Sokkoló mondatok Strasbourgban

Nyugat-Európa bizonyos köreit egyenesen sokkolták Jean-Luc Shaffhauzer EP képviselő Strasbourgban az EP plenáris ülésén tett kijelentései.

jls

A francia képviselő nyíltan kimondta: a kijevi rezsim pofátlanul figyelmen kívül hagyja a nemzetközi jogot, és nyíltan és folyamatosan megsérti a Minszk-2.0 megállapodást.
A kijevi junta csapatai terrorizálja, bombázza, gyilkolja Donbassz lakosságát! Az USA és az EU pedig tétlenül nézi!-sőt nem ritkán bátorítja is Kijevet.
Nem lenne szabad megengedni európai politikusok részéről, hogy az Egyesült Államok bizonyos politikai körei alakíthassák az ő véleményüket!-jelentette ki Jean-Luc Shaffhauzer.
A világ problémáit békés úton kell megoldani! Ha ezt nem vagyunk képesek megtenni, a világ egy új, minden eddiginél pusztítóbb globális háborúba fog belesodródni.
Az Európai Uniónak elsősorban erre kellene törekedni, nem pedig az USA érdekeinek alárendelt politizálást folytatni-jelentette ki a francia EP képviselő
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

20 hozzászólás a(z) Sokkoló mondatok Strasbourgban bejegyzéshez

  1. Zoroszok szerint:

    Nekünk oroszoknak kifejezeten jo viszonyunk van az Europa édekeiért küzö europaiakkal.
    Usa bábjainak,bár hogy fáj.
    A németekkel baráti szállak kötnek össze.
    Svájcot az Orosz flotta biztositja a földközi tengeren,usa aranylopását megakadájozván.
    Tudjátok mint Kievben mikor ellopták az aranyat

    • Zoroszok szerint:

      Usa becsödölt,nincs aranytartaléka a dollár meg nem kell a lötéri kutyáknak sem.
      Usa csak akkor tudná elkerülni a csödöt,ha lenyulná a svájci arany tartalékot.
      A vatikán személyesen Putyint kérte fel,hogy biztositsa a svájci arany EUropában maradását.

      • xy szerint:

        na, eddig azt irtak, hogy az usa-t s az egesz eljovendo vilagkormanyt a Vatikan iranyit

        • Zoroszok szerint:

          Ketté szakadt,usa patrioták és a Jezsuiták Vatikán.
          Ebböl nagy balhé lesz.
          Usa patrioták ragaszkodnak a világelsö státuszkojukhoz.
          A Vatikáni Jezsuiták a kialakult világpolitikai helyzethez.

      • kekec szerint:

        Azért sokan irigylik ezt a “csődöt ” !

        • Csikós Sándor szerint:

          Volt a cucilizmusban egy vicc. A cigány Amerikába készül, és elmegy a rendőrségre útlevelet csináltatni. Kérdezi a rendőr: minek neked, te cigány, útlevél? Azt mondja rá: azért, hogy lássam, hogyan haldoklik a kapitalizmus.

          Amikor visszatért Amerikából, kérdezi a rendőr: no láttad, hogy haldoklik a kapitalizmus?
          Láttam hát – mondja a cigány. De szép halála volt!

          EPILÓGUS. szeretném MA hallani ezt a cigányt…

  2. TERMIN8ATOR szerint:

    Akor azért fogadta Ferec pápa V.V.Putyint magán,megbeszélésen zárt ajtók mögöt a pápai könyvtárszobában t.. Zoroszok ! És hogy vegye el a Yaenkiktől a lopott aranyat ? Hogy fogja megtudni melyik hadihajón viszik ?

  3. Világ proletárjai....... szerint:

    Zoroszok! Most hogy te orosznak adod elő magad, azt képzeled menő vagy? Egyetlen orosz sem viselkedne igy mint te,tehát te egy bunkó magyar paraszt vagy, aki dörgölözne valamilyen erősebb néphez. Bunkó faszfej, az anyád picsájának hazudozzál

    • Tibor szerint:

      Világ proletárjai, te meg azt hiszed Világ proletárja vagy? bruhaha

    • Magyari Attila szerint:

      Lehet, hogy Zoroszok hazudik, sot valoszinu, de mondott igazsagot is. Az USA,
      Izrael es az amerikai zsidok szoritasaban fetreng. Hogy lehet, hogy a tavalyelott az USA nak olyan hatalmas penzhianya volt hogy csak tobbszori ujraosztassal, hosszas vitakkal tudtak elfogadni a tavalyi koltsegvetesuket ? 2014- ben viszont mar nem volt penzhiany ! Nehez elhinni, hogy egyetlen ev alatt akkorat robbant az amerikai gazdasag. Kiknek a penzet hasznalja az Egyesult allamok ? Kik fektettek be az USA allami koltsegvetesebe ? Talan nem azert segitik az USA t valakik , hogy az megszerezze nekik Ukrajnat, es kesobb Oroszorszag bankjait, altalajkincseit ? Ugy ahogy Europat is a kezukben tartjak. Hogy a te magyar nemesi szokincsedbol meritsek : nagyon ki kellene picsazni Az USA t Europabol.

