Maradék-Ukrajna pánik közeli állapotban, Donbasszi nyugalom

Felvásárlási pánik tört ki Maradék-Ukrajna szerte. A hrivnya folyamatos értékvesztése, a bejelentett-és nem bejelentett-megszorítások miatt az emberek Maradék-Ukrajna szerte megrohanták az üzleteket, és visznek mindent. Ha kell-ha nem!
Néhány bevásárlóközpont tegnap este már úgy nézett ki, mint egy elhagyott csatatér. Kifosztva az áruktól, felforgatva.
Az ország nyugati végein a legnagyobb a vásárlási pánik. Lemberg, Ternopol, Sztrij, Ungvár tegnap soha nem látott pánikfelvásárlásnak volt tanúja!
Beérett a Majdan gyümölcse!
Donbassz-az eddig általunk megszokott térség-csendes volt mára virradóan!
Az északi fertályon voltak mára virradóan említésre méltó események. Kramatorszkban éjjel egy óra körül két sikertelen rakétaindítást észleltek. Valószínűleg “Tocska-U” rakétákat indítottak volna Nyalókakirály bérgyilkosai. Az egyik a jelentés szerint közvetlenül az indítóállványon felrobbant, míg egy ugyanakkor indított másik ide-oda cikázva, végülis Artyemovszk-irányába repült, majd kis idő elteltével az is felrobbant a levegőben.
Trehizbenka térségében viszont vagy kétórás csörte zajlott mára virradóan.
Mariupolnál az éjszaka aknára futott egy BRDM-jármű. Hat lator benne pusztult.
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

13 hozzászólás a(z) Maradék-Ukrajna pánik közeli állapotban, Donbasszi nyugalom bejegyzéshez

  1. NazBol szerint:

    Most látszik csak igazán, hogy Valcmannak miért is kell a háború. Amint egy kicsit csendesebb a helyzet Donbasszban, azonnal az ukrán gazdaság katasztrofális állapota kerül előtérbe.

  2. aaa szerint:

    Ukrajna természeti adottságait tekintve, az egyik leggazdagabb európai állam. Milyen vezetése van ,ha így élnek az emberek ? Pofátlan, velejéig rohadt, csak a saját hatalmához ragaszkodó vezetői vannak. Ideje lenne már őket, a Népnek eltávolítania.

    • Névtelen szerint:

      Ebből a videóból ne ítélj. Ott van a címében, akciós étolaj amit vesznek. Aki a felvételt készítette (fiatal) meg nevetgél.
      Ugyanilyet láthatsz itthon is bőven.

      • 2015 szerint:

        Ez az írás viszont alátámasztja a pánikot. Sőt, úgy gondolom, lesz ez még rosszabb is.
        http://www.karpatinfo.net/cikk/gazdasag/panikszeru-felvasarlas-karpataljan

        • Névtelen szerint:

          kárpátaljasi: ua-ban, a minimálbér Banglades! és CSád! szintje alá csökkent! Munkácson,Beregszászon és Ungváron “akciós” felvásárlás van,bizony mert már ÁRU SINCS VAGY MENNYISÉGI KORLÁTOZÁSOK VANNAK!/liszt,étolaj,cukor,hajdina…/ S most figyelj! Kievben egy vásárló max 2l étolajat,2kg grecskát,3-5kg cukrot,3-5kg lisztet vásárolhat! Közban a feketepiacon:dollár=40-45hr, jeúró 45-50hr! Kárpátalján 10.ezer forint tegnap,1200-1300hr.VOLT! KITÖRT A PÁNIK!

      • Csikós Sándor szerint:

        (Névtelen, 07:30)

        Én is láttam egy képet. Egy tök üres üzletről: a polcokon SEMMI SEM VOLT. Nem csak az akciós étolajat vitték tehát.

        Másfél éve 8 hrivnya volt egy dollár. Ma: 28

        • Névtelen szerint:

          kárpátaljasi:Nemcsak a képeken,a valóságban is ez a helyzet! A nagyobb bevásárló központokban csak 1.csomag lisztet,cukrot…adnak,sót! sem lehet mindenütt venni…

  3. bucsella sándor szerint:

    Én mint Kárpátaljai nem merek hozzászólni mert Ukrajnában tombol a demokrácia!

    • Névtelen szerint:

      kárpátaljasi: A balrad itteni “kárpátalja-századának” már úgyis életfogytiglan jár! Fokozzuk mi a “jó” hireket:-ua hőerőmüveiben újra nincs szén,igy újabb áramszünetek várhatóak! -az orosz gáz is,rövidesen levágásra kerül! -a városi vizmüvek temérdek adósággal /áramtartozás/küzdenek,Kárpátalján is/Ungvár,Munkács,Beregszász…/ Igy újabb vizellátási korlátozások várhatóak! ukrajna:Újra a 90-évek első felére kezd emlékeztetni:A KUPONOS JEGYRENDSZER és a KARBOVANYEC=hrivnya!

  4. Névtelen szerint:

    Igen tombol a demokrácia, lassan éhen hal a 38 dolláros átlagfizetésből a lakosság.

  5. Zls-179 szerint:

    Demokrácia=A törvény uralma,már csak az a kérdés marad hogy kik is hozzák a törvényeket.A nép javát akarják e, a törvényhozók vagy pontosabban a nép javait?

    • Csikós Sándor szerint:

      (Zls-179, 10:51)

      Egy oligarchák irányította náci junta aztán biztosan nem!

  6. Márta Vass szerint:

    A zsiráfok mindig is ezt csinálták és csinálják a mai napig.Az ördög az ügyvédjük + a pénz,de nekünk kell összefogni a normális,jó embereknek.Szép háBORÚ nincs !!!!Marad a csodás nyelv,-az első a világon.Amikor nekem azt mondják,hogy nehéz…,akkor válaszolom,hogy KÓDOLT!!!!!Nem kell ezt érteni minden gyüttmentnek.Áldás,békesség!

Hozzászólás