Donbassz lángol

A legfrissebb jelentések szerint a Vízkereszti valcmanista offenzíva minden eddiginél kegyetlenebb. Egy órával ezelőtt datált jelentés szerínt Donyecket és Gorlovkát SzU-25-ös repülőgépekkel támadja a kijevi junta latorereje.
Donyeck “Putyilov” Kerületében a közlekedési infrastruktúrára mértek meglehetősen komoly csapást azzal, hogy rakétákkal lebombáztak egy közúti felüljárót.
A repülőtérnél ma négy latorattakot vert vissza a milicia. Itt a martalócok technikai és egyedvesztesége egészen elképesztő. A négy meghiúsult támadásban tizenhét latortank pusztult el, de odaveszett kilenc egyéb páncélos járműve is az ordashadnak. Mindezek tetejébe legalább százharminc latoregyed harapott fűbe-CSAK A REPÜLŐTÉRNÉL!
A milicia jelentése szerint elfoglalták a népfelkelők Peszkit. Ezt a hírt egyelőre a DNR információs központja nem erősítette meg, csak a Peszki elleni támadás tényét!
Hírszerzési jelentések a “Tocska-U” rakéták közeli bevetését prognosztizálják.
(Nagyon komoly kérdést vet fel egyébiránt a mai nap folyamán ezidáig /magyar idő szerint este öt óráig/ “elkönyvelhető”, TÖBB SZÁZRA BECSÜLT POLGÁRI ÁLDOZAT, ami a kijevi latorhatalom vérszomját bizonyítja: MIT FOG LÉPNI OROSZORSZÁG?)
A KijevBerkut ma feltörte az SZBU levelezőprogramját, és kirakta honlapjára a volnovahai mészárlás kitervelését bizonyító iratok másolatait. Megnevezve a parancsot kiadó, és az annak végrehajtásáért felelősöket is.
A kitervelő az SZBU Terrorizmus ellenes Központjának vezetője Vaszilij Szergejevics Gritcak vezérezredes, míg a kivitelezésért felelős Gennagyij Ivanovics Kuznyecov SZBU ezredes.
http://www.cyber-berkut.ru/
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

69 hozzászólás a(z) Donbassz lángol bejegyzéshez

    • Csikós Sándor szerint:

      Pável Drjomov – az ismert luganszki katonai vezetőjének és harcosainak még a nyáron az EU polgáraihoz intézett felhívása. Ebben, egyebek között, elmondja: a független Ukrajna, 23 éve alatt, egyetlen lakóházat sem épített a Donbasszban, most viszont tömegével rombolja őket.
      A felvétel még valamikor július végén – augusztusban készülhetett. A humanitárius helyzet azóta még tragikusabb lett. (A filmeken alighanem az akkor ostromlott Szlavjanszk látható.)

  1. Diablo szerint:

    Kora este ismét bevetették az ukrán légierőt, Gorlovkát 500kg-os bombákkal szórták meg az ukrán bombázok .

  2. Diablo szerint:

  3. TEK szerint:

    Utolso hivas Peszki-bol.
    “Sok a halot es a sebesult kifogytunk mindenbol, egesz nap bombaznak……………..”

  4. TEK szerint:

    Vannak fogjok is Debalcsevo kornyekerol!

  5. aaa szerint:

    Remélem kapnak légvédelmi eszközöket is a milicisták! Jaj akkor a bombázóknak !

  6. 1 Névtelen szerint:

    Донецк. Разрушен Путиловский мост

  7. Csikós Sándor szerint:

    Ma tehát már repülőgépekkel is támadtak. Kérdés Lavrov külügyminiszterhez: hová lett az általa olyannyira dédelgetett fegyverszünet? Kérdés Igor Plotnyickij luganszki vezetőhöz: ez lenne az a bizonyos vízkereszti fegyverszünet, amit kikunyerálni próbált az ellenségtől? (Merthogy ezt a lépését tegnap, hivatalosan, sajtókonferencián jelentette be.)

    • P. szerint:

      Még a laikus figyelőnek is egyértelmű régóta, hogy ínkorretek, egy szavukat sem tartják, megbízhatatlanok. A szünet nekik nem a béke vágyról szól majd ismét, hanem a nyugodt feltankolásról fegyverekkel. Mivel Moszkvát zsarolják, kénytelenek békét kötni, ami ugye soha nem az. De a partizánok akciója nem kontrollálható. Laikusként nem engedném, hogy az utánpótlások egy darabja is a harcvonalhoz jusson. A civilek végre aktivizálódhatnának a jövőjükért! Mert csak idő kérdése, mikor terjed ki a front az ők, ma még viszonylag békés lakhelyükre…

  8. Névtelen szerint:

    Kell ez Európának?

  9. Manutd szerint:

    Elfogott ukràn kutyàknak egésznap mutatnàm a sok halott civileket,hogy még èlnek elne felejtsèk mit tettek tessznek minden nap.Itt van a szomszédban hol haljuk ezeket hireket?Hol a média szababsàga vagy mi van itt.
    Az àtlag ember aztse tudja mi van ukrajnàban.Mert csak a nép butitàsa megy mert tudjàk ezt parlamentben is a tudàs hatalom!!!

    • P. szerint:

      Az elfogottak lelkét nem érintené, mert ha lenne bennük empátia, humánum, nem lennének már ott. Egyetlen egyet sem büntetlenül visszaengedni!, hanem irány az első vonattal valamelyik távol északi bányába, ahol minden verejték cseppje igazolja majd, milyen “jó” ember is volt. Életfogytig sem tudja ledolgozni azt, amit elkövetett:(

Hozzászólás