      • Csikós Sándor szerint:

        Az egyik forrás, amely életben tartja a jenkiket (bármennyire is hihetetlen): A KÍNAIAK.Többszáz milliárd dollárért vettek jenki állampapírokat, kisegítve így őket a slamasztikából.

  4. Nagy Sándor szerint:

    Végre ébredeznek már! USA-t le kell választani Európáról. USA soha nem tart be semmiféle egyezményt! Emlékezzenek azok akik ezt kétségbe vonják az acélstopra!

  5. mardell szerint:

    Nehézfegyverzetet állomásoztatna az USA Európában

    Tankokat, tüzérséget állomásoztatnának a Baltikumban az orosz fenyegetés miatt.

    A Pentagonban felmerült elképzelés szerint az Egyesült Államok nehézfegyverzetet állomásoztatna a Baltikumban és más kelet-közép-európai országokban az ukrajnai orosz beavatkozás miatt aggódó NATO-szövetségesek megnyugtatására, egyben esetleges további agressziók megelőzésére – írta vasárnap a The New York Times.
    A tekintélyes amerikai napilap amerikai és NATO-illetékesekre hivatkozva azt írta, a javaslat tankok, tüzérségi harci járművek és összesen akár ötezer katona felfegyverzésére elegendő más nehézfegyverzet Lettországba, Litvániába, Észtországba, valamint Lengyelországba, Romániába, Bulgáriába és esetleg Magyarországra való ideiglenes áthelyezésére vonatkozik.

    A lap megjegyzi, hogy az elképzelést még az amerikai védelmi miniszternek, a Fehér Háznak és a többi NATO-tagállamnak is jóvá kell hagynia. A The New York Times értesülése szerint a Pentagon várhatóan elfogadja a javaslatot még a NATO védelmi minisztereinek júniusban esedékes tanácskozása előtt. A lap megjegyzi ugyanakkor, hogy a szövetségen belül már politikai akadályok merülhetnek fel, ugyanis többen aggódva tekintenek egy ilyen lépés lehetséges hatásaira.

    A cikk szerint ez lenne a hidegháború vége óta az első eset, hogy az Egyesült Államok nehézfegyverzetet telepít a korábban a szovjet befolyási övezetbe tartozó kelet-európai NATO-tagállamok területére. A Reuters brit hírügynökségnek egy neve elhallgatását kérve nyilatkozó illetékes megerősítette az értesülést, a részleteket azonban nem kommentálta.

    Az amerikai védelmi minisztérium egyik szóvivője azt közölte, hogy a tervről még nem született döntés.

    “Az elmúlt évek során az Egyesült Államok hadserege fokozta a NATO-szövetségeseinknél és -partnereknél hadgyakorlatokra és kiképzési célokra elhelyezett felszerelések mennyiségét. Szövetségeseinkkel egyeztetve folyamatosan felülvizsgáljuk ezeknek az eszközöknek a legjobb elhelyezését. Jelenleg nincs döntés arról, hogy áthelyezzük-e ezeket az eszközöket és ha igen, hová” – írta közleményében Steve Warren szóvivő.

    Az usa a zorosz fenyegetésre hivatkozva állomásoztatna katonákat és fegyverzetet Európában,de van egy sejtésem hogy ez csak ürügy.Itt másról van szó, mégpedig a transzatlanti szerződésről.Mert tudják hogy rengetegen ellenzik a megállapodást itt Európában.És a zusa egyetlen túlélése a következő 20-30 évre ennek tető alá hozása.Beleszarnak még abba is ha fél Európát ki is kell emiatt irtani.Mert itt az ő túlélésük és jólétük a tét.

  6. TERMIN8ATOR szerint:

    Egy ismeretlen tipusu Orosz felderitő repüllő ” meglátogatot” a Balti tengeren egy NATO 4 hadihajóból áló német, francia, angol amerikai konvojt. Úgy látszik az oroszok kedvelik a Jenkiket, mert csak a középen lévő amerikai rombolót- Dzsejszon Danken-t ” tisztelték” meg “látogatásukkal” alig 150 m -es magasságban. Ez az incidens “látogatás” most 2015.06. 11-én történt, de az ominózus esetet csak most közölte a CNN a Pentagonra való hivatkozásal,- csak mámára viradóra közölték; ugyanis az amerikai tengerészek videóra vették az esetet. NO MOST AZTÁN RESZKESSEN SOJGU (az utolsó mondatot tréfának szántam).

