Felbukkantak a magyar tankok Donbasszban!

Nyalókakirály tegnap nem ment üres kézzel Harkov – régióba. Eljátszotta a Gyed Marózt! Ajándékot vitt latorjainak. Gazdag, hasznos ajándékcsomagot nyújtott át donbasszi hordáinak. Egy csomó Páncélost. Tankokat. Többek között 24 darab T-64 – est, 30 darab BTR – t, és 18 darab. 2Sz1 típusú páncélautót.
Jah! És felbukkantak az ajándékcsomagban MAGYARORSZÁGRÓL SZÁRMAZÓ T-72 – ES TANKOK IS!
A Bal-Rad – ot informáló forrásunk több mint hét darab KIMONDOTTAN MAGYATORSZÁGRÓL SZÁRMAZÓ T-72 – es tankot említett, többszöri rákérdezés után is. Mint közölte, gondoskodnak arról, hogy reményeik szerint még a mai napon ez a tény is napvilágot lásson.
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

35 hozzászólás a(z) Felbukkantak a magyar tankok Donbasszban! bejegyzéshez

  1. P. szerint:

    Kétségbeejtő!
    A becsület az nem árucikk, ha az is eljátszódik, akkor annak a népnek már nincs semmije:(

  2. Ostenburg-Moravek szerint:

    Marhaság,mert az oroszok engedélye is kell a reexporthoz,ami nélkül nem mernék oda vinni. Mellesleg ezek a harckocsik teljes felújítása darabonként 6-7 hónap. Idióta rémhír.

    • TERMIN8ATOR. szerint:

      Ostenburg-Moravek ! Mikor tüntek fel a T 72-es tankok a Záhonyi környéken- vasut álomáson ? Azokat a tankokat értem, amelyeket Magyarország Csehországnak még valamikor nyár eleén. Gyorsitot ütemben hamarab is fel lehet ujitani,és letséges , az is,hogy már régeben fel voltak újitva.Nincs semmi bizonyiték PRO és KONTRA .

      • Zeta szerint:

        Nagy felújítás nem kellett nekik, hiszen nem üzemképtelenek voltak, csak szükségtelenek, ahogy hendejiddiscsaba helyesbített a közleményben…

        • Ostenburg-Moravek szerint:

          Nem hinném,hogy odaadták volna a csehek,mert engedélyköteles. A felújításban benne van az elektronika és a páncélvédelem.A kettő minimum fél év.

          • Nagy Ferenc szerint:

            Odaadták neki, a szerződést le közölte a sajtó is, csak keress rá. Azért tették ki a szerződés szövegét a netre , mert a csehek le akarták tagadni. Ők felújították és ismeretlen helyre továbbadták. Spec tudjuk hova, de mindegy

          • TERMIN8ATOR. szerint:

            Ostenburg- Moravek-nek ! Ezek szerint ön ehitte azt a ködösitési beszédet, amit a maguk hadügyminisztere a tankoknak a cseheknek való eladásával kapcsolatalban ,,mondot,, Cseheket mondot a népnek az ukiknak szálitoták. Gondolom tudja,hony hol van Záhony ! Csap( Csop), az már Uki terület. Ha folyamatosan figyelte a bal-rad-ot, még fényképeket is közölt a bevagonérozott tankokról. Remélem aztat sem hiszi,hogy keleti irányal nyugat felé utaztatták volna,mivel Csehország nyugaton van,Osztrák-délen,Németország dél éseszaknyugaton,Llengyelorsszág,észak, Kelet felől meg Szlovékiával határos. Amit a fényképekről írtam,bizonyára meg van a bal-rad archivum – ában.

          • Csikós Sándor szerint:

            Magáncégek, egymás között, simán kijátszhatják a fegyverszállítási tilalmakat, azokat csak államokon szokták számon kérni. És kinek az engedélye kellett volna? Mondjuk, az oroszoknak nem kötötték az orrára, de egyébként … Ha Csehország nem is, de Szlovákia szintén határos Ukrajnával: Csap ukrán határállomás nemcsak Magyarország, de Szlovákia felé is határállomás. Egyébként a “Russzkaja Veszna” nevű donyecki internetes portál tíz tankról beszél – konkrétan néven nevezve Magyarországot, ahol – a lap híre szerint – a tankokat LESELEJTEZTÉK. Apropó: az USA, a NATO egyenesen kötelezte kelet-európai tagállamaikat, hogy leselejtezett szovjet fegyvereiket adják oda Ukrajnának (ingyen, vagy legalábbis fillérekért). A horvátoknak (akik még repülőgépeket is adtak) még azt is megtették a jenkik, hogy a leselejtezett és Ukrajnának átadott szovjet haditechnikáért cserében – nem ingyen, persze, de jutányos áron – ugyanannyi amerikai haditechnikát adtak.

    • major szerint:

      Hm…hm …..miért is lenne engedélyköteles ? Bele látsz a szerződésbe ? Nem vagyok biztos a tényben, de üzemképes letárolt T-72 már csak az lehet amit a beloruszoktól vásároltunk…..

  3. Nagy Ferenc szerint:

    ez megint egy hülyeség. azt a 14 db 35 éves tankot amit fél éve eladtunk a cseheknek, és ők valszeg továbbadták az ukránoknak 1, már régesrég bevetették és ki is lőtték őket az oroszok 2 egyetlen tankról sem lehet már ott megállapitani melyik országból származik . ugyanis minden régi Varsó Szerződés tagállamot kvázi köteleztek rá, adjon át zárolt technikát

    • Zeta szerint:

      Nagy Ferenc
      Ebbe nagy tétben nem merek fogadni, a fődarabok tuti jelölve vannak.

