Zengett tegnap Harkovban a “Вставай страна огромная!”

Harkovban tegnap – egy kissé a “Függetlenség” Napja kijevi valcmanista parádésorozathoz igazitva a dolgokat – demonstrációt tartottak.
Ez a demonstráció korántsem volt összhangban a Nyalókakirályék ön és hatalomdicsőitő, mára szervezett seregszemléjével. A harkovi demonstráció az Újoroszország eszméje, Donbassz szabadságharca melletti kiállás jegyében fogant és zajlott le.

har1har2 har3

A harminc méter hosszú “Georgijevszkij Lentocska” – “György Szalag” – az orosz összetartozás jelképeként “uralta” a demonstráció mondanivalóját, a kommunista szimbólumok, zászlók mellett!
A város fasiszta és neonáci majdanovcijai döbbenetükben fülüket – farkukat behúzva lapitottak a demonstráció láttán. Nem hogy masirozgatni, mutatkozni sem mertek tegnap egész nap Harkovban.
A “Вставай страна огромная !” – “Kelj fel hatalmas ország !” molinó láttán, és a dal hallatán pedig igencsak rossz hangulatba kerülhettek, kiváltképp pedig ha az utóbbi napok donbasszi harctéri eseményeit is kitárgyalták.
A tegnapi nap Harkovban nem róluk és nem Nyalókakirályékról szólt!
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

32 hozzászólás a(z) Zengett tegnap Harkovban a “Вставай страна огромная!” bejegyzéshez

  1. roywater szerint:

    Ébred az oroszlán!

  2. Sub Zero szerint:

    A kommunista jelképekre feláll a hátamon a szőr. Félretéve minden ellenérzésemet, el kell mondjam, hogy ami jár az jár!
    Donyeck Luhanszk és az eredetileg orosz többségű, mindig Oroszországhoz tartozó területek Oroszországnak járnak. A Wilsoni elvek szerint is! Miért is csonkították meg Magyarországot? Az egyik indok az volt, hogy rosszul kezelte a kisebbségek kérdését. Ugyan az a nyugat most? Nincs egy becsületes nyugati politikus, amelyiknél kiverné a dombasszi helyzet a biztosítékot? Nincs, marionett figurák mind. Felmerül a kérdés, ki mozgatja ezeket a bábokat? A válasz egyre inkább szélesebb tömegek előtt is kezd megfogalmazódni.

    • furnan szerint:

      A kommunista jelképekről…..
      Hát ne álljon fel a szőr ! ! Gondoljál bele, 1917. óta hova jutott az orosz társadalom…..jobbágysorból az űr-nagyhatalomig…..és közben volt egy megnyert világháború….
      Miért is ne lennének büszkék a korszakra ? ?

      Egyszer, majd mi is bevalljuk magunknak, hogy minden hibája és “terrorja” ellenére, a Kádár-korszak Magyarországot európai útra állította……
      A többi mondatoddal te4ljesen egyetértek……

      • Névtelen szerint:

        A kommunista jelképeknek ott is itt is jelentése,tartalma van.Mindenki tudja a 600 magyar gazdag kivételével,hogy a kommunista jelképek,a jólét,az emberi értékek,a becsület és a hazaszeretet jelképei.Ettől nemzeti kommunizmus a Kádár rendszer.Én elhiszem Vargának,Orbánnak,hogy a gazdaság jól teljesít.Nem azért mert mondják,hanem azért,mert tudom,hogy az övéké a hatszáz ingyenélő,semmire való gazemberé jól működik.Lopnak mint a szarka.Bár ezt már a szarka is kikérné magának,hogy ne sértegessem.Ezek az állkeresztény értelmiségiek Kádár cipőfűzőjéig nem érnek fel.Csalhatnak ahogy csak tudnak.És tudnak.Tegnap a Népköztársaság mozgalom egyik önkormányzati képviselőjelöltjét,akit a Munkáspárt színeiben indítunk,meg kapta az értesítést,hogy 11 napra közmunkát kell végeznie és hétfőn kell kezdeni,hogy a 22 ezer forintját megkapja.Szóval nincs a kommunista jelképekkel baj.A keresztel,és a rajta kivégzett emberrel attól több! Vitorla

        • he ja szerint:

          eleg sok bajt meg ruszki allami gazdagok altal penzelt elvi hivatalnokokat, korrupt szemeteket hozott a kommunizmus is, de eleg borzaszto kulonbsegek uraltak ezt a vilagot, az lett a sorunk, sub zeroval egyetertek ….

