Az Európai Unió kapitulál a migránshad előtt!

Új javaslat készül Brüsszelben, hogyan osszák el a menekülteket

Még az idén elkészül a következő indítvány, mi alapján osszák el a menekülteket az EU tagállamai közt.
Az Európai Bizottság az év végéig újabb indítványt tesz arra, hogy miként osszák el az uniós tagállamok között az érkező menekülteket – közölte Miguel Arias Canete EU-biztos.
Állandó jellegű elosztási mechanizmusra van szükség annak érdekében, hogy kezelni lehessen a rendkívüli helyzeteket, még akkor is, ha ez népszerűtlen – vélekedett.
Canete szerint meg kell alkotni a biztonságos eredetországok közös európai definícióját, és “csatornákat kell nyitni a legális migráció számára”.
A biztonságosnak tekintett országokból érkezőknek az EU-országok gyakorlata értelmében szinte semmilyen esélyük nincs arra, hogy jogosnak ismerjék el menedékkérelmüket. Arra nézve azonban, hogy mely eredetországok tekinthetőek biztonságosnak, egyelőre nincs egységes uniós kritériumrendszer.
A spanyol EU-biztos hangsúlyozta, hogy “valódi európai megoldásra” van szükség, és hozzátette: Jean-Claude Juncker bizottsági elnök részletesebben is kifejti majd az általa vezetett intézmény elképzeléseit szeptember 9-én Strasbourgban, amikor beszédet mond az unió helyzetéről az Európai Parlament plenáris ülésén.
Májusban az Európai Bizottság kötelező kvótákat javasolt arra nézve, hogy az uniós tagországok hány menekültet vegyenek át az Olaszországba, illetve Görögországba érkezettek közül, illetve hányat fogadjanak be az egyelőre az EU területén kívül tartózkodó, de az ENSZ menekültügyi szervei által a menekültstátusra jogszerűen igényt tartók – főként Szíriából, illetve Eritreából elmenekültek – közül. A kötelező kvótákat a tagállamok képviselői nem hagyták jóvá, de a legtöbb uniós ország önkéntes felajánlást tett több-kevesebb migráns átvállalására.
(MTI)
Bal-Rad komm: “…Állandó jellegű elosztási mechanizmusra van szükség…csatornákat kell nyitni a legális migráció számára…valódi európai megoldásra van szükség…”
-Márpedig a “valódi európai megoldás” az az, hogy Európa nem kiviszi a bilit, hanem kiiszza! Fenékig!
Hiszen MÁR SZÓ SINCS A MIGRÁCIÓ MEGGÁTOLÁSÁRÓL! MÁR ÚJ CSATORNÁK MEGNYITÁSÁRÓL BESZÉL AZ EURÓPAI UNIÓ, amelyeken keresztül LEGÁLISAN ÖZÖNLHET ÁZSIA ÉS AFRIKA NÉPE EURÓPÁBA, ILLETVE AZ EU-TAGÁLLAMAIBA!
Abba az Európai Unióba, aminek Magyarország tagja!

ELJÖTT AZ IDŐ-AZ UTOLSÓ ÓRA-AMIKOR A MAGYAR NÉPNEK EL KELL DÖNTENIE: AKAR E TAGJA LENNI ENNEK AZ EURÓPAI UNIÓNAK?!

Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

89 hozzászólás a(z) Az Európai Unió kapitulál a migránshad előtt! bejegyzéshez

  1. ? szerint:

    Olvasom a zsido torockai beiräsait.
    Az összes cigäny embercsempeszt elakarja kergetni,hogy magyar területen tudja tartani
    a menekülteket.
    Tehät nem az a celja,hogy megakadäjozza a menekültek beözönleset,
    hanem az a celja,hogy a beözönlök,magyarban maradjanak,es az öket toväbb transportälokat elüldözze.

    Lassan kezdenek a konturok elesedni,hogy kiknek mi a celja.
    https://hu-hu.facebook.com/laszlo.toroczkai/photos/a.152103624970939.1073741826.151665991681369/461824453998853/?type=1&fref=nf

    • Mondjad Mester! szerint:

      Ez persze úgy hülyeség, ahogy van. Azok a legsetétebb bűnözők, akik a déli határon szöktetik be az idegeneket, arról az alkalmi ügyletről akarják leszedni a hasznukat, semmi egyéb. Valahová mélyebben beszállíthatják a menekülteket az országba, utána megválnak tőlük. Bánják is, hogy mi lesz velük, mennek tovább valahová, vagy maradnak az országban. Akár a felelőtlenül megrongált vasúti jelzőberendezés három méter égetett rézkábelért…
      Különben, a napi másfél-kétezer beözönlőből tegyük fel 3-4 fuvarnyi, nyolc-tíz fős csoportot kiemelve, semmiféle kézzel fogható megoldás nem születhet. Nincs arról szó, amit szélesen terjesztesz, hogy a nem ciás, hanem beás cigányok a migránsok nyomtalan és komplett átutaztatásáról gondoskodnának az országon – hálás nagy szerencsékre.
      De meddő is már ebben gondolkodni, túlhaladott. Hiszen a fenti hír arról szól, hogy brüsszel egyre nyíltabban hajtja vége az egyébként is tudott célját: elárasztani idegenekkel országainkat. Érvényét veszti, hogy kit, hol regisztráltak először, dublin három, visszatoloncolás, schengeni határ meg egyéb zsibbasztó marhaság. Akár így, akár úgy végre akarják hajtani európa népeinek tönkretételét ebben a vonatkozásban is. Erről kellene már koncentráltabban beszélnünk, és valamit tennünk!

      • ? szerint:

        Ön ö räsäbol arra következtetek,hogy önnek mindegy hogy 2millio menekült
        Magyarorszägon szälläsoljäk el täborokba,vagy nemeorszägba.
        Akkor ön nem magyar.

        A cigok jo penzert felärert kiviszik öket eszaknak Lengyel fele
        Borsodban,es Nogradban leptetik ki öket magyarbol..

        • Mondjad Mester! szerint:

          Ugyan, mit következtetsz te, kinek a magyarságára!? Amikor a magyarul leírt mondatok értelmét se vagy képes fölfogni sokadszorra, de inkább ereszted el direkt a füled mellett, hogy zavartalanul fújhasd tovább napestig ezt a félhomályos politikai szóbaillatosítót. Tegnap volt a napja, hogy leszóltad a magyar átlagpolgárt, szláv-germán keveréknek titulálva. Akkor meg mit osztályozol a magyarok között, meg sorolsz be másokat állandóan globalista ügynöknek? Pont miattad tocsogunk egyhelyben járva ebben a bulvárszarban. Ami nem egyéb, mint üres pofáztatás, szóval tartása az embereknek. Miközben brüsszel és hazai ügynökei napról-napra előrehaladva, valóságosan huzzák ki a talajt a lábunk alól.

  2. ? szerint:

    Tehät 2reszre lehet osztani mostmär a csoportokat.
    1 Magyarorszäg ellensegei
    2 Honvedök
    3 az ezköz akik maguk a szerencsetlen muszlimok akiket ezközkent hasznälnak,de öketr most hadjuk,es beszeljünk a 2 csoportrol,hogy kik ök es mitakarnak.

    1 csoport magyarorszäg magyar ellensegei :
    Celjaik: Minel több migränst Magyarorszäg területen tartani,es megakadäjozni a migränsok
    toväbb utazäsät nyugatra.

    Kik ök: A nyugati orszägokbol fizetik öket,hogy magyar területen hajtsäk vegre a nyugatrol kapott parancsot.

    2 Honvedök:
    Celjaik: Megakadälyozni a migränsok bejutäsät magyar területre.vagy a bejutottak toväbb
    jutatäsa nyugat iränyäöba.

