Virusbombák Donbasszra?(!)

Ha CSAK EGY blogoldalon olvasnánk a cimet-talán legyintenénk! Fantáziálás!
Ám a http://pravdatoday.info-nem egy blogocska. Márpedig ha itt megjeleni valami-érdemes elolvasni! Mi is megtettük. A hajunk szála állt az égnek! Bizunk abban, hogy orosz illetékesek figyelmét sem kerülte el ez az irás. A cime: “Virusbombázás”.
Az alcime: “Lehetséges bakteriológiai fegyver használata az Antiterrorista Operáció (ATO) zónában”

Pár hete mi is foglalkoztunk itt a Bal-Rad-on a témával, miszerint a kijevi hiénahatalom esetleg játszadozik a Donbassz elleni vegyi és bakteriológiai fegyverek bevetésének gondolatával.
A pravdatoday.info mai irása újfent felveti a témát-de már “meredekebb” formában.
Tekintettel a cikk hatalmas terjedelmére, és a már ismert és számtalanszor elsirt kapacitáshiányunkra, javasoljuk újfent a Google forditóprogramjának igénybe vételét. (Vérfagyasztó szórakozás lesz-de megéri!)
A cikk végére érve levonhatjuk a következtetést: olyan galád hatalom feni a karmait a világra, amelynek elpusztitása minden jóérzésű ember számára kötelező feladat!
http://pravdatoday.info/content/virusnaya-bombardirovka
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) Virusbombák Donbasszra?(!) bejegyzéshez

  1. Pityu szerint:

    Hát igen már kezdik manipulálni a tudatalattit,hogyha bekövetkezne egy ilyen szörnyűség akkor a birka csal legyint hogy igen valahol valamikor hallottam vagy olvastam már róla…Az ilyen írások kiagyalóit se ártan a falhoz állítani, a mentoraikkal együtt!!

Hozzászólás