Hajjaj! Kés a kijevi junta torkára?

A “KiberBerkut” hackercsoport feltörte Nyalókakirály hadügyminisztériumának belső levelezését is tartalmazó számítógépes rendszert.
A pillanatnyilag legérdekesebb információt meg is osztották a nyilvánossággal. Ez pedig arról szól, hogy ki lőtte le a nyáron Donbassz fölött a maláj utasszállítót? Merthogy bizony ilyen jellegű információra is bukkantak.
Az ukrán légierő volt a tettes. A Kolomojszkij – Heletej – Gricenyko trió forgatókönyvet is készített jó előre, az eset “tálalására”!
A lényeg: az ukrán légierő SzU-25 – ös típusú gépe “rendezte le” a video hanganyaga szerint a maláj utasszállítót. Levegő – levegő rakétával, és fedélzeti gépágyúval.
A katasztrófát megelőző tálalási forgatókönyv fellelése “boríthat” minden kijevi meg nyugati tálalást, és még sok egyéb úri huncutságot.
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

73 hozzászólás a(z) Hajjaj! Kés a kijevi junta torkára? bejegyzéshez

  1. tompo75 szerint:

    A donyecki fegyver javító! Üzem látogatás…:

  2. agyorkos szerint:

    Itt a magyar repülés szakértők megmagyarázzák mindenkinek, miért nem lőhette le egy SZU-25-ös csatarepülőgép a maláj repülőt:

    http://deres.tv/20140731/miert-nem-lohette-le-ukran-szu-25-os-malaj-utasszallitot

    A komment részlegben minden további ellenvetést kizárnak.

    • Névtelen szerint:

      Az origon már 4 hozzászólásban kifejtettem miért lőhette le Su 25 és miért nem mással mind törölték.Ha vadásszal lövik le azonnal bukó van ,ezért olyan gépet választottak ami elméletileg nem alkalmas a feladatra .De csak elméletileg ,A Szovjet korszakban kisérleteztek ezzel a tipussal is hogy megszabadították páncélzatátó kikönnyitették lazán felment 11600 magasságig.Tehát ha szabotált valaki előre felkészíthette erre a feladatra.Aki nem hiszi vesse össze ezt a tipust akár csak a közvetlen a Második világ háború után megjelent gépekkel mert azok is 9500 felett jártak.

    • daenki7 szerint:

      A “szakértők” elmehetnek … de jó messzire (ezekre is áll, hogy van az a pénz, amennyiért korpás a hajuk). Rendszeresen idézgetnek olyan technikai adatokat a SU.-25. típussal kapcsolatban, amelyek csak az első szériára voltak jellemzőek (1978). Arról nem beszélnek, hogy az 1980-as években már Tumanski R-195 sugárhajtóművekkel szerelték fel ezeket, így jelentősen megváltozott a Su-25 teljesítménye (pl. a korábbi 7.000 méteres csúcsmagasság 10.000 méterre nőtt / talán nem olyan nagy “véletlen”, hogy az ukrán légi irányítás 9.500 méterre süllyesztette az MH-17-et … biztos, ami biztos alapon?).

      A “szakértő urak” minden további nélkül utána tudtak volna nézni a valós paramétereknek, de nem tették … ahogy néhány itteni troll is mantrázza a hazugságokat (ezen agy mosottak figyelmébe ajánlom az alább weboldalt – nem orosz, mielőtt idegrohamot kapnának : http://www.fighter-aircraft.com/sukhoi-su-25.html).

      • agyorkos szerint:

        Tudták, hogy felmehetnek olyan magasra is, nem tagadták. Olvasd el a kommentekben, hogy ennek ellenére miért tartották nagyon kicsinek, szinte nullának a valószínűségét, hogy le tudta lőni a SZU-25-ös az utasszállítót. Ott alaposan kivesézték a témát. Egy repülőtiszt is hozzászólt!

        • daenki7 szerint:

          Nagy ógy .. 🙂 … én is repültem, és nem fehér színő gépekkel. Minden további nélkül kilöhette és ki is lőtte. Egyébként nem kellene elfelejteni az első híreket … nagyon nagy valószínűséggel azért irányították el és lejjebb a maláj gépet, hogy megkönnyítsék az ukrán pilóta dolgát … mert ugye volt ott irány- és magasságváltoztatás is! Nincsenek véletlenek.

          • agyorkos szerint:

            Én viszont még sohasem repültem. Nem tudok dönteni, az egyik szakértő ezt állítja, a másik azt. Egymással pedig nem vitáznak és nem tisztázzák le azok, akik a témában igazán, gyakorlati szinten benne vannak. Nehogy, mi kívülállók végre tisztán lássunk!

          • Névtelen szerint:

            Hülyeség!

    • Zeta szerint:

      A deres kommentjeiben gerevics néven írogató legnagyobb szagértő tomcat-tal azonos. Nem igazán kompetens.
      Mindenki az alaptípusra koncentrál, főleg a cionbérencek. De a SU-25T típus biza képes rá, és az hordozhat R-73A légiharc rakétát. Egy német TV-ben egy ukrán pilóta bejelentette, ő lőtte le a gépet, SU 25-tel. Sok a véletlen egybeesés.

