Ребята! Помогите! Fiúk! Segitsetek!

Barátaink! Szimpatizánsaink! Tisztelt Bal-Rad olvasók!
Ma délben segiségkérő felhivást kaptunk Donbasszból!
Újoroszország arra kér bennünket, hogy segitsünk megismertetni a világgal a Nyugat és latorszövetségei által puccsal hatalomra juttatott kijevi bandithatalom népirtó bűncselekményeit.
Mindössze azt kérik, hogy ismerőseinknek szerte az egész világban küldjük széjjel e-malben a bűncselekményekről készült videofelvételek linkjeit.
Hadd lássa a világ Ukrajna nyugati “demokratizálásának” következményeit!
A Bal-Rad azt kéri minden olvasójától és szimpatizánsától, hogy vegyen részt ebben a felvilágositó munkában.
Azt kérjük Önöktől, hogy az itt fellelhető linkeket küldjék el elektronikus levélben ismerőseiknek, barátaiknak, üzletfeleiknek.
A Bal-Rad megköszöni a segitséget minden közreműködőnek.

 

https://www.youtube.com/watch?v=D385JKwsNVE

Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

9 hozzászólás a(z) Ребята! Помогите! Fiúk! Segitsetek! bejegyzéshez

  1. Névtelen szerint:

    Tesszük a dolgukat,mint eddig is!Szolidaritásunkról biztosítjuk a hős város védőit.Nekünk messze van ezzel tudunk segíteni,hogy nyilvánosságra hozzuk azt a gazemberséget,amit a “demokratizálás”valójában jelenet. Ott is meg itt is!.Ne adjátok fel!Győznötök kell!

  2. Pityu szerint:

    Annyiban tudok segíteni hogy akinek csak tudom ajánlom a honlapot olvasásra, és már több embernek is elmondtam olyan cikkeket szóról szóra ami az Ukrán helyzettel kapcsolatos…Ezen kívül azt a vallom hogy a hit és a gondolat teremti a valóságot,és én azt hiszem és gondolom hogy Új-Oroszország erői
    győzni fognak a sötétség felett!!Ugyanúgy mint Szíriában Asszad elnök erői az emberevők ellen…

  3. Turi Béla szerint:

    Túl azon, hogy a Magyar ÁVÓ tetteinek kis részét ismerem is, azt is elítélem, ahogy ezt is! Megosztom, mert érző Magyar vagyok, aki épít és nem romból, és nem padlást söpör. (Most a fidesz teszi,de volt kitől tanulniuk!)

    • jursonovic kalman szerint:

      A háború után vesztesként fizetni kellett,hát ezt nem tehette más csak a nép.Aki okozta a veszteséget,aki a donnál hagyta a nemzetet veszni,az portugál vendégszeretetben élte a szűkösnek aligha mondható életét.De mi itt fizettünk a tótnak a szerbnek a románnak amiért úgy éreztük miénk amit elraboltak tőlünk,de az orosz baráti kezet nyújtott,azt kérte ne álljunk az ellenségei közé.Vissza küldte a 48-as jelképeinket a jóindulata jeleként,elismerte erdély jogát.De a mi vezérünk nagyképűen megfontolás nélkül aljasul megtámadta,vajon milyen válaszra várhattunk a háború után?Konccá váltunk,hát lesöpörték a padlást.Elzavarták urainkat és új hazát építettek, munka határozta meg a társadalomban az emberek helyét.A tehetség a tudás az elvárás,hogy a hazáért dolgozol nem pedig a zsebedért,a köz jó volt a cél.Vajon megérte,a hozzá szólásod már majd hogy nem válasz is.

      • Üdv Tamás szerint:

        Tudod, Kálmán, lehetett volna úgy is csinálni szovjet részről, hogy ne következzenek be azok a szörnyűségek, amiktől annyira tartott az akkori magyarság. De nem értem, miért vették el újra területeinket, hurcolták el, ölték le, fosztották ki honfitársainkat? Legalább Észak-Erdélyt megtarthattuk volna a szintén vesztes Romániával szemben. De inkább Sztálinék is Trianont választották sajnos, és ez bizony nem a sebek gyógyítását szolgálta.

        • jursonovic kalman szerint:

          Ha az akkori nagyhatalom amivé a szovjetunió vált a megnyert háborúval,már más szemszögből érzékelte az akkori helyzetet.Akkor már egy legyőzött ellenséget látott, nem pedig azt akinek békét kínált.

    • botond szerint:

      a bün az mindi bün.

  4. kaponya jozsef szerint:

    ÉN IS igyekszem olvastatom és adom tovább sok mindenkinek.