    Kik ök:
    Minden Magyar ember aki felti a csalädjät es a hazäjät.

  3. Névtelen szerint:

    Rosszul értelmezed a dolgokat. A cigány megint munkanélkűl màs lehúzásával akar gazdagodni. Nàlunk a cigànyok jelenleg a legnagyobb probléma. Őket sajna nem lehet kiutasitani. Migránsokat nem lenne szabad beengedni. Akkor inkàbb ki az euból.

    • ? szerint:

      Azt meg a hülye is tudja,hogy nem ingyen csinäljäk,es önzetlen.
      De most a cigänyok kabzsisäga,penz ehsege a csalädjaitok biztonsägät szolgäljäk,
      mert a beözönlö menekülteket toväbb szällitjäk a nyugati orszägokba.

      Akik pedig ott depoztatjäk magyarban,nyugott lehetsz a germänoktol 10szer többet kapnak,mint a cigänyok a migränsoktol.

      • ? szerint:

        Azt meg a hülye is tudja, hogy nem ingyen csinälom. Geci troll vägyok csak. Jellemetelen, ne figyeljetek räm.

      • ? szerint:

        Sopronbol 83 potenciälis iszlämharcost küldött vissza a keszenleti rendörseg
        magyarorszäg közponjäba.
        Megakadälyozva,hogy oszträk es nemet csalädokat nyilkoljanak a jövöben,
        helyete magyar csalädokat öljenek.

        Mondjatok köszönetett a keszenleti rendöröknek,hoy a potenciälis gyilkosaitokat
        vissza iränyitottäk ahol a csalädjaitok laknak.

        Ezek olyanok,mint az a juhäsz kutya aki nem engedi a farkasokat,a szomszed
        juhai köze,hanem vissza tereli a gazdai juhaihoz,hogy ott gyilkoljanak a farkasok.

        • Névtelen szerint:

          Umlaut á-s komának:
          Cigók törvényt sértenek azzal, hogy fuvaroztatják ezeket a “migránsokat”, de jót tesznek ezzel, hogy segítik őket nem Magyarországon először regisztrálni, hanem Ausztriában és Németországban , így ők ezen keretek közt(Dublin-i egyezmény) már Ausztriában vagy Németországban maradnak.
          A megoldás az lenne amit a macedónok csinálnak, hogy fizikai határzár a rendőrség és a katonaság aktív részvételével(nem engedik be fizikailag a moszlimokat). Ha már bent vannak egy EU-s országban, akkor vissza kéne repülővel zsuppolni őket. A legtöbb úgyis törvényt sértett odahaza és azért menekül. Kurva sok a közönséges gyilkos köztük és a háborús bűnös szunnita takfirista terrorista.

    • agyorkos szerint:

      +1 A szokásos férleértelmezés, blabla.

  4. Névtelen Tüske szerint:

    Nyilvánvaló, hogy Toroczkai ügynök, és nagy valószínűséggel a CIA embere. Ez anno, a Varárnapi Újság rádióadásaiban való szereplésétől a HVIM életre hívásáig (a sovinizmus gyakorlati megvalósítását céljául kitűző szervezet), de különösen a 2006-os Kossuth téri szerepléséig (ahol kötegszám osztogatta a rendőrökre és a TV székházra támadó “magyar fiatalságnak” a tízezreseket, mely eredményeként napokig pálinkától bűzlött a tér) sok furcsa eset bizonyítja. A polgármestersége is számtalan kérdést vet fel, de a lényeg az, hogy helyi csapatával migránsokra vadászva és lelve, azonnal értesítették és értesítik a rendőrséget, akik kénytelenek az ügyben eljárni és dokumentálni a migránsokat. Ezeket fogják ide visszaküldeni, mert csak a nyilvántartásba vetteket lehet visszairányítani, a többieket nem. Tehát Toroczkai a legnemzetellenesebb liberálisokat is felülmúló módon okoz kárt a magyarságnak. A célszerű az lenne, hogy senkit sem regisztrálva, azonnal elszállítanánk az osztrák határra minden migránst, és ezt bizony most a cigány embercsempészek teszik meg helyettünk. A németek kiválogatják a képzett, intelligens embereket, a szemetet meg visszaküldik. Ezek majd jól ellesznek a cigányokkal, mindkettő bűnöző fajta. Lehetne alakítgatni nekünk is az önvédelmi csoportokat és a halálbrigádokat, mert ők ezt már megtették, illetve most csinálják.

    • ? szerint:

      Szerinted miert pont Äsotthalom elere raktäk most.
      Szerinted miert gyujtottäk fel a tvszekhäzat,hogy utäna mayarok szemet kilöhese
      az izraeli karhatlmistäk Budapesten 2006-ban.

      Haverjät ügynöktärsät eduardot,mär kivegeztek Boliviäban.
      Tudod a Rozsa gyereket a Forestet,aki 2006-ban szinten segitett a felforrduläs szitäsäban. Budapeste.

      Vigyäzatok velük,mert zsiväny gyerekek.

      • 1mudokon szerint:

        Enyingi cigányokat ne felejtsd ki.A Kozma gyilkosság után,amikor leugráltak a szerb rendszámú autóról a benzinkútnál.

        • ? szerint:

          Mi oroszok veletlen akkor pont Enyingen voltunk.
          Mert nem Megboildogult Kozmät akartäk megölni,a BMW X5 Mossad haläl brigadja,
          ha nem oroszul beszelökre vadäsztak.
          Azt beneztek a szerbet,meg a romänt orosz nyelvnek.
          Azt az FSB veletlen Enyingen porszivozott az idö täjt.

          • 1mudokon szerint:

            Véletlen akkor a Hír TV is ott volt…A gyilkosság Veszprémben volt,.

            • ? szerint:

              Jo a megfigyeles,jo hirszerzö lennel.
              Jok a kerdeseid,jok a gondolat sikjaid,honnan hovävezetnek a szällak.

              Az ätlag liberälis media fogyaszto,azt termesztesnek vette,hogy a kamera
              torockaiek,a cigänyok,a rebiszesek pont mind 1idöben 1helyen ott valtak.
              Azon elsem gondolkodtak,hogy ennek a reälis eselye a valosägban mint a lotto 5

              • 1mudokon szerint:

                Én tényleg nem akarom magamra haragítani a nemzetieket,se jobb,se bal oldalról.Sőt én lennék a legboldogabb,ha minden úgy lenne,ahogy “mondják”.De amikor ilyeneket olvasok egy olyan emberről,aki körül most a világ forog,mi meg szívjuk,hadd induljon már el a hangyám gerinc tájon. http://atlatszo.hu/2014/07/07/az-orszaggyules-es-a-kozmedia-is-kiveszi-a-reszet-a-hatvannegy-varmegye-ifjusagi-mozgalom-finanszirozasabol/ Lehet hogy a kvóta pénz is szerepet játszik,de a világhatalom része az Európai egyesült államok megteremtése,erre tökéletes a bevándorló özön.Mert mit mond a globalista..Teremtsd meg a problémát,majd oldd is meg,amikor a nép már könyörög a megoldásért.Mint “ok”,ez is kipipálva nálam.

                • Névtelen szerint:

                  1mudokon

                  Te tűnsz itt az egyik legeszesebbnek. Miért fecséreled a jobbra hivatott agysejtjeidet az olyan dolgokra, amiken úgysem tudsz változtatni, ahelyett, hogy a szűk családi környezeted még jobbá tételére hasznosítanád?

                  • 1mudokon szerint:

                    Majd ha Admin,vagy azok a nevek,akiket itt megismertem szólnak hogy “nem kéne”.Majd akkor megyek.