      • agyorkos szerint:

        Kire gondolsz? Tomcat a tolvajkergetőkből (Polgár Tamás)?

        Kíváncsi lennék mit válaszolna az R-73A légiharc rakétás megjegyzésedre ez a bizonyos Gerevics Béla. Vagy a korábban ide is irogató Kamarás László nevű hozzászóló. Elég nagy spílernek tűnt a témában.

        Azt hiszem nem TV-ben mondta be, hanem valami jelentéktelen német weboldalról származott az infó. Azóta mindkettő eltűnt.

    • Névtelen szerint:

      Az utolsó bekezdéssel teljes mértékben egyet lehet érteni…ha valaki szoros figyelemmel kisérte az akkori eseményeket,szinte csak erre a következtetésre juthat.De hova lett a gyakorlatlan rakétakilövő személyzet?Ufókat is írtak akkoriban!…Hm?”Vagy magától indult el egy föld -levegő rakéta,mondván,unja magát a spájzban ,ki kéne rándulni egyet.Nem telibe talált egy utasszállítót.A balga!

  3. agyorkos szerint:

    Ukrajna reszkess!

    “Ramzan Kadirov csecsen elnök bejelentette, hogy a Donbászba akar menni harcolni! Kadirov kérni fogja Putyin orosz elnököt, hogy mentse fel hivatalából, mert személyesen is részt akar venni a novorosszijai harcokban.”

    Forrás: SouthFront

  4. Leopold szerint:

    Az nem zavarja a moszkvai hazugsággyárosokat, hogy nemrég hoztak nyilvánosságra egy műholdképet amin még Szu-27-es volt a ludas? Most megint a jó öreg Szu-25-ös verziót lökik, amiről már sokan elmondták, hogy műszakilag sem képes rá mert földi bombázó? Holnap meg jön majd egy új kép egy Mig-29-ről? Aztán megint valami más? Carlos meg mindent bevalló pilóta? Meg hogy Putyin gépét akarták lelőni? Totál pánikban lökik az oroszok a mindenféle verziókat, már ez önmagában is beszédes.

    • szijjártó szerint:

      Te szerencsétlen náci, Te……! A Szu-25 alaptípusa tényleg nem volt képes lelőni az utasszállítót, de a modernizált M változat már igen !
      Magyarázd meg,hogy az ukrán hadügy levelezését is az orosz hadügy végezte ……!!!!!!!
      Te szerencsétlen, az nem tűnt fel, hogy nyugaton már senkit sem érdekel az utasszállító lelövésének ügye ???????

      • Leopold szerint:

        Nem lett és nem is lesz elfeledve az ügy, csak az értelmesebbek nem az ilyen semmit se bizonyító és egymásnak is ellentmondó médiahírektől várják az igazság feltárását. Egy hete érkeztek meg Hollandiába a roncsok utolsó darabja, csak most kezdik el újra összerakni a gépet a roncsokból.

        Abból meg úgyis ki fog derülni, ha gépágyú volt, vagy a Szu-25 kis 3 kilós légvédelmi rakétája, vagy a BUK. Abból minden ki fog derülni és zárójelbe teszi majd a sok médiakamut, amit csak dezinformálás céljából terjesztettek.

        • major szerint:

          Te semmit sem tanulsz l! A fekete doboz tartalmáról mélyen hallgat mindenki ! Senkinek, ismétlem senkinek sincs 3 kg-os légvédelmi rakétája ! Buk rendszere meg Ukrajnának van bőviben !
          Egy 10 km magasan repülő utasszállítót nem a 3 kg-os ROBBANÓPFEJ hanem a belső túlnyomás robbantja szét, ehhez elég akár egyetlen gépágyú lövedék találta is !

          • Leopold szerint:

            De a roncsokból az megállapítható, hogy azt a nyílást gépágyú lövedék, vagy egy 3 kilós robbanófej, vagy egy Buk rakéta okozta. Az ukránoknak is volt Bukjuk, no de a szakadárok területének kellős közepén?

            • daenki7 szerint:

              Miről beszél Leopold ??? Mielőtt nyilatkozik tanulmányozza már a fizika tantárgyat egy kicsit (a vízszintes hajítás tételét ajánlanám szíves figyelmébe). Adva van egy kis matekfeladat : ha egy repülőgép cca. 900 Km / órás sebességgel hasít 9.500 méter magasságban, na vajon hol pottyan le, ha problémája akad ??? Helyben, mi ??? Vagy esetleg egy parabola íven esik lefelé ??? Ha mindent számításba vesz, akkor minimum 40, maximum 60 kilométerrel nyugatabbra lőtték le, mint ahol földet ért … azért ekkora
              a távolsági szórás, mert minden paramétert nem ismerünk (azt azok tudják, akiknél a “fekete dobozok” vannak – kussolnak is, de nagyon). Ennyit a “szakadárok”-ról …

