Még mindig a “Donald Cook” miatt háborog az amerikai külügy

A bolond amerikaiak még mindig Fekete-tengerek a kétségbeesésbe hajszolt “Donald Cook” hajójukat emlegetik.
Mint ismeretes, egy SzU-24-es FEGYVERTELEN orosz harci gép tett a hajó fölött-körül néhány kört, amitől a legénység bepánikolt. És ott a tenger közepén azonnal felmondott. Kedden az amerikai külügy megint előcibálta az ügyet-tán’ már senki sem emlékezett rá-és Oroszországot a hajó legénységének demoralizálásával vádolta újfent. “Oroszország lelkileg terrorizálta az amerikai tengerészeket!”-hánytorgatta fel az amerikai külügy ismét.
Állítólag a végsőkig megviselt idegzetű legénység néhány tagja Karácsony alkalmából eltávozást kapott. A bolondok házából, ahol az eset óta kezelik őket. Ők tán’ még összefércelhetők lesznek olyan állapotba, hogy képesek lesznek önmagukat ellátni. (A többieket etetik, kacsáztatják!)
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

23 hozzászólás a(z) Még mindig a “Donald Cook” miatt háborog az amerikai külügy bejegyzéshez

  1. Putyilovszkij szerint:

    Na persze, ahogy azt a ruszki propaganda elképzeli. Valójában ezzel próbálják elterelni a figyelmet a vodka brutális drágulásáról, ami kezd hisztérikus állapotot előidézni az orosz társadalomban, és Putyin se képes megállítani a vodka drágulást, pánikban a nemzet, ilyenkor kellenek az ilyen hírek, de ettől nem lehet berúgni.

    • Royalist Someone szerint:

      Vodka is van, de ott a Hibini is.

      • TERMIN8ATOR szerint:

        Az AECIS reménytelen a HIBINI-vel ! ezt bebizonyitotta a fekete tengeren is, de bebizonyitotta a Perzsa öbölben is. Azóta van egy még ujab az oroszoknak,aztat a MIG 30 -asokra szerelték.A neve : BARSZAZ !

    • realeg szerint:

      Biztosan így van. Még jó, hogy nálunk nem emelkedett az égetett szesz ára. Ja, a 40%-osból 22%-os lett, az nem drágulás. Nézz meg komolyabb italokat és rájössz nálunk 40-50%-kal emelkedett az ára. Az ilyen híreket csak az alacsony műveltségűek hiszik el… A vodka hazai termék, így annak ára kevésbé függ a nyugattól!!!
      Hasonló “hírt” dobtak fel az indexen! Gondolom te is onnan szedted! Ott írták, hogy az oroszok bajban vannak, mert nem kapnak nyugatról mikrohullámú sütőt, meg mobil telefont! Nos, a kereső adja a cáfolatot, mert már a SZU is gyártott mikrót, az origón volt a hír (2014 februári!!!), hogy sok helyen lett nyugaton is favorit az új orosz okos-telefon…
      Gratulálok megetted a hülyeséget… azért terjeszteni mégsem kellene. Tudod rád nézve ez… 😀 😀 😀

      • Névtelen szerint:

        A mikrohullámú sütőt pl. az oroszok találták fel.
        Pont a nyugati sz@rra van szükségük. 🙂

    • A szerint:

      Hülye!
      Fél liter szolicsnaja tavaly 700Ft volt a moszvai Auchanban.

    • Nagy Ferenc szerint:

      Márpedig ez a hír igaz, mert leközölt az eset után az amerikai sajtó leveleket a Donald Cook legénységének tagjaitól. Két napig voltak kint a neten, utána a nigger cenzura leszedte őket. Az eset után a hajót visszarendelték Romániába, ahol a legénységet pszihilógusok kezelték.

  2. Hibini szerint:

    2014. április 10-én, egy orosz Szu-24 repülőgép 12 rárepülést végzett az amerikai haditengerészet egy Aegis-rendszerrel felszerelt hajójára, az US Donald Cook rombolóra. A kapitány utasítást adott a. hajó megvédésére, és beélesítették az elhárító rendszert. Majd olyan dolog történt, amely megmagyarázhatatlan, és amely miatt a hajó legénységének egy része azonnal felmondott, amint kikötöttek. A hajó valamennyi elektronikája leállt. A monitorok elsötétedtek, az Aegis-rendszer leállt valamennyi műszerrel együtt, majd pár pillanat múlva a hajó motorja is. A Szu-24 olyan mértékű elektronikai zavarást végzett, amely az egész hajót megbénította.

    “Mint egy döglött teknős, úgy vergődtünk a hullámokon” – írta a hajó legénységének egy azóta felmondott tagja. “Volt, aki üvöltött tehetetlenségében, volt aki sírt. A kapitány zöld volt a dühtől, a másodkapitány elővett egy üveg rumot, majd feltette a lábát, mondván most már úgyis minden mindegy. Az utolsó rárepüléskor a pilóta kiintett az ablakon, majd megbillegette a szárnyait, jelezvén, hogy ő végzett. Biztosak voltunk benne, hogy hatalmasakat röhögött rajtunk. Volt is rá oka. Vele együtt rájöttünk, hogy a csúcstechnikás hajónk egy darab ócskavas” – írta a volt matróz.

    A hírt megerősítette az orosz állami média. Az Aegis rendszerrel felszerelt rombolót a Hibini nevet viselő elektronikai blokkolórendszer tette ártalmatlanná.

    http://hungarian.ruvr.ru/2014_04_24/271620213/

  3. aaa szerint:

    Lehet, hogy csak egy üzemzavar volt az egész ?

    • Nagy Ferenc szerint:

      Nem üzemzavar volt. Az amerikai hajó kémkedett az orosz partoknál, lehallgatta a rádió forgalmukat. Az orosz repülő ezért intézett elektronikus támadást ami kiütötte a teljes elektronikát a hajón.

  4. agyorkos szerint:

    Értem, hogy hazavágta a hibini az amcsi hajó elektronikáját (meg később a kanadaiét is), de a legénység mitől hülyült meg? Főleg annyira, hogy a sárgaházba kerültek.

    Admin:

    El fogsz szörnyedni! MEGIJEDTEK! Egyszerűen üvöltöztek a parancsnokkal-ott a tenger közepén-hogy nekik senki nem mondta, hogy bajuk is eshet, amikor beléptek a haditengerészethez! És volt olyan, aki egyből arról jajveszékelt, hogy nincs is biztosításuk! (És ez igaz is volt! Tényleg nem kötött rájuk a hadügy biztosítást!) Volt olyan tengerész, aki amikor meglátta a vörös csillagot a repülőgép szárnyain, egyszerűen összereccsentette magát! De az egészben az a legjobb, hogy a Pentagon biztosított nekik egy ügyvédet, hogy pereljék be Oroszországot, mert LELKILEG TERRORIZÁLTA ŐKET AZ OROSZ HADSEREG! És a per-adatgyűjtéssel-el is indult! KÁRTÉRÍTÉST KÖVETELNEK MAJD!

    Mondani sem kell, hogy egész Oroszország-szó szerint-először ledöbbent! Aztán persze mindenki röhögött!

    • Névtelen szerint:

      Azt csak találgatni lehet.
      De jó helyre kerültek. 🙂

    • Putykov szerint:

      Chemtrailt húzott a gép amitől megbolondultak. Új orosz fejlesztés. (Űrgyík technológiával)

    • 1 Névtelen szerint:

      Olyan energianyalábot használhattak, ami összezavarja a test bioritmusát. Már a 60-70-es években (de lehet hamarabb is) kísérleteztek vele. Az MKUltra program is ilyen valami.
      http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2013/11/elmeprogramozott-mk-ultra-elo-adasban.html
      Mostanában tömegoszlatásra is használják/ták a zsidók ha jól emlékszem.

    • baloo szerint:

      Hát ugye egész addig abban éltek, hogy övék a szupertechnika, amivel hősiesen és biztonságos távolságból halomra gyilkolhatnak akárkit. Aztán meg megtudták, hogy a csúcstechnológiájuk egy kalap középhíg fost ér egy olyan orosz rendszerrel szemben, aminek a nevét se hallották – és ami egy 30 éves göbzire van szerelve. Szerintem akkor és ott egy világ omlott össze bennük és valamit megértettek. Azonnal fel is mondtak, mer ugyi nem azért mentek a seregbe, hogy majd itt az ellenség vissza is lő – az nem volt a szerződésben. A gyengébb idegzetűeknek meg maradt a román gumiszoba.

  5. agyorkos szerint:

    Kicsit más.

    Ukrajnában a russzofóbok dörzsölik a kezüket és kaján vigyorral arcukon örvendeznek, hogy Moszkvában a hóesés miatt “közlekedési összeomlás” következett be. Itt egy videó erről:

    • kekec szerint:

      Ukrajnában meg az áramszolgáltatás fog összeomlani ! Oszt’ ahhoz hó sem kell !
      Pedig az is lesz …..

  6. TERMIN8ATOR szerint:

    Tizenkétszer imitált támadást az su-24-es vadászgép !!!

  7. szijjártó szerint:

    Éles helyzetben persze nem így történne meg a bevetés ! Az orosz gép egy km-re közelítette meg az amcsi hajót.l Szerény véleményem szerint talán nagy energiájú kisugárzással ” átégette ” a finom áramköri elemeket. Ilyen elektronikai hadviselést a MiG-25 esetében is alkalmaztak, a katonai anekdota szerint az impulzus képes volt 500 méterre lévő nyulat megsütni !
    Nem véletlenül mondta egy orosz hadmérnök,hogy minél finomabb az elektronika annál sebezhetőbb ! (Az USA elnöki gépén az elektronika ezért csöves rendszerű)

  8. Józsi Szuromi szerint:

    Mindig ezt ugatom, a nyugati világnak fogalma sincs az Orosz haditechnikáról, és még nem irtam az ürtechnikai helyzetükről, magasan túlszárnyalják az amerikai technikát, csak az Orosz nem csinál hireket.

Hozzászólás