  5. Névtelen szerint:

    Nagyon rosz hír érkezett.A Honvédelmi miniszter nyilatkozott! A kommunista felkelést az Ukránok le tudják verni,ha Oroszország nem segít.Márpedig nem segít! Nyers fordításban ezt mondta.
    Nyilatkozata a honvédelmi miniszter a Népköztársaság Donetsk II Strelkova: “Most, kérem sürgős nyújtása nagyszabású katonai segítséget!”
    Nyilatkozata a honvédelmi miniszter a Népköztársaság Donetsk Igor Ivanovics Strelkova on június 16, 2014
    El Murid
    2014/06/17 01:16
    “Az ellenség tömegbe tüzek Kramators’k tarackok a Karachun-és szennyvíztisztító telepek a terület között a szláv és Kramatorsk (ahol van egy erős pont), a város számos áldozattal és a tüzek. Shell ipari terület és környékének. A népesség a pánik – ez a masszív bombázást Kramators’k valaha is látott. Azzal, hogy a tárgyak ne bántsd milícia – nem tűz rájuk. Miért? A válasz elemi! Oroszország öntött néhány tízezer menekült. A népirtás és az “etnikai tisztogatás” a lehető legtisztább formában!
    Úgy döntött, hogy közszemlére egy szöveget a személyes levelezés (módosított). Kérdezze terjedését. Hallgatnak abban a reményben, hogy a “nagy világ” valaki “érzékek” többé.
    A használják, hogy előre néhány lépést előre, én vagyok a “kimerültség”. A jelenlegi “vereség” a gazdaság és a lakosság előre láttam fél hónappal ezelőtt, és kérte a telepítési és békefenntartók, hogy megakadályozzák azt. Senki nem figyelt. Már túl késő – a békefenntartók itt harc nélkül ostobán nem tud belépni. Most kérem a nagyszabású katonai sürgős segítségre segítséget. Ő nem jár. Egy-két héten belül (vagy még korábban), követheti a jelentős katonai veresége a fegyveres csoportok és DNR LC. Mivel az aránya nehézfegyverek mindössze kezelhetetlen … Amikor Donyeck és Lugansk lesz teljesen blokkolt, valamint a szlávok, teljes hosszúságú lesz, a kérdés, hogy vagy: 1) közvetlen belépését csapatok (közvetlenül váltanak ukry), és a teljes körű háború; 2) teljes “szilva” Új Oroszország (amit erősen remélem), és nem biztos, hogy ez a dilemma megoldódik az első módszer. Éppen ellenkezőleg.
    Még mindig éget, legalább száz páncélozott szállító és még megöl legalább 5000 katona – az általános erőviszonyok gyakorlatilag változatlan … Nos, ez az arány nem lesz, aki 15 és 1-től 14, pl …. Szinte minden nap fenntartjuk magunknak a nagy településeken -, hogy nincs semmi és senki, hogy megvédje. És nem tartja vissza sem – hiszen nincs semmi ellen ukrskomu nehézfegyverek és a harc több-kevesebb sikerrel csak a védelemben.
    Szóval miért is az optimizmus? A saját kis sikerek? Ezek tisztán taktikai. A stratégiai már kezdte elveszíteni. Látok egy őszinte megközelítés szabotázs orosz magas rangú tisztviselők, hogy a kérdést a támogatás új Oroszországban. Ez nyilvánvaló az egész. Azt hiszem, nagyon tudatos. Egyébként, nem magyarázza az a tény, hogy eddig a DNI és LC nem ismerik még a “de facto”, és nem kezdték szállítások az “él”, mint a szükséges fegyverek és felszerelések. Igen, a Putyin valójában megtagadta (érdekes tudni, – kinek a kezdeményezésére?) A feltüntetett hajlandó megvédeni az orosz civilek Donbass. Alternatívák nem nyújtott. Ha a katonai támogatás nem lesz – a katonai vereség a DNI és LC elkerülhetetlen. Ez lesz egy héttel korábban, vagy egy hónap múlva – nem fontos. Mi lesz vágva az ellenséget a határ és módszeresen megfojtani, mellesleg “csíkot” a terület, és ezzel egyidejűleg dobott RF millió két teljesen marginalizálódott, elkeseredett menekültek (következményekkel jár a gazdaság és a társadalmi környezet, remélem, értem?). Putyin arcok jönnek gyászos csoport “Hálás oligarchák” előretolt “nagy stratéga” Surkov, és ő fogja magyarázni mindent halk behízelgő hangon: “Mindent megtettünk, amit lehetett, de … ezek a sajtos Donetsk banditák magát minden sikerült, és mi nem segít nekik, kivéve a kockázata a nukleáris háború … Ők maguk magad büntetni … nem éri meg a kockázatot … Türelmesnek kell lennünk … Ezután mind helyes … A Poroshenko egyetért … taktikai visszavonulásra … nem vagyunk készek harcolni … Krím is nyert … “, stb stb, stb
    Mi ez az egész a mi party – Tudom. A legtöbben meg fog halni, de ez nem is olyan – az összes emelkedik, és az összes áldozat hiábavaló lesz, és az “orosz tavasz” lesz megölte a bajt “ukrán fagy.” És a következő háború, ami nem fogjuk látni fog Oroszországban – miután a “Moszkva Maidan”, persze … “

Hozzászólás