              Ami meg az agymosottak BUK-ozását illeti … abba lehetne hagyni, ha valaki venné a fáradtságot és utána nézne ennek a szerkentyűnek. Akkora a töltete, hogy a maláj gép papírfecnikre szakadt volna szét, ha ilyennel durrantanak alá … ehhez képest “csak” a
              sárkányzat hátsó harmada szakadt le. Az a tény pedig, hogy a lezuhanás helyszinén nem keletkezett egy kráter, arra utal, hogy a repülőgép nem lepottyant, mint egy tojás … hanem viszonylag lapos szögben fogott padlót (a kráterképzéshez 45 foknál meredekebb pályán kellett volna esnie … tehát az ütközés pillanatáig a szárnyak a helyükön voltak és bizonyos mértékig fékezték a zuhanást … “lelibegett” a gép maradéka és nem pottyant).
              Ezek tények … millió felvétl készült a katasztrófa helyszinéről. A tények pedig erősen azt
              a verziót támasztják alá, hogy egy-két gépágyúsorozattal dekompesszálták a kabint … a többit igen gyorsan elvégezték a fizika vonatkozó törvényei… Na már megint ez a fránya tantárgy, ugye? Jobban oda kellett volna figyelni az órákon, akkor kevesebb ostobaságot írkálnának …

              • KB szerint:

                Ha a maláj gép témája előkerül, előkerül Leopold is. Ez már csak így működik.

                • daenki7 szerint:

                  Ezek szerint az illetékes “elvtársak” nem szóltak neki, hogy nem szerencsés feszegetni ezt a témát ? Nem véletlen ez a nagy kuss a nyugati médiában … igencsak felejtősre vették a figurát. Ergo : nem érdekük ennek a ragozása, mert vaj van a fejükön.

              • serto kalman szerint:

                Itt a lenyeg KOSZONJUK Daenki7

            • Csikós Sándor szerint:

              “A szakadárok területének kellős közepétől” az ukránok állásai csupán néhány kilométerre voltak / vannak. Ezért (is) szemenszedett hazugság, hogy “csak a szakadárok lőhették le a gépet, mivel az általuk ellenőrzött területre zuhant”. (Ismétlem, ez a terület nem /volt/ több 10-12 km-nél.) Hogy mást ne mondjak: amikor először Donyeckbe érkezett a nyugatiakból álló vizsgálóbizottság, háromszor is vissza kellett fordulniuk Donyeckbe, mivel az ukránok annyira lőtték a repülőgép lezuhanásának színhelyét, hogy lehetetlen volt akár csak el is kezdeni a vizsgálódást. Hetek teltek el, amikor ez végre lehetséges lett. (És, megint csak, hangsúlyozom: nem a népfelkelők, hanem az ukránok akadályozták minden lehetséges és lehetetlen módon a vizsgálatot!)

              A lényeg szempontjából majdnem mindegy, hogy milyen típusú volt a gép: (modernizált)SZU-25-ös-e, vagy a korszerűbb 27-es. A LÉNYEG: A DONYECKIEKNEK AKKOR SEM VOLT – és ma sincs – KATONAI REPÜLŐGÉPÜK. Ha pedig oroszok repültek volna be, azt az ukrán és amerikai radarok észlelték volna. (De nem észlelték! Vagy ha észlelték, akkor miért nem szóltak? ÉS, LEGFŐKÉPPEN, HOL VANNAK AZ AMERIKAI MŰHOLDAK FELVÉTELEI?)

              A BUK-os sztori is ezer sebből vérzik. A népfelkelők által nem sokkal előbb zsákmányolt kilövőállás 1. használhatatlan volt; 2. az csak egy része annak a BALLISZTIKUS RAKÉTA-RENDSZERNEK (amelyik – olvastam – három vagy négy részből áll.)

              Ami konkrétan azt a kilövőállást illeti, amit a junta véres rongyként rázott, azzal csak két baj volt.

              A fedősztori szerint az oroszok pár nappal előbb kölcsönadták, majd nyomban, a repülőgép lelövése után, vissza is vitték. (Megint csak apropó: 1. honnan tudták az oroszok, hogy azt a július 17-én átrepülő gépet fogják lelőni, amelyik a szokásos útvonalától – CSAK AZNAP – legalább 50, mások szerint 200 km-re északra tért el, pont azon területek fölé, ahol harcok folytak, és amely légteret az ukrán kormánynak, éppen a harcok miatt, kutya kötelessége lett volna lezárni. Ezért is indítottak egyik-másik áldozat hozzátartozói már pereket az ukrán kormány ellen. 2. A népfelkelők között nincs olyan, aki egy BUK-rendszert kezelni tudna. 3. Az a BUK már régen elavult: Oroszországban azóta /tíz éve/ már a második új nemzedéke van forgalomban.)

              Az ukránok BUK-fedősztorijával amúgy két gond is van:

              1. Prezentáltak egy fényképet, miszerint a BUK-kilövőállás (igen, egy hiányzó rakétával) az orosz határ felé halad KRASZNODON városon keresztül. (Igen, van egy ilyen város, az orosz határtól kb. 10-15 km-re. A kilövőállás (olyan, mint egy nagy tank) tehát KELET felé tartott (volna).
              Igen ám, csakhogy a fotós elkövetett egy súlyos hibát. A rakétás tank csakugyan keresztülment egy városon. Csakhogy valaki a fényképen, az út mellett, fölfedezett egy hirdetőoszlopot. Amin egy KRASZNOARMEJSZKI cég hirdetette szolgáltatásai. Nos, KRASZNOARMEJSZK városa a repülőgép-szerencsétlenség helyszínétől mintegy 50 km-re NYUGATRA található. (Mellesleg, a várost május 11-én elfoglalták a junta katonái, azóta is a megszállásuk alatt van.)
              MEG TUDJA-E NEKEM VALAKI MAGYARÁZNI, HOGY AZ OROSZOK MIÉRT NYUGAT, UKRAJNA BELSEJE FELÉ SZÁLLÍTOTTÁK A RAKÉTÁJUKAT, ráadásul egy, az ellenség által akkor már több mint két hónapja megszállt városon keresztül?

