Donyeck, Szlavjanszk! A “demokratizálás”

háborpetr

Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) Donyeck, Szlavjanszk! A “demokratizálás” bejegyzéshez

  1. Névtelen szerint:

    Nyers fordítás!
    Állítsátok meg a népirtást a lakosság Donyeck és Lugansk emberek köztársaságok! Nyilatkozat az Elnökség a Központi Bizottság a Kommunista Párt
    Ukrajna továbbra is csúszik a véres testvérgyilkos háborút. Új szakaszába lépett büntető művelet ellen a lakosság New Oroszországban. Kiev junta tölti a teljes beleegyezésével nyugati támogatóik. Massive habarcs tűz és volleys a tarackok kitett óvodák, iskolák és az infrastruktúra. A harci helikopterek és harci égetés békés városokat, ellentétben az olyan szabályokat, a háború.
    Sajtóirodája Központi Bizottsága a Kommunista Párt
    27/05/2014 16:30
    A spirál erőszak forog újult erővel. Május 26 Donetsk, ukrán fegyveresek megüt egy teherautó megjelölt ellátás, szállító sebesült katona a védelem a repülőtér épülete. Szerint a médiában, az autó akit lelőttek közelről egy gránátvető. Hátralévő fejezte ki a sebesülteket fegyveresek “helyes szektorban.” Egyik aki lovagolt a kocsiban maradt. Ez a brutális bűncselekmény veszett Bandera, a legkirívóbb ellentmondás a genfi egyezményt, amely megtiltja a fegyverek ellen, a sebesültek, gránát kórházak, kórházi vonatok és a konvoj teherautók és a sebesülteket.
    Ismét a képmutatás sztrájk Egyesült Államok és az európai műholdat, amely nem reagált az új embertelen bűncselekmény a csatlósai. Sőt, van némi bizonyíték arra, hogy a büntető események Ukrajnában közvetlenül részt zsoldosok a magán katonai cégek. Emlékezzünk vissza, hogy ezek a vállalatok – a terméket az amerikai imperializmus, és már hagyott nyomot a vér Jugoszláviában, Afganisztánban, Irakban, Líbiában és Szíriában.
    Kommunista Párt határozottan elítéli a szörnyű mészárlás Kijev náci-oligarchikus rendszer Donyeck. Felszólítjuk a nemzetközi közösséget a rally ellen a megújulás a fasizmus, hogy biztosítsa a szükséges nyomás az erők, amelyek ösztönzik a jóváhagyás Ukrajnában. A legaktívabb ezen a tiltakozás kell feltüntetni ellen kísérletek ukrán terület katonai gyakorlatok NATO katonai egységek.
    Kommunista párt ragaszkodik ahhoz, hogy azonnali ülését a Biztonsági Tanács az Orosz Föderáció. Követeljük azonnali és hatékony választ adni hazánk súlyos háborús bűnök Donyeck és Lugansk Népköztársaság. Abban a meggyőződésben, hogy Oroszország biztosítja a szükséges segítséget a lakosság számára, hogy segítse önvédelmi egységek, hozzájárul a Novorossia önkéntesek, hogy biztosítsa annak létfontosságú erőforrásokat.
    Donbass lakosok kell menteni! Meg kell állítani a népirtás az emberek, akik álltak a védelmére!
    Elnöke a Központi Bizottság a Kommunista Párt

    GA Zyuganov.

Hozzászólás