszabbítását határozta el az ukrán törvényhozás. A sarcot a tervek szerint 2015-ben is beszednék, szemben az eredeti tervekkel. Arra ugyanis szükség van az “ukrán haderő modernizálására”. Kár, hogy Február óta nincs ukrán haderő, csak gyerekgyilkos martalóchorda…

    Forrás: Kiállunk Oroszország mellett

Hozzászólás