              2. Ezen a kilövőálláson látható egy 312-es szám. Nos: még március elején, a helyszín közelében lévő Gorlovka város lakója a mobilján videóra vette egy ukrán hadoszlop vonulását, KÖZÖTTÜK AZZAL A BIZONYOS, 312-ES SZÁMÚ KILÖVŐÁLLÁSSAL EGYÜTT. Az alakulat nyiván le is táborozott: VÉLHETŐEN OTT, AHOL JÚLIUS 17-ÉN IS TARTÓZKODTAK?

              Ha az oroszok ezzel, a 312 sz. rakétakilövővel lőtték volna le a gépet, akkor MEG TUDJA-E NEKEM MAGYARÁZNI, HOGY HOGYAN KERÜLT AZ OROSZOKHOZ EZ A KILÖVŐ, AMIT AZUTÁN NYOMBAN EL IS SZÁLLÍTOTTAK – de nyugat, Ukrajna belseje felé?

              Feltűnt-e valakinek, milyen nagy a csend a gép körül?

              1. Holott az ICAO (a Nemzetközi Polgári Légiforgalmi Szervezet) szabályzata szerint az ilyesfajta katasztrófákról LEGKÉSŐBB EGY HÓNAPON BELÜL EL KELL KÉSZÍTENI, ÉS A SZERVEZETHEZ EL KELL JUTTATNI A JELENTÉST. Hol van azóta is a jelentés? Eltelt öt hónap! Jövő nyárra ígérik!

              2. Mi, akik hazugságnak, provokációnak tarjuk ezt az egész gyalázatosságot (mellesleg – Szelényi Zsuzsanna figyelmébe – polgári célú közlekedési eszközök megsemmisítése még háborús körülmények közepette is háborús bűntett), úgy véljük: A GÉPET AZÉRT LŐTTÉK LE, HOGY HÁBORÚS BŰNTETTEL VÁDOLHASSÁK MEG AZ OROSZOKAT ÉS A NÉPFELKELŐKET – akik ellen, éppen emiatt, A NATO-NAK JOGÁBAN ÁLLT VOLNA FEGYVERESEN BEAVATKOZNI.
              Ám azok számára, akik szerint ez nem provokáció volt, szintén föl kellett volna már tűnni, illetve bennük már föl kellett volna hogy vetődjön a kérdés: HA NYUGATON MEGÁLLAPÍTOTTÁK, HOGY AZ OROSZOK HÁBORÚS BŰNTETTE TÖRTÉNT, akkor hol van a Nyugat KONKRÉT VÁDJA ezzel kapcsolatban. (Mert az egy dolog, hogy a junta mit hazudozik, és EGÉSZEN MÁS DOLOG, HA A HOLLANDIÁBAN MÁR HÓNAPOK ÓTA TARTÓ VIZSGÁLATOK MEGÁLLAPÍTOTTÁK VOLNA, HOGY A GÉPET AZ OROSZOK (vagy a felkelők) LŐTTÉK LE.
              Erre kérdem én: VAJON HA TÉNYLEG BEBIZONYOSODOTT VOLNA AZ OROSZOK BŰNÖSSÉGE, AKKOR IS ÍGY HALLGATNA A NYUGAT? Nem azzal lenne-e már hónapok óta tele az egész sajtó? Sőt: nem indította-e volna már el a hadjáratát a NATO (vagy nem kezdődtek volna-e már régen érdemi egyeztetések a NATO fegyveres beavatkozásáról a háborús bűnösök ellen)?

              VAJON EZ A NAGY HALLGATÁS NEM AZÉRT VAN-E, mert (minimum) nem tudták megállapítani az oroszok bűnösségét? Vagy nem éppen azért van-e, MERT AZ DERÜLT KI, AMIRŐL MÁR RÉGEN MINDENKI BESZÉL: az ukránok lőtték le a gépet? HOGY NEM PUTYIN, HANEM A JENKIK ÁLTAL HATALOMRA JUTTATOTT FASISZTA JUNTA A HÁBORÚS BŰNÖS? Akiket, éppen ezért, és tengernyi egyéb háborús bűntetteikért már ma éjjel le kellene tartóztatni, és az egész mocskos bagázst Hágába kellene vinni, a Nemzetközi Büntető Törvényszék elé? NEM AZÉRT-E A KUSS, MERT AZ EGÉSZ ROHADT, SZEMÉT NYUGATI BANDÁNAK EL KELLENE SZÁMOLNIA A VILÁG KÖZVÉLEMÉNYÉNEK: azok, akik az emberi jogokról szónokolnak; a magyarországi korrupción meg sajtószabadságon jajveszékelnek – UKRAJNÁBAN EGY ÍZIG-VÉRIG NÁCI, HÁBORÚS BŰNÖS, TÖMEGGYILKOS, NYAKIG VÉRES JUNTÁT JUTTATTAK HATALOMRA, SEGÍTIK MINDEN EREJÜKKEL: pénzzel, paripával és fegyverrel.

