A világmegváltó ötlet: “Végezzünk Putyinnal!”

A kijevi udvari televizió “Suszter Show”-jában a volt ukrán hadügyér Putyin elnök meggyilkolását szorgalmazta.

В эфире украинского ТВ экс-министр обороны Украины предложил убить Путина | Русская весна

A vén lator Anatolij Gricenko az egybegyűjtött bértapsolók előtt hosszan ecsetelgette, hogy bizony a világot meg kell szabaditani a fasiszta ördögtől, aki nem más mint Vlagyimir Putyin-Oroszország elnöke! Még azt is fölvázolta, hogy ha esetleg Putyin elnök Kijevbe érkezne, akkor jönne el az ideje annak, hogy “derék ukrán hazafiak végezzenek vele”. Ez igy lenne rendjén-mordult ötlete előadásának a végén az akasztófára való vén lator.
Elgondolását hosszas üdvrivallgás fogadta.
A jelek szerint “válámi ván” a kramatorszki repülőtéren, amire nagyon vágyakozik a latorhad. Olyannyira, hogy még a “tűzszünetet” is fölrúgták miatta hajnalban, és az elveszitett Karacsun-hegy helyett most a Beljanszk-hegyre fellopakodva lődöznek tüzérségükkel. A repülőteret körülzárva tartó milicia egyelőre hagyja őket puffogni. Kramatorszkot-a várost-ugyanis ebből az állásból nem tudják ágyúzni.

Краматорск обстреливает украинская артиллерия, в районе аэродрома идет бой (видео) | Русская весна

Szidir Kiziny Zsitomir-régió adminisztrációs főnöke tegnap fölvázolta az orosz gáz nélküli-meg a jelek szerint úgy általában a gáz nélküli-jövőt.
Elrendelte a gázfogyasztás azonnali csökkentését, az eddigi felhasználás felére.
Van fánk meg lignitünk-adta ki a verdiktet. Tüzeljünk azzal. A falvakban minek a gáz?-tette fel a kérdést. (Ha még egy-két ilyen intézkedés születik Maradék-Ukrajnában, a magyarok megfagynak a télen Banditisztánban! A tűzifa jó része ugyanis Kárpátaljáról származott.)
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

8 hozzászólás a(z) A világmegváltó ötlet: “Végezzünk Putyinnal!” bejegyzéshez

  1. kaponya jozsef szerint:

    Anatolij Gricenko ő a fasiszta őrdőg akiktől elsőként kéne megszabadulni. majd ennek is eljőn az ideje.

  2. kaponya jozsef szerint:

    JA MEG A TŐBI PUCSAL KERŰLT KŐCSŐGRE.EZT KELL FELISMERNI A UKRÁN KATONÁKNAK.

  3. baloo szerint:

    Vlagyimir Vlagyimirovicsot egy ki tudja honnan szalajtott noname Gricenko nem fogja megöletni. Sokkal nagyobb halaknak is a bögyében van, csak nekik nem a vásári bohóc a szerepük, mint ennek a Grcenkónak (grc tótul/szlávul hányadék).
    Amúgy meg piánó elvtársak, ezeket a szavakat, mint “kommunista” “fasiszta” “náci” már rég nem abban az eredeti értelmében használják. Hála a propagandagépnek (amit a modern értelemben Goebbels alapított) ami fasiszta meg náci az gonosz, ami demokratikus és liberális, az pedig az univerzális Anyagúristentől való és alapvetően jó. Az embernek mindent szabad, amit amúgy nem tenne, csak az tilos, ami józan paraszti ésszel magáól értetődő lenne – és egy kérdést nem szabad szólásszabadosan feszegetni, törvény is van rá. Jobboldal/baloldal… csókolom, a mai magyar parlamentben melyik a melyik? Jobb oldalt a nácik bal oldalt a szocikj, vagy mi van? Meg kell szabadulni ettől a hótt felesleges verbális ballaszttól és csak a lényeget nézni.

  4. Pityu szerint:

    Ezek a világmegváltó ukrán hadurak, és egyéb kisegítő alakulatok martalócai,nem tartanak attól hogy az a bizonyos kötél amit annyira feszegetnek és húzogatnak hogy egy óvatlan a saját nyakukra tekeredik?…

    • baloo szerint:

      Pityu,
      dehogynem, fosnak, miny a murányi kutya. Csak közben meg kell őrizni ugyi a legalitás nap, mint nap változó illúzióját. Már rég bukták a donbasszi harcot – kiérdés, kinek jó, ha mégis erőltetik. Már írtam, hogy Oroszország, mint olyan, nem fog beavatkozni. De attól még persze megnyeri, csak ki kell tartan okóberig.

  5. Nemjobbikos szerint:

    kaponya jozsef – Na a maga iskolázását is hiába fizette a kádári éra, úgy látom. Nem az eszéért fogják ellopni, az már bizonyos.

    Ami a hírt illeti, én szeretném, ha Putyin elnök úr elmenne Kievbe végre, úgy oroszosan. Tankokkal, helikopterekkel, nehéztüzérséggel és végre rendet csinálna! Milyen dolog az, hogy a tizenmilliós (!) ukrajnai orosz lakosságot büntetlenül öletheti halomba néhány hatalomtól megőrült, pénzéhes, kurvapecér zsidó???

Hozzászólás