      • Sub Zero szerint:

        A kommunizmusnak 150000000 áldozata van az elmúlt 100 év alatt. Ezeknek a száma a mai napig csak É. Koreában 30000 emberélettel nő évente. Mindezt Kommunista jelképek alatt. Ezért áll fel a hátamon a szőr. Jobban tetszik Új Oroszország zászlaja. (Majdnem Konföderációs.)

        Admin:

        De most mondd meg: honnan merited ezeket a hülye számokat? Százötven millió! Ez annyi, mint Oroszország jelenlegi lakossága. Persze ha beleveszed 1917-től azokat a háborúkat szerte a világban, ahol valamelyik fél kommunista volt, akkor az össz létszám kijöhet.
        De!

        Az ATV kora esti betelefonálós műsorában már harmadik napja (függetlenül attól, hogy mi a meghirdetett téma) egyebet sem hallani a betelefonálóktól, hogy “bezzeg a Kádár-rendszerben!”-“Bezzeg a szocializmusban!” És függetlenül attól, hogy Valagyivosztokban vagy Ungváron érdeklődsz emberektől-még a fiatalok is-ugyanezt mondják! Hogy “a szocializmusban, vagy a szojuzban sokkal jobb volt, mint most!”
        Pl. általános a vélemény, hogy a gulagot ki kellett érdemelni! És a lakosság túlnyomó többsége szerint is eltúlzottak a számok, mig az eredmények alulbecsültek!
        Persze mások az arányok mondjuk Ázsiában, és mások Európában! Áldozatok tekintetében. Ugyanakkor a “kommunisták áldozatai” közé besorolni egy kambodzsai “polpotista” népirtást, nagyon erőltetett dolog! Ott négy év alatt pusztitottak el hárommillió embert. Azért ez már nagyon durva arány! Hány Kambodzsának kellett volna ahhoz megtörténnie, hogy kijöjjön ez a 150 millió?
        Azt tudni kell: már jó ideje zajlik ismételten ez a számháború, mert egyszerűen el akarják vaditani az embereket! Ugyanis megint nagyon nő a nyomor a világban, és mindenfelé növekszik a “kommunista veszély”! Úgyhogy ezek a számok úgy marhaságok-ahogy vannak! A “kommunisták áldozatait” illetően!
        Persze a probléma az az ismeret “terjesztésében” van! A legegyszerűbben úgy lehetne megfogalmazni, hogy “ellenséges propaganda”! Ijesztegessük, vaditsuk el a népet!
        Szóval: óvatosabban kellene bánni ezekkel a számokkal! Nem kellene mindent elhinni.

        • Sub Zero szerint:

          A 150000000 bocs, tényleg túlzás volt. a helyes számok: SzU 20, Kína 65, Vietnam 1, Korea 2, Kambodzsa 2, Europa 1, Latin-Am. 0.15, Afrika 1.7, Afganisztán 1.5 Millió halott.
          A Szovjetunióban a viszonylagos “jólétet” a gulag rendszer által kitermelt nyersanyag, gyémánt és arany mennyiség biztosította. Ne legyenek senkinek illúziói. Bárkit bármikor letartóztattak.
          A forrásaim: Szolzsenyicin, Varlam Salamov, Rózsás János, Stephane Courtois stb.

          • he ja szerint:

            En annyit szolnek hozza, hogy Sub Zero nem baj ha megemliti ezt a szamot, altalaban jo gondolatai vannak, de az Adminnal is egyetertek. A kommunizmus rendszere mindig olyan vilagban jott letre ahol nagy a baj, ez magaval hozza mas rendszerek okabol is jovo milliok halalat. Szoval durva a vilag, de ha a tobbi rendszer hagyja idaig fajulni akkor ez sem egy varazsutes. En azt is erdekesnek tartanam ha el kezdenenk osszeadogatni a nyugati impreialista-kapitalista hatalmak altal okozott halottak szamat. Bar ha azt vesszuk hogy meg a nacikat es komcsikat is ezek penzeltek es nagy reszben korruptaltak is, akkor mirol is beszelunk ……. :-`