              • agyorkos szerint:

                Ez szép összefoglaló, kösz’! Mindezt fejből?

              • Névtelen szerint:

                Marhaság!

              • Névtelen szerint:

                Érdekes felvetések.Az írás egyík része teljesen igaznak tűnik…más része azért nem ,mert csak az tudja az igazat,aki a kilövésnél-lelövésnél ott volt,azokat viszont vagy statáriálisan kivégezték,vagy elküldték őket “nyaralni”más országokba,nehogy beszéljenek.Lehet ,egyrésze az ISIS-nél szolgál,más része még távolabbra állt odébb.Hm?

            • Névtelen szerint:

              Ráhibázott tisztelt Leopold!

  5. lacii szerint:

    A Magyar “szakértök” azt is eltudják , magyarázni, hogy 47 ezer forintból milyen szépen meg tudnak élni az emberek. Az A sötét lelkű. Harag Péter. Még azt is megtudta “szak érteni”, hogy azért nem éheznek és esznek a gyerekek reggel, mert nem éhesek.
    Ennyit a szakértőkről. Egy hatalmas fekete pók lakmározik a Magyar népléleken. De már nem sokáig.
    Nagyon jó és sok ember van akik a háttérben munkálkodik . Mert senki nem hiheti komolyan hogy pár szociopata továbbra is vezetheti a világot.
    Kezdenek kiderülni a “turpisságok”. Mondhatni az igazságok napfényre kerülnek.
    Ez a Link is csak egy vélemény.

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/12/a-kinzasokrol-szolo-jelentes-magas.html#.VJGPX3s9b4o

    • 1 Névtelen szerint:

      Lacii!
      Sajnos a “szagértők” akkor a 47 ezerről nem hazudtak, csak azt “felejtették el” hozzátenni, hogy naponta, ami ugye másfél millió havonta, ami egy noname képviselő havi jussa.

  6. БЕРКУТ szerint:

    És erről a zsindex meg a 444 persze hogy nem beszél. De remélem ebből nagy balhé lesz

  7. 1 Névtelen szerint:

    Egy biztos: Az utasszállító a levegőben szétesett, ugyanakkor golyó ütötte nyomok voltak a roncsokon.
    Két hete Moszkva mellett leesett egy MIG29-es gyakorlógép. A pilóta katapultált a repülő egy iskola mellett, Moszkva külvárosában a földbe csapódott, óriási krátert hagyva maga után, ami az utasszállítónál ugye nem volt:
    http://rt.com/news/211475-fighter-jet-crash-russia/

  8. Névtelen szerint:

    Sokat nem kellett modernizálni,elég volt “hagyományos burkolatú” géppel repülni.A cikkben szereplő 7000 méter a 13mm-es páncélburkolattal épített gépmadárra vonatkozik.google….’88-ban mértek12400 m. Repülési magasságot direkt erre átalakítva.

  9. agyorkos szerint:

    “Amerikai Megszállott Megszállóink!
    Az Amerikai ACTA szerint Magyarországra érkezett egy újabb Amerikai kontingens! Legalább 4-5000-katona.
    Eddig ismeretlen (felújított) volt szovjet laktanyákban fogják őket elszállásolni.A egyes katonai hírforrások szerint komolyabb NATO “hadgyakorlat”-ra készülnek!
    Szerkesztői vélemény:
    Nem hiszem nem hiszem hogy ekkora katonai erőt kell mozgósítani egy hadgyakorlatra.Már eddig is Magyarországon szolgált legalább 4000-amerikai katona(Akiket mi tartunk el!)Utána a nyári NATO hadgyakorlatok keretein belül itt hagytak még kb 2000 főt teljes felszereléssel, harckocsikkal stb,stb….Ezen kívül az ősszel hazánkba küldtek 22 db tömegoszlató harcászati páncélozott gépjárművet.(Ajándék ként).De ez még mindig nem a csúcs!
    Utána a nyakunkra sóztak 100-db páncélos harckocsit.
    Most meg ez.
    Lassan jobban őrzik Magyarországot mint az amerikai arany készletet!
    Ja és az izraeli hadsereg alakulatáról,a moszadról és a hazaáruló politikusaink által finanszírozott fegyveres bérzsoldosokról + a zsidó és cigány gárdáról (akiket páróra alatt felfegyverezhetnek a lakossággal szemben) még nem is tettünk említést.
    Na de ki véd meg minket???
    Igaz ott a Magyar ellen állás Pl:
    Magyar Gárda (pár ezer fegyvertelen hazafi)
    Magyar Nemzeti Gárda (pár ezer fegyvertelen hazafi)
    Szebb Jövőért Magyar Önvédelem(pár ezer fegyvertelen hazafi)
    Nemzeti Őrsereg (pár ezer fegyvertelen hazafi)
    Véderő (pár száz fegyvertelen hazafi)
    Betyár sereg (talán csak kevesen vannak)
    Vagy a rend és hon védelem:
    Magyar Hadsereg (na az egy vicc)
    Magyar Rendőrség (80-ezer fegyveres) na ők két esélyesek
    Ha a törvény alkotók mellé állnak a nemzettel szemben akkor ellenség!Ha ellenük fordulnak munkanélküli fegyvertelen bűnöző hazafik.
    NAV ( Pár száz fegyveres )
    Polgár őrség ( 🙂 🙂 )
    Drága testvéreim a tények alapján ha előbb vagy utóbb (de inkább előbb)Nem kelünk ki a fotelből és szerzünk be komolyabb védelmi eszközöket.
    Ennek az országnak meszeltek!”