                    • Névtelen szerint:

                      1mudokon

                      Ők sosem fognak neked szólni, amíg az agysejtjeidet az ő szolgálatukba állítod. Ördögi a kör 🙂 Ezt Te magadnak kellene felismerni …

                    • ? szerint:

                      Csak igy toväbb 1mudokon.
                      Jo a gondolat meneted,hogy ha mär az atlantistäk fizetett troljai kekeckednek veled.

                      Ez 1 jo viszaigazoläs reszükröl,hogy nem vagy ostoba ember.

                    • Pozsony 907 szerint:

                      Jó helyt vagy te itt, ahon vagy.

    • névtelen szerint:

      Tüske

      “2006-os Kossuth téri szerepléséig (ahol kötegszám osztogatta a rendőrökre és a TV székházra támadó “magyar fiatalságnak” a tízezreseket, mely eredményeként napokig pálinkától bűzlött a tér) sok furcsa eset bizonyítja.”

      Mondták már neked, hogy annyi eszed van mint egy kommunistának? Nulla meg nulla az mennyi szerinted? Na pont annyi eszed van 🙂

    • showden szerint:

      Toroczkai egy nem magyar, csak állampolgár, de ügynök bizony. Annyi bizonyíték van ellene, hogy egytizedéért már egy normális titkos szolgálat kiiktatná.

  5. István Fodor szerint:

    „Olyan államot akarunk, mely megvéd bennünket a menekülthullám következményeitől. Világosan ki kell mondani: a menekülthullámért a kapitalizmus, az EU, az USA a felelősek. A minél nagyobb profitért ők tették tönkre Afrika és Ázsia országait. Ők döntöttek meg törvényes kormányokat. Ők indítottak háborúkat.”

    http://munkaspart.hu/hirek/39135-2015-08-19-12-55-17

  6. Névtelen szerint:

    Magyarország nem akart belépni sem az első, sem a második világháborúba, de akkor is beleerőltették. No kik is?
    Úgy látszik, hogy a világhatalomnak mindegy, mert akár fejjel, akár lábbal előre – így is úgy is ledarálnak. – Mint a marhának a vágóhidon – mehet jobbra, mehet balra, mindkettő az utolsó útja lesz.

    • Névtelen szerint:

      Világosan meg kell azt is mondani, és terjeszteni mindenhol, hogy a nato és az eu népszavazás adatait manipulálták, mert az nem létezik, hogy két időpontban különböző RÉSZVÉTELI ADATOKBÓL UGYANANNYI ÉRVÉNYES SZAVAZAT LEGYEN. 3 648 717 fő
      Flag of NATO.svgA Magyarország NATO-csatlakozásáról
      szóló népszavazás eredménye[7]
      (1997. november 16.)
      A szavazásra jogosultak száma 8 059 039 fő 100%
      A megjelentek száma 3 968 668 fő 49,24%
      Ebből érvénytelen szavazat
      44 961 a megjelentek
      1,13%-a
      Ebből érvényes szavazat
      Válaszok száma százalék
      Igen 3 344 131 85, 33%
      Nem 574 983 14,67%
      Összesen 3 648 717 100%

      Eredmények[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]
      EU-Icon.svgA Magyarország EU-csatlakozásáról
      szóló népszavazás eredménye
      (2003. április 12.)
      A szavazásra jogosultak száma 8 042 272 fő 100%
      A megjelentek száma 3 669 252 fő 45,62%
      Ebből érvénytelen szavazat
      17 998 a megjelentek
      0,49%-a
      Ebből érvényes szavazat
      Válaszok száma százalék
      Igen 3 056 027 83,76%
      Nem 592 690 16,24%
      Összesen 3 648 717 100%

      • Névtelen szerint:

        Miért ne létezhetne? Hát a lotto 5-re sincs sok esély, de azért az is eltalálható. Egyszerű matematika. Ami matematikailag kijöhet számsor, arra miért állítod azt, hogy lehetetlen? 🙂

        • Névtelen szerint:

          Hát persze, a lottó ötösné is van egy állandó tétel. 5 számot kell eltalálni, hogy lottó ötösön legyen Itt ennyi érvényes szavazat kellett hogy legyen

        • showden szerint:

          Az ötös lottónál csalnak. És nem a számhúzásnál, hanem a adatkezelésnél. Matematikailag már kisebb az esélye ezen nyereményeknek, mint az egy : egy telitalálatnak. Csakis egész milliárdokelérésekor van nyeremény 2 milliárd = Horn ;
          5.5 milliárd Medggyesi; 3,5 milliárd Smittelő pál; 3 milliárd Rachel; 5 milliárd Vida; stb.
          A Közvéleménynek csináltak szándékosan két kisebb nyereményt és azóta is megy a halmozódás. Egy képviselő kérdésre, hogy miből gazdagodott egy év vagyonbevallása szerint ilyen sokat, azt válaszolta: nyertem a lottón, ime az igazolás róla, a többi nyertes társam nevét nem mondom.
          Tehát nem lehet nyerni rajta, ha azt elosztják, kiszámítottan megtervezetten.
          Hetente becsapnak 4 millió játékost, azt hiszik van esélyük, pedig nincs.

      • Névtelen szerint:

        Ebből az következik, hogy a nép soha sem akarta, hogy az eu és a nato tagja legyen a magyar nép.NEM VÁLASZTOTTA !!!!.

        • nNévtelen szerint:

          Súlyos 🙂 A vikipédián valakia 3.344.131 igent és az 574.983 nem -et öszesítette (összeadta) és 3.648.717 jött ki, mint az EU szavazok végeredménye. Valami okos tojás leírja, hogy ez lehetetlen, Te meg tovább adod, hogy az következik …. 🙂 Az következik, hogy kurvára nem nézted meg az összeadást de okoskodsz:) Ennyit rólatok

          • Névtelen szerint:

            Te meg az eltérő részvételi arányokat nem nézted meg ami eltér.

          • Névtelen szerint:

            Te meg az eltérő részvételi arányokat nem veszed figyelembe, mert két szavazásról volt szó és két időpontban

            • Névtelen szerint:

              Basszus 🙂 Most mondom, hogy már a kibaszott összeadás sem jó, de ezek után Te még arra a wikipédiás cikkre hivatkozol? Ha kijavítom a wikin, hogy Magyarország NEM EU tag akkor megnyugodsz, hogy nem vagyunk az EU tagja? Te mindent elhiszel ami fenn van az Interneten, vagy csak azt, ami neked tetszik?

  7. holgerson szerint:

    ?
    Öcsém te akkora hulladék köcsög vagy, hogy durrantani lehet veled! Mond már meg, téged ki a kurva anyád fizet, hogy ennyi baromságot összehordjál?

  8. Névtelen szerint:

    Rengetegen álmodoznak egy jobb és igazságosabb világ eljöveteléről, ahol nem az iskolázott, a valósággal kooperatív, innovatív, civilizált emberek (mint Bill Gates) lennének a táplálkozási piramis csúcsán, hanem a gyűlölködő, korlátolt, műveletlen, náci vagy kommunista analfabéták. Páran vállról indítható rakétákban és kézifegyverek használatában látják a megoldást. Vajon sikerül-e a százezer rubeles tömegpusztító kütyüket megszerezni a nemzetközi fegyverpiacról, és megváltani a rendszert olyanoknak, akiknek a százezer forintos a polcfeltöltő állást sem sikerült? Hajrá 🙂

    • ? szerint:

      Na ez a baj veletek cionistäkkal. A felsöbb rendü tudat.
      Szerintem a gyakorlat azt igazolja,hogy Palesztinaban,Ukrajnaban ti koperältok
      välrol indithato raketäkkal.

      Monj 1 konkret peldät az elmult 25evböl mikor egy magyar kommunista,vagy
      jobbos Gärdista välrol indithato raketäval ervenyesitete igazät.