  3. Névtelen szerint:

    Miért csonkították meg Mo-t? Mert az általatok és a lóbányai által is nagyrabecsült Ferenc Jóska egy vesztes háborúba vitte a Monarchiát. Majd 1919-ben míg a vörös katonák élethalál harcukat vívták az Antant ellen a lóbányai elárulta őket a románoknak, mert nem nemzetvezető hanem egy aljas hazaáruló volt. Nem baj állítsatok szobrot neki meg a csendőröknek is. 2006-ban nem tudom mit lépett volna a sok “nagy-nagy hazafi”, ha mondjuk olyan csendőrös sortűzzel léptek volna fel ellenük… LW

    • Nyeste Ferenc szerint:

      Barátocskám! Azt elfelejted hogy a nagy 19″-es Vörös katonák vezetői mind zsidók voltak! És ha jól emlékszem a Vörös báró a ti Nagy Károlyitok mondota hogy “Katonát soha többé nem akar látni” !!!

      Képzeld 2006-ban ott voltak azok a bizonyos csendőrök és mivel a nyugatnak nem tetszet hogy lázadik a nép így…….

      A te nagy Kun Bélátok vagyis Kohn Béla és pribékjei ölték a Magyart!!!

      • Névtelen szerint:

        Sajnos vitatkoznom kell veled!Ugyanis a vallásos megközelítéssel nem értek egyet.Most vágták le egy keresztény Amerikai fejét.Vallási alapon.A zsidókkal is ez a gondom.Nekem nem a vallással,hanem a világuralmi törekvéssel van bajom.És csak,és csak azzal.Az isten kiválasztott népével.Mindegyik úgy imádja a nemlétező istent ahogy akarja.Bár a lakatos,karosztéria lakatos szomszédom azt mondja erre isten van.Sőt nem is egy.Mert egy nem tudna így kibaszni velem,velünk,ezért kell,hogy több legyen belőle.Sőt végtelenségig rosszindulatúaknak kell ,hogy legyenek.Vitorla

        • Kata szerint:

          Uraim!
          Lássátok már végre, nem a vallásossággal, hanem a bemocskolódott pénzhajhászó egyházzal van a baj. Ezt pedig emlékezetem szerint a Vitorla által kereszten lévő emberrel-nek titulált Jézus is elítélte. Mi több kiverte a pénzváltó zsidókat a templomból.

          Ha veszel egy valóban a keresztényi értékrend szerint élő embert, és veszel egy tisztességes erkölcsi alapokon álló (vagyis nem kunbéla féle cionbolsi) kommunistát arra a nagyon meglepő következtetésre jutsz, hogy olyan azonos értékeket vallanak, mint a tisztességesen végzett becsületes munka, mint a házasság, a család szentsége, egysége és fontossága, törődés az öregekkel és gyerekekkel, a közös tehervállalás, egymás segítése, a tanulás fontossága, szociális érzékenység és sorolhatnám napestig.
          Nem olyan nagy ám az a különbség, köztük, viszont sokkal számosabb a hasonlóság. Erre kell építeni, mert az ellenség közös, akárhogy is nevezik éppen az ellenség az amelyik a fenti értékekre tör.

          • Odesszit/Phoenix szerint:

            Hölgyem! (kevés tisztelettel)

            A zsidó nép (amely egy volt a közel-keleti kis népek közül) alapvetően állattenyésztéssel és valamivel kevésbé földműveléssel foglalkozott (lásd az Ábel – állattenyésztő – és Kain – földművelő – testvérek legendáját). Így volt ez akkor is, amikor a Római Birodalom fennhatósága alá kerültek. A Birodalomban kereskedelemmel a föníciaiak, a görögök, és más hajózó népek foglalkoztak. Ezeknek a kufárjait verte ki a jeruzsálemi ZSIDÓ TEMPLOMBÓL (amit később a rómaiak leromboltak – azóta nincs a zsidóknak temploma, csak imaházaik, zsinagógáik) a ZSIDÓ ANYÁTÓL született, élete nyolcadik napján KÖRÜLMETÉLT (Lukács 1.59 vers), ezért egyértelműen ZSIDÓ Jézus.

            Amikor Nagy Konstantin az addig legkegyetlenebbül üldözött keresztény vallást a Római Birodalom államvallásává tette (“amit nem tudsz megakadályozni, annak állj az élére”), akkor – zseniális aljassággal – a több, mint 200 évig felkorbácsolt keresztény-ellenes gyűlöletet átcsatornázta a zsidókra és megkezdődött a zsidó nép vesszőfutása. Földjeiktől, állataiktól megfosztva végigkergették Európán az Ibériai félszigetig, majd vissza Kelet-Európába. Közben, ha valahol hagyták őket – gettókba szorítva – megállapodni, földet művelni, állatot tenyészteni nem engedték őket.

            Mivel a zsidó a Könyv első népe, amelyiknek – ellentétben a másodikkal, a keresztényekkel, és a harmadikkal, a muszlimokkal – minden tagja, és nem csak a papok, rabbik (akik nem papok, hanem tanítók csupán) köteles volt tudni olvasni a Könyvet, azért tanultabbak, intellektuálisan fejlettebbek voltak a “befogadó” népek tagjai többségénél, így kénytelenek voltak az “intellektuális” szakmákra (orvos, tanító, kereskedő) szakosodni, amiben így természetesen “túlreprezentáltakká” váltak.

            A Reneszánsz idején a feudális uralkodó osztály egyre inkább pénzben kívánt a jövedelméhez jutni, mivel a földbirtokaik silány termékei már nem elégítették ki egyre fokozódó szükségleteiket. Igény támadt tehát pénzzel kereskedő emberekre, uzsorásokra. Mivel a (ZSIDÓ EREDETŰ) Könyv elítélte, tiltotta a kamatszedést (ami a pénzzel kereskedés közgazdasági lényege, nélküle nem működik), azért szinte (vagy nem is “szinte”, hanem tényszerűen) rákényszerítették a zsidókat, hogy ezzel a “bűnös” tevékenységgel foglalkozzanak. Azután – az Önhöz hasonló primitív antiszemiták – ezt a rájuk kényszerített “bűnt”, mint faji sajátosságot rótták fel, és róják fel mind a mai napig an block a zsidóknak (miközben hűen követve Karl Lueger és Herman Göring aljas elvét azt, hogy ki a zsidó ők mondják meg).

            Az ilyenek a “kommunista” szót a szájukra ne merjék venni!

            • he ja szerint:

              Nahh ez egy erdekes csevej volt, vannak itt informaciok, de Katanak is jo meglatasa volt mar a vallasok es filozofiak emberi kapcsolatarol …. Phoenix, mondtal te erdekes dolgokat, aminek utana lehet nezni, korrigaltad ahogy te latod, de ne gondolj olyan sokat, vedd visszabb magad es eleg joember lehetsz:)

            • Kata szerint:

              A válasz stílusa, és hogy köze nincs ahhoz amiről valójában a hozzászólásom szólt önmagáért beszél. (a pénzhajhászás vs értékek és tisztesség nagyjából ez a lényege, ha már magyarázni kell. Feltéve, hogy nem szándékosan magyarázta félre) Hiba volt részemről disznó elé a gyöngyöt szórni

              • Odesszit/Phoenix szerint:

                (Továbbra sem tisztelt) Hölgyem!

                Ön akármit is mondott (talán olyasmit is, amivel akár egyet is lehetne érteni) azt ordenáré, felesleges és a történelem valamint az Ó és Új Testamentumok szövegének nem ismeretéről tanúskodó zsidózással fűszerezte:

                “Mi több kiverte a pénzváltó zsidókat a templomból.”
                “… vagyis nem kunbéla féle cionbolsi …”

                Mivel szerintem a kommunizmus internacionalista, antirasszista ideológia (és ebben igaza van, az eredeti kereszténység is az volt – amíg Nagy Konstantin és utódai be nem mocskolták), ezért bátorkodtam erre a durva stílustörésére felhívni a figyelmet és egyben megragadva az alkalmat néhány történelmi adalékot szolgálni az antiszemitizmus képtelenségeiről és hazugságairól. Ami a stílusomat illeti, az az itt burjánzó antiszemita, cigány-gyűlölő, neonáci stílushoz (amiből Ön is kiveszi a részét) képest kifejezetten tudományos és irodalmi stílus.

                Ön disznóságokat szórt a gyöngyök közé, és ez valóban hiba volt – súlyos 😦

      • Makasov szerint:

        Tévedés Nyeste Ferenc,mert ezt Linder Béla aki szintén júda volt mondotta anno.Egyébként nem istenítjük sem Károlyit,sem Kun Bélát!Ha nem vette volna észre.Viszont a Tanácsköztársaság munkás,paraszt katonáit,őket igen! Ölték a magyart.Kérdezem én Öntől,1990 óta,vajon a ragnáló judás kormányok hány magyart öltek meg???Mondjuk halálra fagytak a lakásukban,mert nem volt pénz tüzifára,éhen pusztultak,mert európában az egyik legmagasabb az élelmiszerekre kivetett áfa???Egy munkakerűlő kisebbség agresszív tagjai által legyilkolt magyarok,vajjon hányan lehetnek az áldozatok??Kiszámolta már valaha is??Munkájuktól megfosztottan,és jogfosztottságban,végső kilátástalanságukban öngyilkosok lettek.Mennyien lehetnek???Javaslom Önnek,mielőtt butaságokra ragadtatja magát,előbb gondolkozzon!

      • Odesszit/Phoenix szerint:

        Nyeste Ferenc!

        1. Sokan, például Stromfeld Aurél, nem voltak zsidók – nem mintha ez lényeges lenne

        2. Károlyi Mihály gróf volt és nem báró

        3. Tehát Vörös Gróf (vagy vörös gróf) és nem Vörös báró, viszont “nagy Károlyitok” és nem “Nagy Károlyitok”

        4. Linder Béla mondta, aki katolikus apa katolikus fia volt (ezt Makasovnak). Ha idéző jelek közé rakjuk, akkor “… nem akarok látni”.

        5. “tetszett” és nem “tetszet”, “mondotta” és nem “mondota”

        6. “… a ti nagy Kun Bélátok”, vagy “a te nagy Kun Bélád”

        A többi (sem) stimmel

  4. Szubotaj szerint:

    SunZero
    ugyanigy vagyok en is. Amikor lejott, h ez alapvetoen nem etnikai, hanem politikai harc, orosz meg ukran nacik ( zsido vezetes alatt a kijevi oldalon, meg ukran, orosz komcsik amasikon, francia meg spanyol komcsik segitsegevel… na akkor elgondolkoztam. mondjuk a csetnikeket se zavarja. Ja, oroszorszagi eredetu izraeli zsidok is vannak donnaszban…. kaosz a kobon.
    Szimbolumok detto kaosz. Szt Gyorgy szalag, birodalmi, cari (!) sas, birodalmi hadilobogo, a nev cari, 918-ig volt Novorusszia a neve. A meleg tengeri kijarat szimten sok evszazados cari doktrina. Azert egy feher szive ezektol megdobban.

  5. agyorkos szerint:

    Megelepő, hogy a hatalom azonnal nem kergette szét ezt a tüntetést.

    • Névtelen szerint:

      Az őnjelőlt.kievi juntara gondol?
      Milyen hatalom?:)

      Ők is azt hittek ők a hatalom,azt hittek az usa nagyhatalom.
      Azt ááááááááááá dehogy.

  6. 32 van. szerint:

    Roywater, mit akar szimbolizálni az ébredő oroszlán? Sub Zero, a kommunista jelképekkel semmi baj , neked nem jelent semmit, jelenben a jelentése egy egységes, tekintélyes birodalom, jelentős nosztalgiával. Furnan, az orosz társadalom valóban rengeteget fejlődött, de nem biztos az hogy ez a kommunista eszmerendszer érdeme. A 30 évnyi személyi kultusz, a 10 millio áldozat a 2. VH-ban azért nem lehetett túl nagy élmény. A korszakból a dicsőséges honvédő háborúra büszkék, ami összekovácsolta a társadalmat.. A Kádár korszakot ne keverd össze az europai úttal. A 70-80 évek nyitásai után, szerintem sok minden jó irányba mutatott. Névtelen 6:12, amit írtál értékelhetetlen mind történelmi, mint politikai szinten. Szubotáj, ez nem ideologiai harc, legalább is nem úgy ahogy te írod. A jelképek tekintetében és egyébként a zavar az ön készülékében van. Agyarkos, igazad van, én se értem, Harkov az ukránoké. Talán valami megmozdult, és ezt érzi a helyi hatalom is. Névtelen 7:51, a helyi hatalom kijevi irányítás alatt van, akár önjelölt, akár nem. Sajnos ha valaki nagyhatalom , az usa az. De ha, te mondod!

  7. 32 van. szerint:

    Nyeste Ferenc, Névtelen 6:12 azt szerette volna ha 2006-ban a rendfenntartók keményebben , valódi lőszerrel, ne csak gumilövedékkel léptek volna fel a tiltakozások helyszínén tartozkodókkal szemben. Feri megmondta a frankót, akinek meg nem tetszik, az a csőcselék, be kell verni a pofáját. Amit írtál fedi a valóságot. Névtelen 6:12-t válaszra se érdemes méltatni, mert történelmi analfabéta, és teljességgel elfogult.

  8. Terminátor szerint:

    Nagyon szépek a képek és szivmelengetőek,a sok halott látványa után,sajnos még nincs vége. Már azt hittem hogy a Harkoviak imunnisak a tőlük keletebre történő eseményekre. Kellemesen csalódtam ! TERMINÁTOR.

    • agyorkos szerint:

      Én biztos voltam, hogy nem érdektelenek Újoroszország ügye iránt, de eddig még nem mertek lépéseket tenni az ügy érdekében. Ugyanígy van több más városban is, de ahogy közelegnek a felszabadító csapatok, mindenhol aktivizálják majd magukat a civilek.

      Viszont hiányoltam a képekről Újoroszország szép zászlaját! (Persze a Szent György szalag is szép)

  9. Névtelen szerint:

    Névtelen szerint:
    2014/08/24 09:07

    Nem a kereszttel van baj, hanem amit a nevében tesznek!

  10. Névtelen szerint:

    Gondoljon rá akinek van kedve a legyilkolt 10 millió indiánra
    vagy az 1-2 millió magyarra Szent István korában. Bár ez utóbbi nem biztos, hogy igaz.

  11. Makasov szerint:

    Odesszit én nem kívánok fanatikusok ellen háboruzni,mert tudom,a Történelem,s az Idő,igen mindkettő Nagybetűvel engem fog majd igazolni.Akármennyire is véded,s pártolod Népedet,(jogodban áll)az öntudatos, építéseire,haladására büszke parasztok,s munkások,hidd el,nem a Ti gyűlölködő propagandátokra fog felülni,hanem a MI LOBOGÓINK ALÁ FOGNAK SORAKOZNI!Tehát nem nácikká ,és nem internacionalista (ami megjegyzem,nem is olyan rossz,ha a Te néped nem gáncsoskodik)gyökértelen,a cionék kenyerét kereső propagandistává változnak,hanem a Mi Nacionálbolsevik,örök érvényű,és közösségpárti Munkánkat fogják Támogatni!Nekünk,tudod,örök Bajtársaink,s Elvtársaink lesznek Örök időkre a Cionkapitalizmus ellen harcoló Kelet-Ukrajnai orosz Önkéntesek,s azok Családjai!Dicsőség a Hösöknek!

  12. lalikirály szerint:

    A mai művelt ,olvasott ,nem agy mosott emberek meggyőződése szerint már teljes bizonyosságot nyert, hogy a zsidóság az emberiség rákfenéje. Parazita egoista élet szemléletük a Tórában írva vagyon. Jézus soha nem volt zsidó,hiába is próbálja a zsidóság mind ezt bizonygatni.A mennyei isten gyermekét egy pártus hercegnő szülte palotába és nem a jászolba az állatok közt. Bibliai baromságok tömkelegével próbálják félrevezetni a keresztény hitű embert. Zsidóság a kitalált hazugságok által íródott milliószor változtatott bibliát a kukába lehet dobni. Semmi nem fedi a valóságot. Kínai és Indiai papirusz tekercsek egybe hangzóan leírják a valóságot. Kevésbé sem tisztel rabbikám elmúlt az az idő ,hogy hülyére vegyétek a Gójnak nenezett népeket. Kutatások tömkelege cáfolja és bizonyítja a bibliátok hamisságát. A ti istenetek Lucifer és útmutatása a tóra.A Talmud szerint isten szent gyermeke Jézus fekáliában keresztre feszítve szenved a pokolban. Jézus nyilvános meggyalázása és halála azt bizonyította be mindenki számára , hogy lássa meg az emberiség ,hogy kik is valójában a gonosz képviselői ezen a földön .A demagóg hazudozások ideje lejárt.A Hit -gyülibe járók a sátán katonái.Változzatok meg míg nem késő. Minden nemű nép irtás , háború csak is a zsidók pusztító elméjében születik meg .Ez így van mos Ukrajnában is . Mondjátok meg miért jó lenni kapzsinak és kegyetlennek ? Nem vagytok felsőbb rendűek, de betegek igen! Tegyetek le a világ uralomról, nem vagytok csak halandó emberek!

  13. Makasov szerint:

    Lalikirály!Igen,sok igazság van abban,mit mondasz!Egyetértek Veled!Ez főleg az Odesszit nevű cionügynöknek szól!

Hozzászólás