    Forrás: Az Új Világrend A Világ Leigázása (FB)

    • agyorkos szerint:

      Orbán Viktor mondta:

      “”Magyarország fekvése eddig leginkább azt hozta magával, hogy mindenfajta hadseregek mentek keresztül az országon, úgy érezzük, hogy most végre pozitív irányban változik a történelem, mert áruk fognak keresztülmenni és vasútvonal fog keresztülmenni Magyarországon” – fogalmazott a kormányfő.”

      http://hvg.hu/gazdasag/20141217_Orban_Ugy_erezzuk_hogy_most_vegre_pozitiv

    • 1 Névtelen szerint:

      Van igazság a fákbukos bejegyzésben, de arra nem tér ki, hogy a NATO-nak szándékosan ezt tettük meg, ugyanakkor 12 NATO logisztikai bázis van ma hazánkban.

      Orsós a napokban arról pofázott, hogy az Usrael műveleti területté nyilvánította az országunkat….

      • realeg szerint:

        1 Névtelen “Orsós a napokban arról pofázott, hogy az Usrael műveleti területté nyilvánította az országunkat”
        Az erről készült videót tedd már fel. Na, ilyen nincs. Tehát hazudsz! Azért mert nem szeretem a vityát, még nem hazudozok össze-vissza!!!

        • realeg szerint:

          1 névtelen Ha esetleg mégsem hazudsz akkor fogalmad sincs a “Műveleti terület” fogalmáról…

            • Leopold szerint:

              Mondott az már olyat is, hogy itt szabadságharc meg fülkeforradalom van, most meg műveleti terület lettünk. Nem kell komolyan venni, buggyant az öreg.

            • Névtelen szerint:

              Amennyiben jelentős létszámú magyar egység segítette a szakadárokat….Netán itthonról,ún.kiber hadműveletekkel.Így nem híbáztathatók az oroszok akik ott voltak,s a magyarok sem,mert ők meg itthon voltak.Ha itthon voltak nem voltak ott…legfeljebb a számítógépeikkel.Hm?…Az oroszok meg megkértek néhány hazai szimpatizánst:”ugyan lennének kedvesek beleszólni Magyarból.”..s így mindenki fedve lett!Hm?

          • Névtelen szerint:

            Realeg, vedd be a gyógyszered, te hazudozol de folyamatosan.
            Egy szarkeverő vagy.

            • realeg szerint:

              Nekem nincs rá szükségem, te meg nem vagy gyógyítható! Hazudozni meg a te fajtád szokott, meg aki fel nevelt! Cáfolni természetesen nem tudsz… Szar alak vagy! 😀 😀 😀

            • realeg szerint:

              Ja, ilyenkor pontosan idéz az origó és hiteles!!!
              Máskor meg a z origo, a nol, meg az index is zsidó hírforrás! 😀 😀 😀 Hülye vagy csak nem forogsz! 😀 😀 😀
              Ha nem hazudik akkor orbán nem tudja mi az a műveleti terület, de akkor minek vannak a tanácsadói???

            • realeg szerint:

              1 névtelen emberszabású!
              Műveleti terület: földrajzi terület és a felette lévő légtér, ahol a szembenálló felek konkrét fegyveres cselekményei megvalósulnak vagy ennek veszélye fennáll, ill. a szemben álló felek fegyveres összeütközése miatt veszélyeztetett terület.
              Nos Magyarország területén milyen fegyveres összeütközés veszélye áll fenn? Semmilyen. Mehetsz a helyedre!

      • Névtelen szerint:

        Műveleti terüet=frontvonal. Juli

    • realeg szerint:

      agyorkos! A kétesélyes rendőrség létszáma hol 80000 ezres? A hivatásos állomány létszáma (egyenruhás, de beleértve az egyenruhás aktatológatót és kávéfőzőt is) 37508 fő volt 2014. március 01-én.

      Click to access 140320-orfk-letszam-helyreig.pdf

      A honvédség létszáma ugyan kisebb, de:
      1. légi ereje van még ha csekély is
      2. nehézfegyverzete van sajnos ebből is kevés.
      3. van viszont még (amíg ki nem halnak), kiképzett tartalékos állománya
      A sok-sok fegyvertelen “hazafi” nagy része viszont még soha sem szagolt lőport… Így a harcértéke még a 60 éves egészséges kiképzett öregével sem ér fel.
      A betyárseregtől és sittes tagjaitól a fosztogatáson kívül, más nem várható.

