Bevetik Donbassz ellen az ukrán reguláris hadsereget is!

A Krasznij Limant a hét elején elfoglaló fasiszta latorhadat váratlan, és fölöttébb kellemetlen meglepetés érte ma délelőtt.
A városban már kényelmesen berendezkedett horda ellenőrző posztjait a DNR erők megtámadták. A kijevi hiénahatalom belügyminisztériuma 60 saját zsoldos sebesüléséről adott számot. (A Bal-Rad úgy véli, hogy ilyen sebesültszámot legalább 10-20 százaléknyi haláleset is kisér. Ebből kiindulva Krasznij Limanynál legalább 6 hordatag haraphatott fűbe!)
bummNasztya Dorofejeva Drogobucsból érkezett harcolni Donbasszért és Újoroszországért. A “marcona amazon” Szlavjanszknál teljesit szolgálatot.nasz
Szlavjanszk központjára viszont minden jel szerint irányitott tüzérségi tüzet vezet a latorhad Karacsun-hegyen települt tüzérsége. A városi adminisztráció épületét már teljesen szétlőtté, valószinűleg 152mm-es tarackokkal.
Ma délelőtt a hadügyminisztérium a reguláris haderőnek “feladatokat” szabott Donbasszban. Amit Turcsinov hiéna sem mert meglépni, Valcman megteszi: a reguláris hadsereg egységeit küldi Donbasszba harcolni(?!) a meglehetősen szedett-vedett-és emiatt irtózatos veszteségeket elkönyvelő-“nemzethy” gárda megerősitésére.
(B-R)

 

Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

10 hozzászólás a(z) Bevetik Donbassz ellen az ukrán reguláris hadsereget is! bejegyzéshez

  1. kaponya jozsef szerint:

    Újoroszországért. én is szivesen vállalom a harcot. sok sikert kivánok a hőlgynek.

    • Névtelen szerint:

      SZEMÉYESEN VOK -TISZTELT BAL-RAD!-AMENNYIBEN ELTUDJÁTOK INTÉZNI SZLAVJANSZKOTNEKEM-MEGYEK ADOGATNI A HÖLGYNEK A LÖSZERT:)) ÉSEZ REAL…

  2. Névtelen szerint:

  3. Névtelen szerint:

    Ezt a szép fiatal nőt küldjék el a barikádról és vegyék el a puskát tőle.

    • Odesszit szerint:

      Végre egy értelmes bejegyzés!

      • Makasov szerint:

        Mit okoskodsz Odesszit? Ha számodra nincsenek itt értelmes bejegyzések,nem kötelező elolvasni!Miért nem akkor a Haaretz című napilapot olvasgatod?Abban aztán van okosság!

  4. Pityu szerint:

    És ha elvették tőle a fegyverét és elküldték a a barikádról,akkor hová menjen netán kuplerájba kiszolgálni az új urakat?Ő választotta a tűzvonalat,és a választását mindenkinek tiszteletben kell tartani ha már itt tartunk…Bár a legszívesebben a nőket én is kivonnám a tűzvonalból!Én úgy gondolom hogy ettől a FÉRFIAK csak jobb teljesítményt nyújtanak ha ott van,és ha nem is harcol!

  5. Katona szerint:

    Aki elhivatott és harcol (legyen férfi vagy nő), az nem csak önmagáért teszi hanem a népe jövőjéért és boldogulásáért és maximális tiszteletet érdemel! Gondolva az eddig elhunyt családtagokra, rokonokra ami fokozza a jogos dühöt és a harci kedvet! Győzzenek! Egyébként a magyarok se tennének másként szerintem ha Székelyföld külön ország akarna lenni és ezért a románok a magyarokat gyilkolnák! A magyarok jogosan védenék akaratukat. Ha egy ilyen felállás lenne.

  6. hangszoros szerint:

    A zsidók dörzsölik akezüket számolják a nyereséget amit gójok halálával bezsebelnek.

Hozzászólás