      Akkor ne vädold a magyarokat olyanal ami a ti ezközötök..

      • Névtelen szerint:

        ?

        Az a baj veled barátom, hogy azt hiszed , hogy aki tanultabb, az azt gondolja magáról, hogy felsőbbrendűnek hiszi magát. Vannak tanulatlan, kevésbé tanult, és tanult emberek. A világot a minél tanultabb emberek alakítják, nem pedig a tanulatlanok. A tanulatlan az mindig lázadozni fog minden ellen, mert egyszerűen nem tud érvényesülni, mivel nem a tanulatlanságában keresi azt, hogy miért nem tud érvényesülni a világban, hanem a világot szeretné a saját szintjére lebutítani gondolván, hogy akkor majd talán tud érvényesülni. Ilyen például az az irógép műszerész, aki 4 szovjet hadosztály és egy szovjet légihadsereg oltalma alatt gyakorolta a hatalmat oly módon, hogy a magyar népnek még választási/szavazati lehetőséget sem engedélyezett. Egyszerű szakmunkás, aki Neked és nekem mondja meg rövidre engedve a gyeplőt évtizedekig, hogy mit lehet és mit nem. A gyakorlat pedig azt igazolja, hogy a szocializmusból nem kérnek az emberek, még akkor sem, ha néhány szélütött azt szeretné látni, hogy igen. Kapitalizmus volt előtte és kapitalizmus van utána. Szocializmus? Próbálták életben tartani erővel néhány évtizedig, de aztán elfogyott az infúziós folyadék. Ki esett a csecs a szájból így éhen halt. Vannak akik ezt a csecst szeretnék visszakapni a szájukba, de idős koruk ellenére még mindig nem fogták fel, hogy a csecsszopás időszakából már kiöregedtek, és nincs is csecs, így pedig alkalmazkodniuk kellene az ön és létfenntartáshoz amennyiben életképesek szeretnének maradni. Ha nem tudok úszni és az utamban áll egy folyó, persze megpróbálhatom ki merni a folyót is, de lehet, hogy jobb megoldás megtanulnom úszni. Te a folyót akarnád kimerni, vagy ahogy Putyin is csinálja, inkább megtanulsz úszni?

        • ? szerint:

          Miert szerinted a viläg most tökeletes?
          Ez az evoliciotok csucsa?

          Hidd el Kädär tudta mi kell a tanulatlan embernek,ö tenyleg tanult volt.
          Nem is läzadt a proletär.

          Figyelj mi kell a prolinak,hogy ne läzadjon.
          Otthon fedel.
          Olcso kenyer
          Olcso cigi
          Olcso pia

          Az 1 dolog,hogy ti okosnak kepzelitek magatok,az meg 1 mäsik dolog,hogy csak kepzelitek magatok.

          • Névtelen szerint:

            Nem tökéletes most sem világ. Hogyan is alkothatna tökéletes világot egy olyan tökéletlen lény, mint az ember. Naivitás erre várni, amíg tökéletlenek vagyunk. Figyelj: A proli nem azért nem lázadt, mert olcsó volt a kenyér meg a tej, hanem azért, mert mikor gyülekeztek, (4-en összeálltak a körúton), kaptak a fejükre a Kádár szalámival. Az egy olyan demokrácia volt.
            Tévedés ne essék. Ma sem tökéletes a rendszer, de pl. ma kinyithatod a pofádat és akár milliomos is lehetsz. Persze most mondhatod, hogy de akkor 3,50 volt a kenyér meg 5 forint a 10 deka párizsi és 2 egy gombóc fagyi. Jah, akinek mindössze ennyi az igénye az persze, hogy visszasírja. Aki többre vágyik az egy olyan nagyobb lehetőségekkel kecsegtető rendszert választ, mint a kapitalizmus. Nos igen, az a mély víz, amibe akár bele is fulladhatsz. A strandon Te is jobban szereted a gyerekeknek fenntartott biztonságosabbnak vélt 50 centis pöcs áztatót. Ezek szerint igen 🙂 Nem baj, vannak ilyenek is. Mit gondolsz, Putyin úr, melyik rendszert támogatja? 🙂

          • Névtelen szerint:

            Na meg létbiztonság. És Kádár valóban okos volt.

            • Névtelen szerint:

              Mondja ezt az okosságot az a “nagy tudású” ember, aki 4 szovjet hadosztály és egy szovjet légi hadsereg oltalma alatt soha egyetlen szavazással meg nem kérdezte a nép véleményét, hogy valóban ezt a rendszert szeretnétek? Úgy én is tudok okosságokat mondani, ha rajtam kívül mindenkinek kuss van 🙂

            • showden szerint:

              Kádár nem volt okos, rafinált volt, az igaz, de sem tudása, sem észbeli képességei nem voltak kiemelkedőek. Egy középszerű ember volt. Mint Antal vagy Horn, csakhogy ezek másnak születtek, nem magyarnak.

        • ? szerint:

          Szerinted az az önelätäs mikor a vällalkozo megtermelt profitjät 90%kos össz
          ado elviszi?
          Azt megkapja a közpenzen csöcsön szopo politikus.

          Te mikor eltel utoljära nem közpenzböl?

          Akkor ne oktas engem aki global kereskedelmet folytatok,mert minjärt lemegyek hidba.

          • Névtelen szerint:

            ?

            Sikertelen vagy? Akkor érdemes lenne azon is elgondolkodnod, hogy talán valamit rosszul csinálsz … lehet ez a probléma 🙂

            • Névtelen szerint:

              ?

              Amúgy meg hiába vitatkozol velem,én egy mások hátán fölmászó, a melósokat lenéző és kizsákmányoló vállalkozó vagyok. Én már csak tudom hogy megy ez.

        • akárki szerint:

          anonim ,bazd meg magad . a szocializmus jobb volt mint ez a szar folyam és ha neked ez tetszik merülj el benne nyugodtan.

      • Névtelen szerint:

        + Líbia + Egyiptom + Libanon + Afganisztán + Irak + Szíria + Grúzia + stb. stb.
        Lehetne még sorolni az AK+RPG kombós akcióikat, amiket itt más szemére hány.

        • Névtelen szerint:

          Pfff, segítsek Neked értelmezni a fent leírtakat? Mert magadtól ezek szerint nem megy 🙂

          • Névtelen szerint:

            A nagy demokráciád exportálta a proxi háborúkat szerte szét a világban, de értelmetlen.
            Ennyit a nagy megmondásaidról.

            • névtelen szerint:

              Nem lehet, hogy az okos fejeddel Te minden háború létrejöttét a világban un. “demokrácia exportnak” tartasz? Így nincs is értelme érdemben vitatkoznunk, hiszen ha én hiszem, hogy létezik Isten, akkor Te a büdös életben nem tudsz meggyőzni arról, hogy nem létezik, és ez fordítva is igaz.. Mit gondolsz, meg tudnál engem arról győzni, hogy meglehetősen egyoldalúan szemléled az eseményeket?

              • showden szerint:

                Talán hagyatkoznod kéne arra a régi gyajorlatra amit bizonyításnak nevezünk. Isten léétre nincs bizonyíték, a mai világ történésekre van.

  9. Névtelen szerint:

    Oké jöjjenek csak a bevándorlók.De csak egy feltétellel.Három éven belül tanulja meg perfektül a Magyar nyelvet.A Magyar nyelv gondolkodásra készteti az agyat.Én teljesen meg vagyok győződve arról hogy a mi nyelvünk a legelső nyelv ami ezen a bolygón megjelent.Milyen érdekes ugye hogy se a szláv se a germán se a latin se az arab és még az egyéb más ázsiai nyelvekhez sem hasonlitható kivétel persze az átvett jövevényszavak de ez elenyésző.A történelemből csak az irott időket ismerjük ami csak féligazságokat tartalmaz a másik fele hamisitvány.Bolygónk jóval idősebb mint ahogy a tudósok gondolják.Az iratlan időkből is maradtak fenn tárgyi emlékek de ezeket gondosan elrejtették a nyilvánosság elől.Nem vagyok agyamputált kötözni való bolond de énnekem az meggyőződésem hogy azért akar mindenki hozzánk jönni mert a genetikai kódjukban ez a parancs van betáplálva.Mindegy hogy háborúk vagy jobb megélhetés reményében vagy szervezett népvándorlás keretében de tudtukon kivül még a gonosz háttérhatalomra is vonatkozik ez akik az egyik szervezője ennek na szóval ők is és mindenki akarata ellenére tudat alatt cselekszik.És miért?Azt mindenki tudja hogy ez a bolygó a föld és más bolygó is bizonyos időkőzönként változtatják a dőlésszögüket.Tehát a naphoz viszonyitott keringési távolság nem változik de ha közben megváltozik a dölésszög akkor elcsúsznak az éghajlati övek is.Ez egy lassú folyamat.Nos azok a bizonyos gondosan elrejtett és ki tudja mennyi idős tárgyi bizonyitékok amiket gondolom szénkarbon vizsgálattal megállapitótták hogy jóval az ismert történelem elötti időkből származik nos azokat itt találták a Kárpát medencében.Tehát az élet itt alakult ki legelőször és itt fejlődött emberré és itt alakult ki a legelső nyelv a MAGYAR majd áramlott szét a világba.Kalandozó őseink is gyakorlatilag oda tértek vissza ahonnan származnak.Na és emlitettem a genetikát.Hát persze hogy a végső menedék ismét a kárpát medence mert lassan a világban már csak itt van megművelhető jó minőségü föld és kristálytiszta ivóviz.A génekbe kódolt túlélési ösztön visszairányit mindenkit oda ahonnan minden kezdődött.De mint ahogy a legelején emlitettem ennek feltétele a Magyar nyelv perfekt megtanulása.ez a nyelv ismét meggyógyitja az elkóborolt lelket és arra a pályára állitja ami a helyes út.

    • ? szerint:

      a nibiru renszerböl a marduk nyelv csaläd leägazäsa a sumer rokon nyelve 🙂

    • Névtelen szerint:

      1. Semmi Oké!

      Másodszor, felejtsük el ezt az önámításos szívcsakra típusú Kárpát-medencét, mert rajtunk röhög az egész világ! Pótcselekvésünkben fújjuk fel ennyire magunkat. Vannak történelmi, de hétköznapibb eredményeink, erényeink, amelyeket ugyanolyan öntudatosan vállalhatunk. Inkább mozdulnánk már meg, ahelyett, hogy mindig elröppentjük az agyunkat!

      Harmadszor, a Föld nem csak az észak-déli tengelyének jellemző dőlésszögét változtatja lassacskán ide-oda. Pontosan a Nap körüli keringési pályája is változik. A kevésbé elliptikus pálya és az elnyújtottabb elliptikus pálya között. Állítólag ez a tényező is jelentősen belejátszik a ciklikusan visszatérő, sok tízezer évig tartó jégkorszakok, majd melegebb időszakok váltakozásába. Annak ellenére, hogy közvetlenül a dőlésszög, a nap sugarainak beesési szöge határozza meg a ”melegséget”, a tavasz-nyár-ősz-tél évszakokat.

      • Névtelen szerint:

        Én a föld változó dölésszögénél pont arra akartam rávilágitani hogy bizony volt olyan korszak amikor a Kárpát medence elhelyezkedésénél volt csak lehetőség az élet kialakulásának .

        • névtelen szerint:

          Én a helyedben ezért a megállapításért a legkevesebb, de alternatív nobel díjat kérnék. 🙂 Neked a minimum tudósnak kellene legyél és a nézeteidet egyetemeken kéne, hogy oktassák. A másik hozzászóló pedig csillagász, akinek a zsenialitása nem mérhető senkihez, akiével vetekedne 🙂

          • Névtelen szerint:

            Köszönjük megtisztelő figyelmed és elismerésed! Reméljük, a megítélt kitüntetéseket személyesen tűzöd a mellünkre.

        • Névtelen szerint:

          Az bizony egyet jelent a Kárpát-medencével azonos szélességi körön – persze nyilván szélesebb sávban -, a Föld egész kerületén elhelyezkedő összes földterülettel. Vele együtt, az ennek megfelelő területtel a déli féltekén. Olyan nincs, hogy csak a Kárpát-medencébe süt be eléggé a nap, itt esik elég eső stb. Jó kis helyen van a mi országunk, de másutt se olyan pocsék ez a világ.

      • Névtelen szerint:

        Ha egy néptől elveszik a történelmét, az keres. Tuti, hogy először tévúton botorkál. Szerinted mennyivel kevésbé röhejes a világ nagy részének a nemlétezőnek épített templomokban, mecsetekben, zsinagógákban dumálni egy nemlétezőhöz? Ha egy ember, egy csak általa képzelt személyhez dumál, akkor tuti, hogy bedugják diliházba Ha egy létező ezüstbilinek épít egy templomot a bazilika mellett, és ahhoz dumál, akkor azért is. És kiröhögik Pedig az ezüstbilinek van füle

        • Névtelen szerint:

          Amikor alapjaiban támadják a történelmünket, hagyományainkat, sőt már a genetika oldaláról támadnak, akkor természetes reakció a múltunk iránti sokkal nagyobb érdeklődés, hagyományainkhoz való ragaszkodás. Főleg az elmúlt évtizedben erősödött ez föl szélesebb körben.
          De itt a túlzásokról volt szó, mellette az elmaradó cselekvésről.
          Az is megfordulhat a fejünkben, hogy bizonyos történelmi teóriákat nem magunk állítottunk elő. Nekünk gyártották mostanában, bedobták a köztudatba, esetleg összezavarásunkra, nevetségessé tételünkre.
          Vagy pl. a gárdát is azért hozták létre, hogy eltaposhassák. Történt ugyanez az elhalt Magyarok Szövetségével. Újabb és újabb nagy kudarc élményt okozva a magyarságnak. Bármitől elvéve végleg a kedvünket. Ha körbe nézünk határon belül, határon kívül, az elmúlt 25 év számunkra mindenben kudarc a kudarc hátán. Ekkora töménységet már nem tarthatunk véletlennek.
          A hihetetlennek tűnő eshetőségre is gondolni kell. Szerintem mostanában álljunk inkább földhözragadtan két lábbal a földön, nagyon figyelve, minthogy a felhőkbe röpködjünk.
          Valós történelmünket lesz még alkalmunk szépen felgöngyölíteni.

          • showden szerint:

            Több tudós keresi a múlt bizonyítékait és most megtalálták a Werböczi törvénykönyv pár eltűnt lapját, A rajta lévő jogszabályok kimondják a magyar két honfoglalását, kimondja a magyar és székely egyazon eredetét, (génazonosságát), megnevezi az ösőket, és így a helyet is ahonnan származunk. A lapok eltüntetését a Habsburgok számlájára lehet írni.

  10. Névtelen szerint:

    Most hogy is van akkor???? 😀

    A SZERVEZETT NEM-SZERVEZET

    “Ásotthalomnál kezdődtek a fájásai, de Budapestig kibírta az az afgán asszony, aki egy egészséges kislánynak adott életet hétfő reggel…. A Nyugatiból egy doktornő kísérte (!!!) el őket a Péterfy Sándor utcai kórházba, ahol Wine egész reggelig vajúdott……. A kórházban éppen egy IRÁNI orvos volt az ügyeletes, ő segítette világra az AFGÁN kislányt, aki már egy ZSIDÓ KERESZTAPÁT is magáénak tudhat – tette hozzá Zsohár Zsuzsa (MIgration Aid vezetője, alapítója).”
    Ne haragudjon meg senki, de nekem ez nagyon beteg. Ha zsidó, akkor hogyan lehet keresztszülő? És muzulmán gyereket hogyan lehet megkeresztelni? Mi a fasz van már ebben az országban?
    Ugyanis szó szerint ez jelenet meg közleményben, egy szóvivő részéről.
    Az már egy újabb szösszenetet megérő történet, hogy a hölgy egy olyan szervezetnek a szóvivője, amelyik nem is szervezet, de azért szerveződik. És mint nem-szervezet, pénz nem lehet nekik adományozni, ennek következtében nincs bankszámla, ahová lehetne utalni. Bár volt valaha, a kezdetekkor, adódtak problémák az elszámolással, így egy nap leforgása alatt fel, majd letűnt a számadás. Azóta se látja senki. Ám azért rendszeresen súlyos százezreket lopnak el tőlük a nem-adományokból, amit kaptak. Zsebbe persze, jó magyar módra, a nyugdíjasoktól, nyughatatlan asszonyoktól és egyéb emberektől. Vagy ufóktól. Itt már az sem kizárt. De a lényeg, ha el is lopják, oda jut, ahová szánták. Vagy nem.
    Vannak raktárak is, igaz, nem a nem-szervezeté, hanem valakié, de a nem-szervezet ott tárolja a nem-szervezetten, kizárólag migránsoknak adható adományokat. Ruhákat, játékokat, cipőket, ennivalót, banánt, gyógyszert. Mindent, ami nem-szervezett adomány a nem-szervezetnek.
    Sőt, van a nem-szervezetet segítő konyha. Vagy nem-konyha, mert meleg ételt nem lehet osztani a fránya rendelkezések miatt, de azért ezt nem bánják, és néha visznek ki emberek, civilek, akik nem tagjai a nem-szervezetnek. Így nyugodtan főzhetnek a nem-tudom-kiknek.
    És hogy mondjuk a kormány, a hivatalos szervek és mindenféle illetékes tótumfaktum miért is hagyja, hogy egy nem-szervezet nem szervezett önkéntesei lássanak el állami feladatot? Nos, lehet, valaki megint nagyot kaszál, míg a sok kis naiv éjt nappallá téve pátyolgat, szeretget, etetget és gyógyít. Mindenkit, sok nem-tudom-kit. Kiéli segítő szándékát, gyógyítja frusztrációját és kezelgeti kielégületlenségét – otthont is felajánlva az elesettnek, sőt, ideológiát teremtve a kontroll nélküli segítésnek.
    Aztán persze büszkén hirdetik, hogy itt se pártpolitika, se vallási elkötelezettség nincs, hiszen ez nem-szervezet. Az csak áthallás, félrelátás, hogy korábbi képviselők és – zömében baloldali, – pártaktivisták is pakolnak, vajaznak és szortíroznak egy nem-szervezet számára. Ahogy az is, hogy sokan Dávid csillaggal a nyakukban büszkén hirdetik fennen, hogy muzulmánokat etetnek, a saját pénzükből, és utána az afgán babát zsidó keresztülszülővel látják el.
    Üdv a multikulti világában, üdv Abszurdisztánban.

  11. Névtelen szerint:

    Vajon nem ezt a migransarradatot erdemli ez a nyugati tipusu demokracia ahol a fiatal ferfiakat szinte harminceves korukig a szuleik tartsak el. Egyetemen ,fesztivalokon, paradekon meg szorakozohelyeken toltik az eletuket, legtobjuk soha nem fogott a kezebe kalapacsot lapatot. Majd muszaj lesz egy keveset katonaskodni is ha azt akarjak, hogy ne turjak ki az eletterukrol a jovevenyek.

  12. agyorkos szerint:

    Toroczkai László FB

    A közlekedési táblákon száradnak az illegális bevándorlók ruhái Ásotthalomnál nemzeti ünnepünkön, augusztus 20-án. Persze, ez sokkal jobb, mint néhány száz méterre délre a szerbiai oldalon a királyhalmi katolikus temetőben, ahol a kereszteken szárítják a ruháikat, zoknijaikat, alsóneműiket. Persze, könnyen jöhetnek még, a kormányzati propaganda ellenére Ásotthalomnál ugyanis még közel 10 kilométeres lyuk tátong a határzáron, ahol még nem készült el sem a kerítés, sem a drót. A kérésemre a migránsoknak hozatott mobilvécék és konténerek használatára nagyon nehezen tudjuk őket rászoktatni, a képen ezúttal azért nincs több szemét, mert az általam vezetett önkormányzat dolgozói éppen összeszedték a nagy részét.

    agyorkos komm: micsoda egy civilizálatlan, igénytelen csürhe ez!

  13. agyorkos szerint:

    ÉLETVESZÉLYBEN VANNAK AZ ÁSOTTHALMI MEZŐŐRÖK

    A hétvégére elkészült Csongrád megyében a gyors telepítésű drótakadály, amelynek eredményeként egy nap alatt közel felére csökkent a migránsok száma. A közhangulat így sem lett békésebb: Ásotthalmon a magyar embercsempészek terrorizálják a mezőőröket, Szegeden pedig már köztéri plakáttal tiltakoznak a külterületi lakosok a migránsok után maradt szeméthegyek és a polgármester ellen.

    Vasárnap még rekordot döntött a Csongrád megyében elfogott határsértők száma, 1931 migránssal szemben intézkedtek a rendőrök, egy nappal később viszont már csak 1199-en jöttek át illegálisan Szerbiából. Ennek ellenére a térségben élők közül senki nem bizakodik, de tény, hogy a hétvégén elkészült drótakadály jelentősen megnehezíti a migránsok bejutását Magyarországra. A gyorstelepítésű drótakadály (gyoda) egyelőre két határszakasz felé tereli a bevándorlókat, az egyik a Tisza ártere Szegednél, a másik pedig a röszkei vasúti határátkelő. Csak ez utóbbinál mintegy 1400 határsértőt fogtak el a vasárnapi közel kétezerből.


    Megerősített rendőri készültség

    Forrás: hirado . hu

    • agyorkos szerint:

      Mindkét helyen folyamatos megerősített rendőri készültség várja az illegális határsértőket. A hatóságok dolga az ártérben a nehezebb, ahol információink szerint az erdőkben egyszerre több száz migráns is meghúzza magát. Magyarországot Szerbiától itt csak néhány méter széles csatorna választja el, egyik oldalán a magyar készenléti rendőrök, a másik oldalán a bevándorlók. Alkalomadtán egy-egy pár fős csoport jön csak ki az erdőből, vízért, élelemért vagy kérdezősködni. Amikor a rendőröktől megtudják, hogy regisztrálni fogják őket, inkább visszamennek az erdőbe. Fényképezőgép vagy kamera láttán is többen eltakarják az arcukat, és a csatorna túlpartjáról kiáltozzák: „No camera!”


      “We go to Serbia!”

    • agyorkos szerint:

      „We go to Serbia, we go to Serbia!” kiabálja hangosan egy bevándorló a fák között várakozó társainak. A rendőrök azonban jól tudják, eszük ágában sincs visszamenni Szerbiába, csak azt várják, hátha elmennek a rendőrök. Éjszaka pedig folyamatosan kezdetleges hidak építésével kísérleteznek a csatornán, amihez a szerb oldalon fekvő erdőből vágják ki a fákat. A készenléti rendőröknek a röszkei vasúti átkelőnél sincs könnyebb dolguk. A falu határában poros földút vezet a sínek felé, egyik oldalán csatornával. Amíg mi a határ felé megyünk, mellettünk a csatorna túloldalán a település irányába haladnak a migránsok, gyakorlatilag szabadon be is jutnak, Röszkén több helyen találkoztunk az utcán szétdobált, elhagyott ruhadarabokkal.

      „Napról napra többen vannak”

      „Ez ma már mindennapos” – mondja egy elkeseredett röszkei lakos. Oltványi József éppen abban az utcában lakik, amelyiken az illegális határsértők bejönnek a faluba. „Napról napra többen vannak. Éjjel hangoskodnak, szemetelnek, felverik a kutyát, szaladnak a rendőrök elől. A kaput sem merjük már nyitva hagyni. Arról nem is beszélve, hogy egész nap embercsempész-autók járják Röszke utcáit. Nem nagy település ez, megismerjük az idegen autókat” – meséli a férfi.

      “Ki fognak nyírni bennünket”

    • agyorkos szerint:

      A lakosok nem véletlenül félnek az embercsempészektől. Néhány kilométerrel arrébb, Ásotthalmon a napokban halálosan megfenyegettek egy mezőőrt, amikor megpróbálta elzavarni őket a település szélén lévő benzinkútról, és a településen élőket is megfenyegették már a bűnözők. „Akik feljelentést tettek, azokat is megfenyegették, volt, hogy a házukig kísérték őket autóval. Én éjjel mentem oda a benzinkúthoz, ahol gyülekeznek, hogy szóljak nekik, tűnjenek el. Erre azt kaptam válaszul, hogy tűnjek el, és mondjam meg a mezőőr kollégáimnak is, hogy ne lessük őket, mert ki fognak nyírni bennünket” – mondta el a Helyi Híradónak Szalma Vince.

      Kevesen vannak

      A mezőőr hozzátette, családja egyre kevésbé örül annak, hogy éjszakánként sokszor egyedül kell járőröznie, de egyszerűen nincs elég ember a feladatra. Szalma Vince korábban egy alkalommal egyedül tartott vissza két szerb embercsempészt, akik alig voltak húszévesek. A lakosok közül is mindenki arra panaszkodik, hogy sokszor több mint fél órát kell várni, mire kiérnek a rendőrök, és olyan is előfordult már, hogy lejárt műszakból fordítottak vissza rendőröket, míg jött a váltás.

    • agyorkos szerint:

      Az illegális határátlépők viszont egyre leleményesebbek, egyelőre úgy tűnik a gyors telepítésű drótakadály sem tudja megállítani őket. „Talán az embercsempészek adnak nekik tanácsot, de azt tapasztaljuk, hogy átkúsznak alatta. Pelenkákkal széthúzzák a sodronyokat, és közöttük bújnak át vagy valahogy átmásznak rajta annak ellenére, hogy a rendőrség állandó gépkocsis járőrszolgálatot teljesít a határszakaszok talán teljes vonalán” – tájékoztatta a Helyi Híradót Fackelmann István, Ásotthalom alpolgármestere.

      Áldatlan állapotok Szeged külterületén

    • agyorkos szerint:

      Miközben az ásotthalmi mezőőrök nap mint nap életveszélynek teszik ki magukat, a Szeged külterületén élők – jobb híján – közterületi plakáttal próbálják meg felhívni a figyelmet az áldatlan állapotokra. A város egyik legforgalmasabb pontján elhelyezett plakáthoz mintegy 40 lakos adományozott fejenként több ezer forintot. Ezzel szeretnék felhívni Botka László polgármester figyelmét azokra a szeméthegyekre, amelyek közt élniük kell. „A polgármester úr miért nem intézkedik, amikor elvárható lenne? A szegedi lakosok nem erre szavaztak. Egyre súlyosodó kérdésről van szó, a településeket ellepi a szemét, fertőzések veszélye áll fenn, nem merjük kiengedni a gyerekeket az utcára. Azt szeretnénk elérni ezzel a plakáttal, hogy vegye tudomásul mindenki, mit hagynak maguk után a bevándorlók” – hallottuk Márton Jánosnétól, attól a magánszemélytől, aki sok más felháborodott környékbelivel együtt adományával hozzájárult a közterületi plakát létrehozásához.

    • Névtelen szerint:

      A kerites miatt biztos nem fordulnak vissza, valamilyen modon ugyis attjonnek

      • agyorkos szerint:

        Itt egy módszer, amivel vissza lehetne űzni őket az államhatárról:

        Könnygázzal oszlatták a betolakodókat Macedóniában (2015-08-21)

        Hozzászólások:

        József H.
        Ők legalább lépnek, nem töketlenkednek, mint a magyar kormány, emberi jogok ide, vagy oda, Helsinki bizottság ide, vagy oda, cselekednek, mert szükséges.

        G. Andrea
        Bár,már ezt látnám nálunk is.

        B. Ágnes
        Azt azért ne feledjük, Macedónia nem EU-s ország, ezért rájuk semmi megkötés vagy tiltás nem vonatkozik, például a dublini egyezmények sem. Azt csinálnak menekültügyben, amit jónak látnak.

  14. Névtelen szerint:

    Állitólag a keleti kultúrákban nagyon félnek a nem e világi dolgoktól.Valami paranormális módszer kéne.Bár a megidézett lelkek fizikailag nincsenek befolyással semmire de például hatásos módszer lenne a csapatostól beözönlő migránsok ellen ha a sötétben átlátszó ember alaku mozgó kontúrokat érzékelnének időnként.Náluk ez pánikot félelmet okozna.

    • agyorkos szerint:

      A NAP KÉPE: ILYEN EGY HÁBORÚK ÁLTAL ELŰZÖTT MENEKÜLT?

      Közel százezer migráns vonult át csak az idei évben a Délvidéken.

      Az EU-ba történő illegális belépés előtt a magyarok lakta Észak-Bácskába érkező emberekkel beszélgetve rendszerint azt hallhatjuk, hogy életüket féltve, mindent hátrahagyva indultak el erre a hosszú útra, saját és családjuk életét mentve.

      Ezt a képet azonban árnyalja a megtapasztalt valóság.
      Magyarkanizsán a menekülttábor előtt felállított rostélyosnál halomban állnak a Vöröskereszttől ingyen kapott pástétomos dobozok, helyette inkább a két euróért vásárolható csirkés pljeszkavicákat részesítik előnyben az “éhező menekültek”.

      Bár a helyi önkormányzat lépten-nyomon kukákat helyezett el a menekülttábor területén, azok mégis szinte üresen tátongnak, ám a földön mindenütt üres zacskók és műanyag dobozok hevernek.

      A szegény sorsú menekültek valós helyzetét talán a magyarkanizsai Info TV áltat rögzített képek adják vissza leginkább, amelyen az látható, hogy egy több ezer kilométert vándorló családfő, a puska ropogás közepette is fontosnak érezte, hogy bepakolja a hosszú útra a vízipipáját (vagy útközben vásárolt egyet), amellyel békésen pöfékel a magyarkanizsai menekülttábor zöld gyepén, ahol ingyenes WiFi szolgálat, étel-ital, fedél, tolmács és orvosi ellátás és gyógyszerek várják őket.

      Sz. A.

      Forrás: delhir . info

    • Pozsony 907 szerint:

      Oroszlán.

  15. Névtelen szerint:

    Különben vegyétek már észre, hogy eu nem létezik És soha nem is volt Ez nem nemzetek uniója, hanem nagy nemzetközi tőkések közös piaca. Az eu leánykori neve is közös piac. Ezeknek abszolút mindegy, hogy kit hol nyúznak meg. Az eu parlament az igazgatótanácsa ahol az országok fizetik meg az igazgatótanács tagjait is igen búsásan. Most ezeknek a TTIP az érdekük ami az országok minden vagyonát a kezükre játsszák ingyen

  16. agyorkos szerint:

    AZONNAL VISSZAFORDÍTANÁK AZ ILLEGÁLIS HATÁRÁTLÉPŐKET – HÁTTÉRMEGBESZÉLÉSEKET KEZDETT A KORMÁNY BRÜSSZELLEL

    Azonnal visszafordítanák az EU határáról az illegális határátlépőket – sajtóértesülések szerint a kormány már azelőtt tárgyalásokat kezdett a kérdésről, hogy bejelentették volna, a jövőben szabadságvesztéssel járó bűncselekménynek minősítenék az illegális határátlépést és a határzár megrongálását. Ha a tárgyalások sikeresnek bizonyulnak, azonnal visszaküldhetnék Szerbiába a zöldhatáron érkező migránsokat.

    A Nol.hu diplomáciai forrásokból úgy tudja, a kormány már azelőtt háttértárgyalásokat kezdeményezett Brüsszellel és az EU tagállamaival, hogy bejelentették volna, a jövőben az illegális határátlépés büntethetőségének szigorítását kezdeményezik. Az eljárás azokat érintené, akik nem a kijelölt határátkelőhelyen, hanem a zöldhatáron lépnek be az Unió területére.

    A Nol.hu által megkérdezett szakértő úgy látja, a kormány sem bízik a Brüsszellel folytatott tárgyalások gyors lezárásában, mert ez eddig sem volt jellemző az Unió hozzáállására. Más részről valószínűleg a jelenlegi kerítésrendszer sem alkalmas az illegális határátlépés megakadályozására. Ennek is köszönhető, hogy Pintér Sándor belügyminiszter utasítására több ezer határvadászt vezényelhetnek az említett határszakaszra. A rendőri állományból feltételezések szerint azok számolhatnak áthelyezéssel, akik korábban az azóta felszámolt határrendészetnél teljesítettek szolgálatot.

    Teljes cikk itt olvasható:

    http://nol.hu/belfold/barmelyik-rendort-elszakithatjak-a-csaladjatol-a-menekultek-miatt-1558395

  17. agyorkos szerint:

    MEGTELTEK A TRANZITZÓNÁK BUDAPESTEN

    A Keleti és a Nyugati pályaudvar mellett kialakított mellett több száz migráns gyűlt össze, jóval többen vannak, mint a tranzitzónák néhány héttel korábbi megnyitásakor. Tarlós István szerint kezd kezelhetetlenné válni a helyzet.

    A Keleti pályaudvar egyik aluljárójában egy önkéntes szervezet étel- és ruhaosztást tart, az M1 helyszínen tartózkodó tudósítója szerint ezt néhány esetben kisebb tülekedés kíséri. A csatorna munkatársai mindkét helyszínről arról számoltak be, hogy a megkérdezett migránsok nem szeretnének Magyarországon maradni, legnépszerűbb úti célként Németországot említették.

    Tarlós István főpolgármester szerint a főváros eddig is mindent megpróbált az illegális bevándorlás humánus kezelése érdekében, de a helyzet – különösen a Keleti pályaudvarnál – kezd kezelhetetlenné válni. A főpolgármester közleményében üdvözli és támogatja a kormány azon kezdeményezését, hogy az Országgyűlés sürgős eljárásban fogadja el a büntető törvénykönyv (Btk.) illegális bevándorlással összefüggő szigorítását.

    „Ellenőrizhetetlen személyazonosságú emberek tömege ellepi a fontos gócpontokat, túlterjeszkedik, elemi szabályokat nem tart be, és jogi eszközök hiányában lassan senki semmit nem tehet a magyar városlakók érdekeinek védelmében” – fogalmaz Tarlós István, aki arra kérte a parlamenti frakciókat, hogy támogassák a kormánypártokat az Országgyűlésben. A főpolgármester emellett tűrhetetlennek nevezi, hogy az Európai Unió szinte teljes tehetetlenséget mutat a probléma egységes kezelésében.

    A NapiGazdaság . hu eközben arról írt, járványügyi kockázatot jelenthet Magyarországon az ide érkező illegális bevándorlók szokatlanul nagy száma. A portál az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) által készített jelentésére hivatkozva kiemeli, hogy jelenleg nincs járványveszély Magyarországon, az illetékes hatóságok pedig felkészültek a kockázatok kezelésére.

    Az Emmi jelentése szerint a szűrésre kötelezett 14 ezer menedékkérő mindössze öt százalékánál tudták elvégezni azokat a vizsgálatokat, amelyekből kiderülhetne, mekkora járványveszélyt jelent a menekülthullám Magyarországon. A menekültstátusért folyamodók ugyanis gyakran már a vizsgálatokat elrendelő határozat átvétele vagy a vizsgálati mintavételezés megkezdése, illetve az eredmények megérkezése előtt eltűnnek – fejtik ki a cikkben, majd emlékeztetnek, hogy az idei első fél évben valamivel több mint 2700 szűrővizsgálatot végeztek, amelyek 51 alkalommal zárultak pozitív eredménnyel.

    A tárca szerint tbc-s, leprás vagy tífuszos beteget nem találtak ugyan, de szifiliszt, hepatitis B-t és C-t, valamint HIV-fertőzést több migránsnál is kimutattak. A lap szerint ennek oka, hogy a migránsok jellemzően olyan országokból érkeznek, illetve olyan országokon utaznak át, amelyekben a magyarországinál rosszabb a járványügyi helyzet. Az Emmi a magas szintű magyarországi járványügyi biztonság megőrzése érdekében a járványügyi felügyelet, illetve a laboratóriumi diagnosztika megerősítését, a menekültek védőoltásaihoz szükséges többletoltóanyag beszerzését és a költségvetési fedezet biztosítását szorgalmazza. Az előbbi a szaktárca számításai szerint idén négy-, az utóbbi tízmillió forint többlettámogatást indokol.

    Forrás: MTI

  18. agyorkos szerint:

    Toroczkai László FB

    Ásotthalmi polgárőrök által, kisebb üldözés után elfogott illegális bevándorlók, akik 99 %-a fiatal férfi volt, ráadásul többségük Bangladesből érkezett, ahol semmiféle háború nincs. Érdekes, hogy a rendőrségi gyűjtőponton inkább családosokat látok, a kizárólag férfiakból álló csoportok egyre többször kerülik ki a rendőrségi gyűjtőpontokat. Az ásotthalmi civilek 1 órát vártak, mire a rendőrség megérkezett. S, ha már itt tartunk, íme néhány kritikai észrevétel a kormány felé:
    – 2013 óta egészen pontosan tudtuk, hogy egyre nagyobb baj lesz, én magam például minden fórumon jeleztem, mégsem történt semmi. Tavaly év vége óta követeltem a kerítést, a határ lezárását, ehhez képest a kerítés építése csak most kezdődött el, persze most már rohamtempóban, és sajnos nem túl szakszerűen. Bízom benne, hogy idővel majd meg lesz erősítve ez a kerítés, mert ez jelenleg nemhogy az amerikaihoz, de a bulgáriaihoz viszonyítva is ciki. Szintén régóta követeljük a határőrséget, ehhez képest még mindig a semmiféle helyismerettel nem rendelkező, az ország más részeiről ide irányított készenléti rendőrök vannak elégtelen számban jelen. Most végre bejelentette a kormány, hogy határvadász századokat állítanak fel. Csak azt nem értem, hogy mire vártak eddig?
    Elvileg augusztus 1. óta mindenkit vissza lehetne fordítani Szerbiába, hiszen biztonságos országgá lett nyilvánítva. Ehhez képest továbbra is érkeznek értük a fűtött buszok, hogy az ország belseje felé szállítsák őket tovább.

Hozzászólás