      • agyorkos szerint:

        Jó ez az ORFK-s levél! Mindenkit beleszámolva is csak 50 ezer fős a rendőrség. A FB posztoló alaposan túllőtte a számot. 🙂
        A honvédséget viccnek nevezte. Valószínűleg az ön által leírtak miatt gondolta így.
        A “hazafik” fegyverviselési, -tartási szokásairól nincs információm, valószínűleg csak a rendőrségnek van. 😉
        Betyársereg: lehet, hogy igaza van, eddig viszont nem erről tanúskodnak a tetteik.

    • serto kalman szerint:

      A legjobb a “betyar sereg ” max 3 fo . Az elso negy meg egy es ugyan az

  10. agyorkos szerint:

    “MAGYARORSZÁG KIÁLL AZ OROSZOK ELLENI SZANKCIÓK MELLETT

    Magyarország a többi visegrádi országgal és az Európai Unióval együtt kitart az ukrajnai konfliktus miatt Oroszországgal szemben hozott szankciók mellett – hangsúlyozta Szabó László, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Kijevben.

    A tisztségviselő azután nyilatkozott az MTI-nek, hogy a V4-ek külügyi vezetői az ukrán fővárosban Petro Porosenko elnökkel folytattak megbeszélést, amelyen jelen volt Pavlo Klimkin külügyminiszter is, valamint külön találkoztak ukrán parlamenti frakcióvezetőkkel.

    ELMONDTA: MAGYAR RÉSZRŐL ÍGÉRETET TETT ARRA, HOGY VÁRHATÓAN JANUÁRBAN ÚJRAINDUL AZ ŐSSZEL LEÁLLÍTOTT REVERZ, AZAZ VISSZAFELÉ IRÁNYÍTOTT GÁZSZÁLLÍTÁS MAGYARORSZÁG FELŐL UKRAJNÁBA. „A Naftohaz (ukrán állami gázvállalat) és a magyar gázszállításért felelős cég már a szerződés véglegesítésén dolgozik” – tette hozzá az államtitkár.

    Szabó László megerősítette, hogy Magyarország kész segítséget nyújtani Ukrajnának az uniós társulási megállapodásban foglaltak teljesítésében, elsősorban gazdaságpolitikai, azon belül a kis- és középvállalatok fejlesztésével kapcsolatos ismeretek átadásával. Budapest emellett szakértőket is biztosít majd Ukrajnának a közigazgatás uniós jogharmonizációjának elősegítésére. Elmondta, hogy további száz ukrán diákot fogad Magyarország állami ösztöndíjas képzésre a jelenleg nálunk ösztöndíjjal tanuló 1080 ukrán diák mellé.

    A visegrádi országok külügyi vezetői egyöntetűen hangsúlyozták annak fontosságát, hogy a kelet-ukrajnai konfliktusban részt vevő felek mindegyike tartsa magát a megbékélést célzó minszki megállapodásokban foglaltakhoz.

    Porosenko a maga részéről tájékoztatta a visegrádi országok képviselőit arról, hogy Kijev továbbra is biztosítja az áram- és gázellátást a szakadárok által megszállt kelet-ukrajnai területeknek. Rámutatott arra, hogy az ukrán államnak emiatt keletkező veszteségei miatt is rendkívül fontos az Európai Unió pénzügyi segítsége.

    Szabó László tájékoztatása szerint a frakcióvezetőkkel folytatott megbeszélésen a visegrádi országok külügyi vezetői azt tapasztalták, hogy az ukrán parlamenti többség is elkötelezett az európai integrációt célzó reformok véghezvitele mellett.”

    Forrás: Orosz Hírek (FB)

    A reverz miatt nagyon meg fogjuk ütni a bokánkat!

    • Sámánkirály szerint:

      Azért valamilyen szinten a kormányt is meg tudom érteni. Álljunk az oroszok mellé? Jön a a NATO és “rendet tesz”. Álljunk a NATO mellé? Mehetünk a az eljövendő frontra ágyútölteléknek és ha majd ide ér a front úgy járunk mint 1944-45-ben. Nem könnyű azért.

    • Csikós Sándor szerint:

      “Porosenko a maga részéről tájékoztatta a visegrádi országok képviselőit arról, hogy Kijev továbbra is biztosítja az áram- és gázellátást a szakadárok által megszállt kelet-ukrajnai területeknek”. – NO, EZ ÚGY HAZUGSÁG, AHOGY VAN. És ahogy – az ő esetében – ez lenni szokott. Polgártársaim, így higyjünk Poros Jankónak!

  11. Nagy Ferenc szerint:

    ez a Su 25 téma megint hülyeség. pláne miután beismerte már egy orosz katonai parancsnok bő 2 hónapja hogy tévedésből ők lőtték le.

    • agyorkos szerint:

      Erről a forrást légyszives mellékeld ide! Egyébként ezt az állítást az ukrán média hazudozásának tudom be.

      • pilota szerint:

        agyorkos

        “Egyébként ezt az állítást az ukrán média hazudozásának tudom be.”