  7. Ghandi szerint:

    Mostanában – ha a közönséges, halandó európai polgárt nem számítjuk – , csak a franciák kezdenek értelmes dolgokat mondani, a többiek kussolnak. A franciák, ugyebár, egyre többet beszélnek arról, hogy “az oroszokkal közösen”, meg befejezni az ellenük irányuló embargót! Pedig mindenki számára világosnak kellene lennie, hogy Oroszország (ismereteim szerint) Európa része. Ennek ellenére folyamatosan arra törekednek, hogy elválasszák Európától, miközben Európa államainak megállás nélkül sulykolják, hogy Oroszország hol ezért hol azért ellenség, amit le kell győzni! Egyszerűen azzal vannak elfoglalva politikai bűnözők, hogy Európát Oroszország ellen fordítsák.

    Hol volt még ukrán válság, amikor már vagy harmadszor kaptak össze a tárgyalóasztalnál jenkik és oroszok, amiért az USA fegyverzetet kezdett telepíteni Európába, hivatkozva arra, hogy a Közel-kelet meg Észak-Korea miatt szükséges, miközben a Közel-Keleten az USA haderők tíz év alatt legkevesebb 2 millió civilt mészároltak le – vagyis olyan fegyverzetet telepíthetett volna Keletre, amilyet akar! És ez a süket, tömeggyilkos alakulat hordja ide a fegyvereit mindenféle arabra hivatkozva, és elvárja, hogy mindenki vakon higgyen abban, hogy ennek az egésznek semmiféle köze sincs háborús készülődéshez, még kevésbé oroszokhoz!

    Az I. világháborúnak 15 millió áldozata volt. A másodiknak 26. A harmadiknak… 50-70 millió körüli lesz (szerencsés esetben), teljes népek tűnhetnek el Európából!

    A múltkor kiakadtam azon az oroszok által írt cikken, hogy elsöpörnék az USA keleti partját (bár nem is a partról, hanem az ott található iparról van szó)! De be kell látnom, inkább pusztuljanak annak az államnak a polgárai, ami világháborút akar kirobbantani, mint azok a népek, akik még az amerikai kisemberek millióinál is ártatlanabbak!

    Azt kívánom az USA-nak, hogy a Washingtontól elszakadni kívánó, több mint húsz (kb. 23) állam váljon le az amcsi nácikról, a megmaradt magot sújtsa gazdasági összeomlás, miközben ipara totál padlóra kerül. Mindeközben belépjen az EU-ba Oroszország, az EU meg valóban nemzetek EU-jává alakuljon át!

    A jenkik bele akarják hajszolni Oroszországot egy háborúba! Látható, ezért bármire hajlandóak, de azt nem tudják eldönteni, konvencionális vagy nukleáris háború legyen? Azt akarják, hogy ezt az oroszok határozzák meg, hogy a felelősség is őket terhelje. Azt gondolom, hogy ha az oroszok lépnek előbb, a lépés nem fegyveres, hanem valami sokkal trükkösebb lesz. Azt látom, a hadviselésről is másképp gondolkodnak az oroszok. Egy biztos: Az amcsi náciknak fogalmuk sincs,mit művelnek! Az, hogy egy öreg vadászgép hasznavehetetlen vasdarabbá képes változtatni a szuper amcsi hadihajót, arra enged következtetni, hogy az oroszok zsebében ennél sokkal meglepőbb trükkök is vannak!

    Kezdem azt hinni, az oroszoknak kell előbb lépnie, mert mindenki jobban járna, ha az a lépés kellően erős ahhoz, hogy az USA kerüljön hátrányba! Ha Oroszország elesik, a bolygónkon az élet átmegy rémálomba! Ugyanis tökmindegy, hogy német vagy jenki fasiszták borítják lángba meg igába a világot!

    • Csikós Sándor szerint:

      Hogy mit mond a francia elnök – az egy dolog! Megszavazták-e ők is a szankciókat? Meg bizony! Ki az, aki nem adta át az oroszoknak az általuk egyébként már kifizetett repülőgép-anyahajót – merthogy a szankciók…? Ki volt az, aki a Charlie Hebdo-s világtüntetésre meghívta a véreskezű, tömeggyilkos Poros Jankót (ott virított, a rohadék, az első sorban!) – de nem hívta meg Putyint?

      Úgyhogy, csak hallgassanak!

      • Ghandi szerint:

        Néhány ostoba európai állam pácba rángatta egész Európát! Na, igen, a franciák is köztük voltak!

  8. Ferenczi József szerint:

    Kívánom az összes hülyének, hogy orosz fennhatóság alatt éljen, csak ne Magyarországon!

Hozzászólás