Döbrögi megbolondult: Ötmillió új munkahely jöhet létre

Január elsejétől Magyarország történetében a valaha volt legnagyobb gazdaságfejlesztési program veszi kezdetét – hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök Székesfehérváron, a Jüllich Glas Holding Zrt. 30 éves jubileumi ünnepségén és központi irodaházának avatóján.

Orbán Viktor közlése szerint cserébe azt várják, „a magyar vállalkozások erősödjenek, bővítsenek, újítsanak és segítsenek abban, hogy realitássá váljon az ötmillió magyar munkahely megteremtése”.
Elszántan sikerülhet
A kormányfő azt mondta, hogy a Jüllich család példát mutat az egész országnak: „ha elszántan akarjuk, sikerülhet”. Hozzátette: olyan magyar vállalkozókra van szükség, akikben dolgozik az akarat, hogy kihasználják az előttük álló lehetőségeket.
Új beruházások lehetnek
A miniszterelnök kiemelte: a következő időszak az új lehetőségeket mutató és bővülni akaró magyar vállalkozások korszaka lesz. „Magyarország elemi érdeke és a természetes életösztön is azt diktálja, hogy a magyar emberek által alapított vállalatok növekedjenek, újabb és újabb beruházásokba kezdjenek, növeljék értéküket és egyre több embernek adjanak munkát” – fogalmazott Orbán Viktor…
(origo)
Bal-Rad komm: Döbrögink egy vállalati buli keretében irodaházat avatott! Ez ám a valami! Mindegy már hogy bicikliút, futballstadion vagy irodaház! Át lehessen adni, és igét lehessen hirdetni. Ahol a legnagyobb marhaságokat is képes előadni. Vissza szokta nézni egyáltalán ez a futballbolond a hülyeségeiről szóló felvételeket?
Aligha!
Bízunk benne, hogy az Origo csak rosszul értelmezte ezt az “ötmillió új munkahely” dolgot. De ha jól értelmezte, akkor komoly izgalmak várnak még ránk! Egy őrült ámokfutása még csak most kezdődik igazán!
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

8 hozzászólás a(z) Döbrögi megbolondult: Ötmillió új munkahely jöhet létre bejegyzéshez

  1. human szerint:

    Úgy értelmezem, hogy összesen 5 millió munkahely a cél nem pedig ujabb 5 millió.

  2. István szerint:

    Eddig nem volt az???!!!

  3. örsvezető szerint:

    Logikus, csak így lehet értelmezni! Lehet újnak is értelmezni, de csak azért hogy ezért is le lehessen hülyézni.

  4. Kisemmizettek vagyunk.... szerint:

    Ez a szomorú valóság….

  5. 1 Névtelen szerint:

    Ahogy sokan leírták már, így én is csak ismételni tudom, ez az üstházas kerti törpe, vajon ki(k)nek hozza létre azt az 5 millió munkahelyet?! Hiszen tudjuk, hogy a parlament 2/3-a kettős, hármas (álom)pógár…

  6. Kisemmizettek vagyunk.... szerint:

    Both Gábor biráló filmjeit mindenhol letiltották. Azonban kitartó kutakodással elérhetőek. Megéri…

  7. Névtelen szerint:

    A kényszer sorozott munkaszolgálatosokra gondolt a kibontakozo keleti fronton Nato égisze alatt.:))
    A történelem ismétli magát.

Hozzászólás