      • Nagy Ferenc szerint:

        Ebben teljesen igazad van, de hogy azt ott senki sem vizsgálta meg, arra is fogadhatsz . Azok nagy ratymák harckocsik voltak, már fél éve vitte ki őket a cseh cég. Azóta 250 db harckocsit lőttek ki kb az oroszok

  4. TERMIN8ATOR. szerint:

    Most már csak a Charkovi partizánokon múlik, hogy minnél keveseb jusson el a Donbaszi régióba !

  5. Zászlós szerint:

    A dolgozó népünknek mára nem sok mindene maradt,a mostani vezetésnek becsülete pedig sose volt a dolgozó és gondolkodó emberek körében…Hogy a hír mennyire igaz vagy sem, nos holnapra ez is kiderül.Meg, remélhetőleg az égbolt is kis hazánk felett…

    • Csikós Sándor szerint:

      Igaz a hír – a “Russzkaja Veszna” donyecki internetes újság megírta. Ott tíz tankról van szó – név szerint említve Magyarországot, ahonnan a tíz ajándékba adott T-72-es szerepel.

  6. imre--koppány szerint:

    helyben kellet volna levadászni. evvel tudattuk volna ,hogy nem veszünk rész 1 Oroszok elleni háborúban.

  7. harcikutya sztalin szerint:

    ez egy baromság!minek kell hazudni balrad??

    Admin:

    Már vannak nyomai a hírnek a neten! Hamarosan lesznek fotok is!

    • Nagy Ferenc szerint:

      Na kíváncsi vagyok ám azokra a fotókra …. Megint 10 percbe kerül majd kideríteni a gúglival hogy hamisak ?

      • Русь szerint:

        http://rusvesna.su/news/1417952442
        … венгры передали ВСУ танки Т-72…….(fotok)

        • Nagy Ferenc szerint:

          a fotók egy twitter bejegyzésből származnak, a leírásban pedig egy hitvány büdös szó sem akad arról honnan és hova … 24 T64Bulat,30 BTR 4E, 17 Carnation önjáró tarack blablabla Ajándékok az Katonai Erők Napja alkalmából Zbroyenyh falú, Ukrajna blablabla.
          . megint mellé nyúltatok … 10 percbe telt csak

          • Attila szerint:

            A Русь megadott linkben ez a bekezdés szól a magyar tankokról. Хряковщина. Кстати — передали укропам несколько (более 7) венгерских танков Т-72. Ez a szó (венгерских) meg azt jelenti: magyar, magyarországi. A google fordító ezt adta ki. Tehát van benne róla szó.

    • stefi szerint:

      Mivel ez nagyon fontos hír, nagyon jó lenne fotókkal is dokumentálni. Legalább lássa a magyar is, hogy mit tesznek a vezetői.

  8. TEK szerint:

    Most masoltam be a kepeket, de nem jelennek meg!

  9. Nagy Ferenc szerint:

    http://horoshiyblog.livejournal.com/
    itt pedig láthatod miket adtak még át, ajánlom figyelmedbe a helikoptereket is. a képeket átvette az ukrán nacionalista erők honlapja is, onnan kerülhetett arra az oldalra mit linkeltek

    • Русь szerint:

      ..Nagy Ferenc..ez videok hitelesek…de honnan hirtelen megjelentek a harci fegyverek ukro-fasisztaknak? varazslát?
      valaki nem írja csak ……lehet nato orszagok ajandek adtak nekik.?…ja ,tegnap volt naluk katonai ünnepség…… (bocsánat hibakért írásban)

      • Nagy Ferenc szerint:

        Senki sem mondta hogy a fotók nem hitelesek. Azt mondtam a cikk nem igaz ezek semmiképp sem lehetnek a magyar tankok.. Hogy miért is nem ?? Azért mert mi nem ilyeneket adtunk el a cseheknek ….. Mi T72 M adtunk el ugyanis. Nem T64 típust Egyik a Jóska, másik a Pista, nem illik keverni őket .. Teccet volna kicsit utána olvasni
        Ha pedig elolvastad volna a valódi forrást, ott az szerepel hogy vásárolták valahonnan, többek között 75 db brit Saxont. És nem augusztusban vásárolták, hanem nemrég .

        • Русь szerint:

          Nagy Ferenc, 🙂 Köszönöm…. mar világos 🙂 Egyik a Jóska, másik a Pista-tetszik……van humora maganak 🙂
          nő vagyok,kerek kiss tiszteletet 🙂

  10. z01 szerint:

    “Felbukkantak a magyar tankok Donbasszban!”
    A két szemben álló nagyhatalommal USA-Oroszország, nem lehet egyszerre haverkodni…
    Mindkét nagyhatalom ellenünk fordulhat!!!
    Ha az USA mellé állunk, az oroszok felbontatják a meglevő gazdasági szerződéseket,
    az oroszok mellé állni pedig csak úgy lehetne, ha velük kötnénk katonai szövetséget.

  11. Nagy Ferenc szerint:

    Сводка: идут бои, работают партизаны, венгры передали ВСУ танки Т-72
    ” A tegnap átadott haditechnikai eszkozok kozott 7 magyar T-72-es van. ” a Novorosszija honlapján ennyi jelent meg, de ezek sztem nem amagyar harckocsik, mert azokat már rég kilőtték

  12. sityu szerint:

    nemlehetséges mert valamennyi kérdéses tank régebbenithon gődőllőn át lett alakitva belső berendezések területén komolyan korszerüsitették őket ja és sok kőzőllük parancsnoki volt amikben tőbb rádió van

  13. Névtelen szerint:

    Hű az anyját! Lehet, hogy valamelyik táltosított T-72 tán még Moszkván is átmegy?

  14. TERMIN8ATOR. szerint:

    Amai nap folyamán tizen három alkalommal ágyuzták Donyeck civil lakot területet !

Hozzászólás