        én ezt a mostanit meg az orosznak 🙂 (Tényleg, az orosz média nem hazudhat? 🙂 )

        (A su-25-el nem csak az a probléma, hogy fel tud-e 10.000 méterig emelkedni… hanem HA esetleg még fel is tudna, (mert mondjuk lecsupaszítják teljesen), de egy hasonló sebességű, tőle X kilmoéterre lévő boeinget kb annyi esélye lenne lelőni, mint neked a lotto ötösre. Elvileg van esélyed, de roppant kicsi). Hogy a Boeinget lecsupaszították-e? Eszerint Te már előre eldöntötted, hogy le volt csupaszítva, előre megfontolt szándékkal, hogy le tudjanak lőni vele egy nagy magasságon repülő utasszállítót. Ezekszerint már eldöntötted azt is, hogy csakis az ukránok lőhették le. Így pedig, bármiféle vizsgálat bármit állapít meg, azt elutasítod, ami nem ezt mondja, hiszen ezen állításon kívül mindent az ukrán/nyugati média hazugságának tudod be. 🙂 )

        • agyorkos szerint:

          “én ezt a mostanit meg az orosznak”
          Nincs ezzel semmi gond. Mindenki annak hisz, akinek akar.

          A zárójelbe leírt szöveget (csupaszítás, stb) azt hiszem rossz embernek címezted. Javaslom a megfelelő helyre átmásolni!

        • Csikós Sándor szerint:

          Ez egy elavult géptípus, amit az oroszok már régen kivontak a forgalomból. MÁS: ha berepült volna, az amerikai műholdak azonnal észlelték volna – Európa pedig akkor egész nap ezen sivalkodott volna. De nem tette – mint ahogy az állítólagos amerikai bizonyítékokat is hiába követelik az oroszok. Ugyanolyan hiába – csak sokkal régebben – mint amennyire hiába követeljük mi is a MAGYAR TÖRVÉNYEKET (állítólag)MEGSÉRTŐ Vida Ildikó elleni AMERIKAI bizonyítékokat. (Az az ő bajuk, hogy szájalnak, pofáznak – régen hozzászoktak, hogy őket aztán senki sem vonhatja felelősségre. Obama meg is mondta: az amerikai nemzet, AZ EGY KÜLÖNLEGES NEMZET, AMELY HIVATOTT a béke védelmére, szerte a világon. A félkenyai félnéger már csak igazán tudja …)

      • Nagy Ferenc szerint:

        mondjuk feltették a videot is atiszt maga mondta el és nem az ukrán média tette fel … keress csak rá.
        majd meg keresed magadnak, mert én nem fogom

  12. bla-bla szerint:

    Realeg: Utolsó mondatod nem kellett volna…….

  13. Névtelen szerint:

    Szerintem egy, az a két maláj gép És akkor minden a helyére kerül 😀 😀 Juli

    • daenki7 szerint:

      Hát kedves Juli ez a lehetőség erősen benne van a pakliban … 🙂 … de idővel minden ki fog derülni (ez már csak egy ilyen pletykás világ).

  14. Névtelen szerint:

    Azt a nyomorúlt,szerencsétlen malajsyai utasszállítót -véletlenül -éppen én lövettem le,illetve adtam engedélyt a lelővésére kiber-hadviselés keretén belül ,amit tavaly próbáltak ki előszőr.Hiába kértük,hogy a gép azonosítsa magát…nem tette!Az ukránok meg nem tudták,hogy éppen alul egy föld-levegő rakétaüteget zabráltunk(tak) el az egyik felfedezett katonai raktárból,kipróbálás végett…adódott ez a nagy behemót repcsi,aki nem akart velünk beszélni-sehogy!!!Affene a fajtáját!Mit tehettünk!Féltünk,hogy valami szuperbombázó hoz “égi mannát”az állásainkra,s mivel sehogy sem adott választ semmilyen kérelmünkre,hogy HELLÓ!:Hé!Ki vagy?Barát vagy ellenség?!…Kipróbáltuk az új szerzeményünket,s puff-lelöttük!Azt hittük rosszban sántikáló katonai gép.De mikor lehulltak a szerencsétlen utasok,nagyon megijedt a csapat.Mondtam:gyorsan toljátok át az ukrán állásokhoz a masinát,s oszt usgyi!Vagy föbe lesztek lőve háborús büncselekményért a frontvonalban ,vagy eltüntök!Inkább megyünk!-volt a válasz,Hát akkor gyorsan és minél messzebbre!Megyünk!-s elmentek.Ki tudja hova?!Most írhatnám ,hogy ez az igaz történet,de ki adna hitelt neki?S minek?

  15. Névtelen szerint:

    S MINEK!

  16. Névtelen szerint:

    Megcáfolja valaki a fent leírt lelővési esetet biztosan ülő bizonyítékokkal?

  17. Névtelen szerint:

    Én,megcáfolom!Ha valaki tavaly nyáron folyamatosan figyelemmel kisérte a donyeckí védelmi miniszter Igor Vasziljevics Sztrelkov világhírű naplóját,mely mindenről élethűen írt…akkor olvashatta,hogy senki más nem lötte le az utasszállítót ,mint az éppen arra haladó ,űrbázisára induló csészealj.Nem találta telibe,hiszen akkor mindkettő darabokra hullt volna,csupán a nagysebességre kapcsolt űrhajó légőrvénye taszajtotta a mélybe a szerencsétlenül járt utasszállítót.Béke poraikra!

Hozzászólás