Szevasztopoli levél

A Krim-félszigeten megtartott eredményes népszavazást követően Szevasztopol főterén levelet intéztek Vlagyimir Putyin orosz elnökhöz, melyet Nahimov olvasott fel.
Szevasztopol fordult Putyin csapatokat küldeni a dél-keleti részén, fotó - portál "reklám Szevasztopol"

Ebben a levélben Szevasztopol Hős Város megköszöni az időben nyújtott orosz segitséget Putyin elnöknek, ami által sikerült elkerülni a vérontást a félszigeten.

Ugyanakkor ugyanebben a levélben a város képviselői támogatást kérnek Szevasztopol és a délkeleti országrész részére a radikális terroristák és az őket támogató-segitő oligarchák megfékezésére. Tekintettel arra, hogy Ukrajna a FÁK-országok közé tartozik, biztositani kell az oroszajkúak számára is a jogaikat.

Ezért Szevasztopol kéri, hogy Oroszország küldön egy korlátozott jogkörrel biró katonai kontingenst az ENSZ-égisze alatt a délkeleti régiókba, hogy azok biztositsák az emberek demokratikus és szabadságjogait.

A levélben az is szerepel, hogy Szevasztopol készen áll arra, hogy a problémás területre segitőket küldjön az orosz anyanyelvűek jogainak biztositása érdekében.

A levelet azonban nem csak Vlagyimir Putyinnak cimezték. Megküldik azt Alekszandr Lukasenko fehérorosz, és Nurszultan Nazarbajev kazah államfőnek is!

(http://reklama-sev.com/news_entries/14866)
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólás